Jeg er kommet hos Mid laser klinik, pga. at jeg havde svÊrt ved at gÃ¥, da jeg havde mange smerter i benene efter at jeg er blevet opereret i fÞdderne. Efter et par gange kunne jeg gÃ¥ uden smerter.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kan bestemt anbefale klinikken . Dorte er meget hjÊlpsom og har mange gode rÃ¥d. Har nu fÃ¥et 3 behandlinger hos hende mod mine hÊlspore problemer og har lejet hendes Midcare laser 904 i 1 mÃ¥ned ..Det h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Min datter kom til skade med hendes knÊ, hvor hun fik forstrukket nogle ledbÃ¥nd og knÊet hÊvede voldsomt. Det var lige op til weekenden og vi lejede derfor midcare laseren til hjemmebehandling, sÃ¥... ãã£ãšèŠã
Medicinsk laser er smertefri behandling til dig der der har en akut skade, en lÊngerevarende betÊndelsestilstand, inflammation eller kroniske smerter.
SkibsvÊnget 13, 3300, FrederiksvÊrk, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jeg er kommet hos Mid laser klinik, pga. at jeg havde svÊrt ved at gå, da jeg havde mange smerter i benene efter at jeg er blevet opereret i fÞdderne.
Efter et par gange kunne jeg gå uden smerter.
Jeg kan varmt anbefale Mid laser klinik
Nanna

Mid Laser Klinik ããã®åç
Endelig lykkedes det. At komme af med mine stÊrke smerter i hÊlen som fÞlge af svangsene-betÊndelse. Jeg havde vÊret hos en anden behandler, hvor det ikke hjalp. Jeg var hård ramt og fik 10 gange laser. Der var hurtig bedring i smerter. Så var det vÊk. Fantastisk. Tak til Dorthe for at give den rette dosis laser.

Mid Laser Klinik ããã®åç
Kan bestemt anbefale klinikken . Dorte er meget hjÊlpsom og har mange gode råd. Har nu fået 3 behandlinger hos hende mod mine hÊlspore problemer og har lejet hendes Midcare laser 904 i 1 måned ..Det har gjort store fremskridt . Jeg har lagt fra lige så mange smerter som i starten ..Jeg har nedsunket forfod..så muligt derfor det tager lidt ekstra tid at slippe af med mine smerter. Det vigtigste er at det hjÊlper..Har prÞvet nÊsten alt og ikke andre ting har virket lige så godt som denne kold laser . Så lider du af hÊlsporer , vil jeg stÊrkt anbefale et besÞg hos Mid Laser Klinik . ..:-)

Coollifting hos Mid laser klinik i Fr.vÊrk
Jeg er vild med denne behandling, jeg kan se fremskridt på min hud. Jeg er gået fra, at have rigtig mange rynker til, at min hud er blevet strammet mere op og den har fået meget mere fugt og en pÊn glÞd. Jeg kommer hos Dorte i hendes skÞnne klinik ca hver 7 uge. Denne behandling koster 450kr. Jeg bruger den ansigtsplejeserie som Dorte anbefaler, hun sÊlger den i klinikken og via hendes webside. Jeg vil helt klart anbefale, at man bruger det, da det er en god kombi. KÊmpe anbefaling fra mig.
Hilsen Susanne B Ptak

Mid Laser Klinik ããã®åç
Hyggelig lille klinik, professionel rÃ¥dgivning og fantastisk resultater. Jeg har nu igen fÃ¥et en skÞn omgang Coollifting hos Dorte, og endnu engang er jeg dybt forblÞffet over hvor flot min hud blirâ og sikken en glÞd jeg fÃ¥r.
Det er hos mig blevet et âmustâ at fÃ¥ den specifikke og lÊkre behandling hos Dorte, da den holder min hud sund og strammer op.
Samtidig bruger jeg pÃ¥ hjemmefronten âRenuAdvancedâ hudpleje, resultatet er helt fantastisk

Mid Laser Klinik ããã®åç
Rigtig god og professionel vejledning. Man fÞler sig tryg og i rigtig gode hÊnder. Kan varmt anbefale Dorte âºïž

Mid Laser Klinik ããã®åç
Dejligt sted og god behandling. Kan varmt anbefale stedet.

Mid Laser Klinik ããã®åç
Da jeg for nÊsten 3 år siden havde vanvittig ondt i mit hÞjre knÊ og fik af vide af ortopÊden at det var så slidt at der kun var et nyt knÊ der kunne hjÊlpe på mine smerter, men så lÊste jeg heldigvis om medicinsk laser, i starten gik jeg 2 gange om ugen, trappede ned til 1 gang om ugen, og nu går jeg kun 1 gang om mdr. og har slet ikke ondt mere. Kan varmt anbefale Dorthe og MID laser

Mid Laser Klinik ããã®åç
Jeg har haft fornÞjelsen af at besÞge Midlaser klinik for at lindre mine smerter jeg har fået gennem arbejde. Jeg blev imponeret over klinikkens professionelle personale og den smertefri laserbehandling. Efter blot nogle få sessioner oplevede jeg en betydelig forbedring. Klinikkens opfÞlgning og engagement var også bemÊrkelsesvÊrdigt. Jeg kan varmt anbefale Midlaser klinik til smertelindring med laserbehandling. De leverede fantastiske resultater

Mid Laser Klinik ããã®åç
En rigtig god oplevelse at komme til behandling hos Dorte.
Rolig og behagelig stemning, og det lÞsner op som det skal.

Mid Laser Klinik ããã®åç
Min datter kom til skade med hendes knÊ, hvor hun fik forstrukket nogle ledbånd og knÊet hÊvede voldsomt. Det var lige op til weekenden og vi
lejede derfor midcare laseren til hjemmebehandling, så hun kunne komme hurtigt igang med behandling og hun kunne få flere behandlinger om dagen. Allerede dagen efter kunne hun stÞtte på benet og hÊvelsen havde fortaget sig. Efter dages behandling kunne hun bevÊge sig rimeligt frit omkring igen.
Jeg kan varmt anbefale Midlaser til behandling af akutte skader.
Jeg giver Midlaserklinik de varmeste anbefalinger. Jeg fÞler mig tryg og godt tilpas under behandlingsforlÞbet. Desuden får jeg altid gode professionelle forklaringer på, hvad der skal ske.
Absolut positiv virkning på mine udfordringer!
Helt fantastisk klinik med den sÞdeste behandler Dorte:) Laser behandlingerne er meget virksomme og giver god effekt!
Professional, friendly help from Dorte has helped put my heel spur on retreat. After 3 laser treatments the pain from my heel is gone.
Tak for god behandling.
Rar personale og gode priser.
Kom med vanvittige knÊ smerter og troede kun der var et nyt knÊ der kunne hjÊlpe, men så lÊste jeg om MID laser og tÊnkte at det måtte afprÞves og jeg må sige det har hjulpet, fik 3 behandlinger med kort mellemrum og derefter Þgede vi intervallet og nu holder jeg det ved lige 1 gang om mdr. og fra fÞr af, dårligt at kunne gå og til nu hvor jeg sagtens kan gå ture på 5 - 6 km dagligt
Blev lovet et resultat ved at fÃ¥ lavet en fedtfrysning ogsÃ¥ selvom jeg ikke havde det store der skulle fryses pÃ¥ maven. Efter lidt over en mÃ¥ned kunne jeg stadigvÊk intet se og kommer derfor til âtjekâ til fÞr/efter billede. Her bliver jeg dog spist af med diverse undskyldninger og tilbud om andre ting i stedet for at erkende at det hun lovede sort pÃ¥ hvidt ikke blev overholdt.
Overholder ikke deres vigepligt når de kÞrer bil.
Dorte behandlede mig efter jeg havde pådraget mig en hjernerystelse. Efter 1 behandling gik jeg lige hjem og sov 6 timer og kunne klart mÊrke en forbedring allerede dagen efter. Efter 2 behandling var min den tunge fornemmelse og fornemmelsen af at vÊre ved siden af sig selv, helt forsvundet. Kan klart anbefale at få behandlet sin hjernerystelse med laser.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã