Virkelig god oplevelse hos Miho.dk! Jeg er super tilfreds med bÃ¥de kundebetjeningen og produkterne. Kundeservicen er virkelig god, og man fÞler sig godt hjulpet hele vejen. Produkterne er lÊk... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Virkelig lÊkre nyheder fra Deepondé. IsÊr deres maske er god! ð€© Det fÞles som et ordentlig fugtboost. Jeg bruger den gerne dagen inden jeg skal til noget, sÃ¥ min hud fÃ¥r lov at blive ekstra fug... ãã£ãšèŠã
Det som jeg finder helt sÊrligt ved MIHO er, at Sidsel med med omsorg og dedikation til sit fag nÞje har udvalgt hvert eneste produkt. Det gÞr, at jeg som kunde fÞler mig tryg i forhold til de prod... ãã£ãšèŠã
Ikke nok med, at jeg har fÃ¥et den bedste personlige rÃ¥dgivning af Sidsel, som virkelig har taget sig tid til at sÊtte sig ind i mine hududfordringer â hun har ogsÃ¥ fundet produkter, der rent f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vil du også gerne have effektiv hudpleje uden skadelig kemi udvalgt af en dansk forsker i hud og allergi? MIHO er en dansk webshop, der tilbyder hudpleje med videnskabelig dokumenteret effekt og uden skadelig kemi til priser, hvor alle kan prioritere god hudpleje. MIHO blev startet af en dansk forsker i hud og allergi, som personligt gennemgår alle produkterne for effektivitet og indhold, så du blot skal koncentrere dig om at nyde de overbevisende effekter. Vi tilbyder et bredt udvalg af parabenfri, parfumefri, silikonefri og sulfatfri produkter, som ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller virkning, og vi tilbyder altid gerne skrÊddersyet vejledning til de produkter, der vil gÞre en forskel for netop din hud.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super skÞnne produkter til meget fairâŠ
Super skÞnne produkter til meget fair priser. Hyggelig hilsen med pakken og smÃ¥ prÞver. Jeg har fundet det eneste sted jeg behÞver at kÞbe hudplejepeodukter â€ïžð¿
Bedste produkter jeg har prÞvet
Håndplukket magi uden jeg skal bekymre mig og ingredienslisten. KÊmpe anbefaling
Vanvittigt god kundeservice
Vanvittigt god kundeservice og virkelig lÊkre produkter. Jeg har fået virkelig god, kompetent service over mail, og fÞlte mig meget lyttet til. Er nu endt med en helt perfekt hudplejerutine, med produkter der kun gÞr gode ting for min hud.
Helt vildt gode og effektive produkterâŠ
Helt vildt gode og effektive produkter - og helt eminent rÃ¥dgivning. Jeg kommer snart tilbageð
Gode produkter :-)
Super kundeservice og hurtig levering
En fornÞjelse at handle hos MIHO
En fornÞjelse at handle hos MIHO - nÞje udvalgt af produkter og hurtig levering. Dejligt med små håndskrevet hilsner der fÞlger med min ordre <3
KÊmpe anbefaling herfra :)
Meget tilfreds kunde
Har bestilt herfra flere gange og har hver gang vÊret tilfreds med min ordre og leveringstiden hos Miho.
Jeg får tit en personlig hilsen og eventuelt vejledning til de produkter jeg bestiller med l ordren, hvilket er en dejlig tilfÞjelse til kundeoplevelsen.
Super god service og en fantastiskâŠ
Super god service og en fantastisk vejledning fra Sidsel. Jeg er SÃ
glad for mine produkter. ð€©
SkÞnne produkter verificeret af ejeren
SkÞnne produkter verificeret af ejeren, så jeg kan stole på, at de virker og ikke er fyldt med kemi. Hurtig levering. Altid en prÞve eller gave i pakken.
Kvalitet og nÞje udvalgte produkter
Elsker at handle hos MIHO, fordi jeg ved at produkterne der kan kÞbes, er nÞje udvalgt af en forsker inden for hudpleje og allergi. Service niveauet er sÃ¥ hÞjt, produkterne er virkelig god kvalitet, og sÃ¥ er der virkelig hurtig levering. Og sÃ¥ elsker jeg de smÃ¥ hÃ¥ndskrevet hilsner der fÞlger med min ordre ð
Fantastisk koncept
Fantastisk koncept! Jeg fÞler mig tryg og sikkert guided til de bedste produkter!
God hjemmeside der vejleder til deâŠ
God hjemmeside der vejleder til de rigtige produkter. Hurtig levering.
Ny favorit!
SkÞnne produkter som ankom med en personlig hilsen grundet en lille forsinkelse på leverancen. God og personlig kundeservice! Kommer helt klart til at handle hos MIHO igen!
Meget lÊkre produkter anbefalet afâŠ
Meget lÊkre produkter anbefalet af Sidsel som ved hvad hun snakker om.
SÊrligt hyggeligt med et personligt kort og en overraskelse vedlagt.
Kan varmt anbefale MIHO
SÃ¥ fint
SÃ¥ fint
Modtog pakken 3 dage efter bestilling. Kunne se at den var afsendt samme dag som bestilling. Tusind tak,Her handler jeg igen. ð€©
Virksomhed med et fantastisk koncept
SkÞnne produkter fra en virksomhed med et fantastisk koncept. Du kan stole på at alt hvad du kÞber fra MIHO er god og sund kvalitet.
Fin personlig hilsen fulgte med i pakken.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã