Jeg fandt et "sports lÃ¥g i webshoppen Der passer perfekt til min 0,5l chilly's bottle LÃ¥get passer perfekt og jeg kan kun anbefale at alle kÞber sÃ¥dan et fantastisk lÃ¥g til deres Chily eller Miin... ãã£ãšèŠã
Jeg har kÞbt Miin Bottle til mine klienter som er i lÊngere samtaleforlÞb. Vi mÃ¥ ikke sÊtte fÊlles vand frem i kander grundet Covid 19. Det bedste alternativ til plastic flasker er Miin Bottle. Bedste... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
OK produkt, er dog stadig i tvivl hvor vidt den holder produktet koldt nok, som beskrevet. Isterninger oplÞses pÃ¥ under 50 minutter, det synes jeg er hurtigt for et produkt som holder indhold koldt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Utrolig hurtig levering. Min flaske fÞlger mig hele dagen. BÃ¥de pÃ¥ arbejdet og i fritiden, nyder altid at have kÞligt vand i min flaske. Har bestemt ikke fortrudt mit kÞb, og vil gerne anbefale alle a... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Historien om Miin Bottle startede tilbage i 2018 med en drÞm om at skabe vandflasker der både ser godt ud og gÞr det godt. I dag skaber Miin Bottle genanvendelige vandflasker i mange forskellige designs, der både ser smarte ud og holder vand iskoldt i 24 timer.
ãã³ããŒã¯
- info@miinbottle.com
- miinbottle.com
Den lÊkreste vandflaske
LÊkker, lÊkker vandflaske, som holder hvad de lover: koldt vand i mindst 24 timer. Og mega hurtig levering.

Nemt og hurtig levering
Miin vandflaske er det mest fantastiskeâŠ
Miin vandflaske er den mest fantastiske vandflaske jeg har haft jeg bruger den jeg har kÞbt i Rosegold til kaffe og wow den er god til og holde kaffen varm jeg elsker den

God kvalitet
KÞbte en flaske til min kone. Den kom dagen efter jeg havde bestilt i kanon kvalitet.

Miin Bottle ããã®åç
Jeg vil gerne have flere valgmulighederâŠ
Jeg vil gerne have flere valgmuligheder når det gÊlder fragt og hvis jeg vidste at det var GLS vil jeg aldrig kÞbe hos jer.

Hurtig og effektiv levering
Fin pakket ind
Fin pakket ind. Kom efter 3 dage. God kvalitet

Tip top lÊkker flaske ð
KÞb af Miin Bottle
Fik hurtig leveret det jeg havde bestilt og flaskerne var meget fine.
Hilsen Grethe
Modtog min Tropiske Flamingo for 3 uger siden
Meget flot design. Som lovet holder flaske vandet koldt i 12 timer, hvilket passer fint med en hel arbejdsdag plus ekstra trÊningsaktiviteter. Jeg bestilte min flaske om onsdagen, og fredag formiddag havde jeg modtaget pakken.
Min kÊreste har lige bestilt Pink flasken, og glÊder sig meget til at den kommer.
Kan varmt anbefales.
Br/

Miin Bottle ããã®åç
Modtog min fine flaske fÃ¥ dage efterâŠ
Modtog min fine flaske få dage efter min bestilling, og den lever helt op til mine forventninger!
Og at jeg derudover, for et mindre ekstra belÞb, kan stÞtte op om, at havet renses for plastik, det er da bare en bonus!

KÊmpe fan!
Super fed flaske! Og den holder mega godt koldt! Den kom i flot leveringskasse og var ikke skadet ðð» Jeg er kÊmpe fan!
Flot produkt
Flot produkt. Flot service og super hurtig og gratis levering.
Virkelig gode
Virkelig gode, holder koldt ihvertfald 14 timerð
Og sÃ¥ er de virkelig flotteð
Fin og hurtig service