レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg er kommet hos Mid laser klinik, pga. at jeg havde svÊrt ved at gÃ¥, da jeg havde mange smerter i benene efter at jeg er blevet opereret i fÞdderne. Efter et par gange kunne jeg gÃ¥ uden smerter.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kan bestemt anbefale klinikken . Dorte er meget hjÊlpsom og har mange gode rÃ¥d. Har nu fÃ¥et 3 behandlinger hos hende mod mine hÊlspore problemer og har lejet hendes Midcare laser 904 i 1 mÃ¥ned ..Det h... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min datter kom til skade med hendes knÊ, hvor hun fik forstrukket nogle ledbÃ¥nd og knÊet hÊvede voldsomt. Det var lige op til weekenden og vi lejede derfor midcare laseren til hjemmebehandling, sÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

1. 代替医療の療逊垫
  2. レヌザヌ甚品提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Medicinsk laser er smertefri behandling til dig der der har en akut skade, en lÊngerevarende betÊndelsestilstand, inflammation eller kroniske smerter.

4.7

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Min anbefaling af Mid laser klinik

Jeg er kommet hos Mid laser klinik, pga. at jeg havde svÊrt ved at gå, da jeg havde mange smerter i benene efter at jeg er blevet opereret i fÞdderne.
Efter et par gange kunne jeg gå uden smerter.
Jeg kan varmt anbefale Mid laser klinik
Nanna

2025幎7月8日

Mid Laser Klinik からの回答

1000 tak kÊre Nanna for din flotte anbefaling af laserbehandling. Jeg er virkelig glad for at hjÊlpe dig.

Endelig lykkedes det

Endelig lykkedes det. At komme af med mine stÊrke smerter i hÊlen som fÞlge af svangsene-betÊndelse. Jeg havde vÊret hos en anden behandler, hvor det ikke hjalp. Jeg var hård ramt og fik 10 gange laser. Der var hurtig bedring i smerter. Så var det vÊk. Fantastisk. Tak til Dorthe for at give den rette dosis laser.

2025幎5月21日

Mid Laser Klinik からの回答

1000 tak for din flotte anmeldelse af laserbehandling. Jeg er virkelig glad for jeg kunne hjÊlpe dig :-)

Kan bestemt anbefale klinikken

Kan bestemt anbefale klinikken . Dorte er meget hjÊlpsom og har mange gode råd. Har nu fået 3 behandlinger hos hende mod mine hÊlspore problemer og har lejet hendes Midcare laser 904 i 1 måned ..Det har gjort store fremskridt . Jeg har lagt fra lige så mange smerter som i starten ..Jeg har nedsunket forfod..så muligt derfor det tager lidt ekstra tid at slippe af med mine smerter. Det vigtigste er at det hjÊlper..Har prÞvet nÊsten alt og ikke andre ting har virket lige så godt som denne kold laser . Så lider du af hÊlsporer , vil jeg stÊrkt anbefale et besÞg hos Mid Laser Klinik . ..:-)

2025幎5月26日

Mid Laser Klinik からの回答

1000 tak for din flotte anmeldelse, jeg er meget glad for jeg kan hjÊlpe dig.

Coollifting hos Mid laser klinik i

Coollifting hos Mid laser klinik i Fr.vÊrk

Jeg er vild med denne behandling, jeg kan se fremskridt på min hud. Jeg er gået fra, at have rigtig mange rynker til, at min hud er blevet strammet mere op og den har fået meget mere fugt og en pÊn glÞd. Jeg kommer hos Dorte i hendes skÞnne klinik ca hver 7 uge. Denne behandling koster 450kr. Jeg bruger den ansigtsplejeserie som Dorte anbefaler, hun sÊlger den i klinikken og via hendes webside. Jeg vil helt klart anbefale, at man bruger det, da det er en god kombi. KÊmpe anbefaling fra mig.

Hilsen Susanne B Ptak

2025幎2月5日

Mid Laser Klinik からの回答

Tusind tak for din flotte anbefaling, den er jeg virkelig glad for. Din hud har virkelig også forandret sig til det bedre, du har fået en sund og virkelig fin hud. Det gÞr mig glad, da jeg ved hvor meget det betyder for mig selv, at min hud ser sund og frisk ud. TAK Susanne

Coolliftning er en fantastisk opstrammende behandling

Hyggelig lille klinik, professionel rÃ¥dgivning og fantastisk resultater. Jeg har nu igen fÃ¥et en skÞn omgang Coollifting hos Dorte, og endnu engang er jeg dybt forblÞffet over hvor flot min hud blir’ og sikken en glÞd jeg fÃ¥r.
Det er hos mig blevet et ‘must’ at fÃ¥ den specifikke og lÊkre behandling hos Dorte, da den holder min hud sund og strammer op.
Samtidig bruger jeg på hjemmefronten ‘RenuAdvanced’ hudpleje, resultatet er helt fantastisk

2025幎2月20日

Mid Laser Klinik からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Coollift behandling. Det varmer mit hjerte, at du er glad for behandlingen og jeg må sige din hud er virkelig fin og frisk at se på. For mig selv er det helt klart også en "Must have" behandling.

Rigtig god og professionel vejledning

Rigtig god og professionel vejledning. Man fÞler sig tryg og i rigtig gode hÊnder. Kan varmt anbefale Dorte ☺

2025幎1月3日

Mid Laser Klinik からの回答

Tak for din flotte anmeldelse Maja. Den er jeg virkelig glad for, det betyder meget for mig TAK.

Voldsomme smerter i knÊ. Da jeg for nÊsten 3 Ã¥r siden havde

Da jeg for nÊsten 3 år siden havde vanvittig ondt i mit hÞjre knÊ og fik af vide af ortopÊden at det var så slidt at der kun var et nyt knÊ der kunne hjÊlpe på mine smerter, men så lÊste jeg heldigvis om medicinsk laser, i starten gik jeg 2 gange om ugen, trappede ned til 1 gang om ugen, og nu går jeg kun 1 gang om mdr. og har slet ikke ondt mere. Kan varmt anbefale Dorthe og MID laser

2023幎9月22日

Mid Laser Klinik からの回答

Tusinde tak for den flotte anmeldelse Inge. Hvor er jeg bare glad for jeg kan hjÊlpe dig :-)

Fremragende smertelindring med laserbehandling hos Midlaser klinik

Jeg har haft fornÞjelsen af at besÞge Midlaser klinik for at lindre mine smerter jeg har fået gennem arbejde. Jeg blev imponeret over klinikkens professionelle personale og den smertefri laserbehandling. Efter blot nogle få sessioner oplevede jeg en betydelig forbedring. Klinikkens opfÞlgning og engagement var også bemÊrkelsesvÊrdigt. Jeg kan varmt anbefale Midlaser klinik til smertelindring med laserbehandling. De leverede fantastiske resultater

2023幎9月7日

Mid Laser Klinik からの回答

Tusinde tak for den flotte anmeldelse Alexander :-)

Leje af midcare laser til hjemmebehandling

Min datter kom til skade med hendes knÊ, hvor hun fik forstrukket nogle ledbånd og knÊet hÊvede voldsomt. Det var lige op til weekenden og vi
lejede derfor midcare laseren til hjemmebehandling, så hun kunne komme hurtigt igang med behandling og hun kunne få flere behandlinger om dagen. Allerede dagen efter kunne hun stÞtte på benet og hÊvelsen havde fortaget sig. Efter dages behandling kunne hun bevÊge sig rimeligt frit omkring igen.
Jeg kan varmt anbefale Midlaser til behandling af akutte skader.

2023幎6月30日
自発的なレビュヌ

Kom med vanvittige knÊ smerter og

Kom med vanvittige knÊ smerter og troede kun der var et nyt knÊ der kunne hjÊlpe, men så lÊste jeg om MID laser og tÊnkte at det måtte afprÞves og jeg må sige det har hjulpet, fik 3 behandlinger med kort mellemrum og derefter Þgede vi intervallet og nu holder jeg det ved lige 1 gang om mdr. og fra fÞr af, dårligt at kunne gå og til nu hvor jeg sagtens kan gå ture på 5 - 6 km dagligt

2022幎1月3日
自発的なレビュヌ

Holdt ikke hvad der blev lovet

Blev lovet et resultat ved at fÃ¥ lavet en fedtfrysning ogsÃ¥ selvom jeg ikke havde det store der skulle fryses pÃ¥ maven. Efter lidt over en mÃ¥ned kunne jeg stadigvÊk intet se og kommer derfor til “tjek” til fÞr/efter billede. Her bliver jeg dog spist af med diverse undskyldninger og tilbud om andre ting i stedet for at erkende at det hun lovede sort pÃ¥ hvidt ikke blev overholdt.

2022幎1月2日
自発的なレビュヌ

Dorte behandlede mig efter jeg havde

Dorte behandlede mig efter jeg havde pådraget mig en hjernerystelse. Efter 1 behandling gik jeg lige hjem og sov 6 timer og kunne klart mÊrke en forbedring allerede dagen efter. Efter 2 behandling var min den tunge fornemmelse og fornemmelsen af at vÊre ved siden af sig selv, helt forsvundet. Kan klart anbefale at få behandlet sin hjernerystelse med laser.

2021幎5月23日