Virkelig god oplevelse hos Miho.dk! Jeg er super tilfreds med bÃ¥de kundebetjeningen og produkterne. Kundeservicen er virkelig god, og man fÞler sig godt hjulpet hele vejen. Produkterne er lÊk... ãã£ãšèŠã
Virkelig lÊkre nyheder fra Deepondé. IsÊr deres maske er god! ð€© Det fÞles som et ordentlig fugtboost. Jeg bruger den gerne dagen inden jeg skal til noget, sÃ¥ min hud fÃ¥r lov at blive ekstra fug... ãã£ãšèŠã
Det som jeg finder helt sÊrligt ved MIHO er, at Sidsel med med omsorg og dedikation til sit fag nÞje har udvalgt hvert eneste produkt. Det gÞr, at jeg som kunde fÞler mig tryg i forhold til de prod... ãã£ãšèŠã
Ikke nok med, at jeg har fÃ¥et den bedste personlige rÃ¥dgivning af Sidsel, som virkelig har taget sig tid til at sÊtte sig ind i mine hududfordringer â hun har ogsÃ¥ fundet produkter, der rent f... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vil du også gerne have effektiv hudpleje uden skadelig kemi udvalgt af en dansk forsker i hud og allergi? MIHO er en dansk webshop, der tilbyder hudpleje med videnskabelig dokumenteret effekt og uden skadelig kemi til priser, hvor alle kan prioritere god hudpleje. MIHO blev startet af en dansk forsker i hud og allergi, som personligt gennemgår alle produkterne for effektivitet og indhold, så du blot skal koncentrere dig om at nyde de overbevisende effekter. Vi tilbyder et bredt udvalg af parabenfri, parfumefri, silikonefri og sulfatfri produkter, som ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller virkning, og vi tilbyder altid gerne skrÊddersyet vejledning til de produkter, der vil gÞre en forskel for netop din hud.
Ãstre Pennehavevej 2, 2960, Rungsted Kyst, ãã³ããŒã¯
- kontakt@miho.dk
- miho.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Gode anbefaling
Gode anbefaling, nemt overblik og stort udvalg. Produkterne blev leveret hurtigt. Jeg var endda så heldig at få dem til en virkelig god pris.
Gode produkter
Gode produkter til meget rimelige priser, og SUPER kundeservice
Fantastisk sÞd og hjÊlpsom
Fantastisk sÞd og hjÊlpsom, gode produkter der ikke virker fedtede pÃ¥ huden, men giver den fugt og blÞdhed. Jeg bad om skÃ¥nsommer allergivenlige produkter, og de virker bare gode. Jeg kan varmt anbefale MIHO ðâ€ïž
Super fin hjemmeside og hurtig leveringâŠ
Super fin hjemmeside og hurtig levering samt
LÊkre produkter
KÊmpe god oplevelse
KÊmpe god oplevelse! Sidsel er dygtig og er god og omhyggelig til at vejlede. Produkterne er rigtig gode. Kan kun anbefale MIHO!
Altid god service og hurtig levering
Altid god service og hurtig levering
COSRX â Hyaluronic Acid Hydra Power Essence
Jeg har endnu kun brugt COSRX â Hyaluronic Acid Hydra Power Essence fra MIHO.dk et par gange, men den virker til at gÞre, hvad den lover: masser af fugtighed.
Hurtig levering, lÊkkert pakket ind
Jeg er glad for Le Dolf
Jeg er glad for Le Dolf, både toner og essence. Begge produkter virker på mit skÊleksem.
Nem hurtig og super gode produkter
Nem hurtig og super gode produkter. Mvh
Gode produktbeskrivelser
Der er en meget god beskrivelse af produkterne, så det gÞr det nemmere at vÊlge de rette.
Desuden er der fine artikler, med gode beskrivelser om hudtilsand og produktforslag.
Der er hurtig levering og der var et sÞdt kort + lÊkre prÞver med i pakken samt en gave.
Jeg har rosacea og produkterne har indtil nu vÊret gode for min hud.
Jeg modtag professionel og personligâŠ
Jeg modtag professionel og personlig rådgivning.
Stor fleksibilitet omkring levering, som var hurtig og effektiv.
Produkterne lever fuldt ud op til forventninger og Þnsker i forhold til hudpleje.
Skuffende cremer
LÊpomaden var fin, solcreme er jeg ikke imponeret over, og rynkecremen, er slet ikke mig, den er som kontaktlim og det virker ikke som om at huden kan optage den, sÃ¥ desvÊrre ikke den bedste kÞbeoplevelseð¬

MIHO ããã®åç
Service og faglighed er helt i top
Service og faglighed er helt i top! Jeg er helt vild med konceptet, og mÃ¥den hun skrÊddersyr hudplejen ððŒ
Produkterne er virksomme, lÊkre og prisvenlige. Det er uden tvivl det bedste sted, jeg nogensinde har handlet hudpleje! Jeg vil anbefale alle at handle her - unge som gamle âïžâïžâïžâïžâïž
Fantastisk god
Fantastisk god, grundig og personlig service. Jeg henvendte mig til kundeservice inden bestilling og havde her en fin dialog omkring problematisk teenagehud.
God service og gode produkter
Jeg fandt produktet til en lav pris
Jeg fandt produktet til en lav pris, og ordren ankom hurtigt, og nÊsten man kan finde en masse produkter, jeg virkelig kunne lide at handle hos dem.
Nemt at bestille
Nemt at bestille. Levering fin og hurtig.
Gode koreanske hudprodukter.
God service, skÞnne produkter
God service, hurtig levering og sÃ¥ er det sÃ¥ skÞnt at alle produkter er uden dÃ¥rlig kemi, elsker at handle pÃ¥ Mihoð
LÊkre produkter og til gode priserðð»