Mijnraamdecoratie.nl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mooie ruime keuze voor iedere ruimte. Ik had best wel wat vragen, alle werden snel en vakkundig beantwoord. Hierdoor heb ik de beste keuze kunnen maken. Ook erg fijn, de gunstige prijzen. De raambekle... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Website is duidelijk met goede instructies hoe je moet meten. Wordt vrij snel geleverd en een vriendelijke prijs. De lamellen zijn heel mooi en goed afgewerkt.

5぀星のうち5の評䟡

In de winkel was het een zeer goed contact de service van het personeel is meer dan uitstekend je wordt perfect geholpen het meten was snel en zeer correct daarna het bezorgen verliep meer dan corre... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Mooie decoratie. Bezorging was eerder dan verwacht, we waren nog op vakantie en konden het bezorgmoment niet meer aanpassen (ook niet telefonisch) waardoor we wel last minute iets moesten rege.

䌁業情報

1. カヌテン ショップ
  2. カヌテン補造販売業
  3. 日甚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Raamdecoratie op maat bij dé grootste specialist voor: Jaloezieën, Rolgordijnen, Plisse, Duette® shades. GRATIS kleurstalen en binnen 10-15 werkdagen geleverd

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 62ä»¶

レビュヌを曞く

Zeer tevreden

Zeer tevreden, goede service goed matriaal wat ook op de site staat kwa kleur maat.
En kwa bezorgen goed ingepakt en je krijgt bijvoorbeeld elke minuut te zien waar de bezorger rijd en die was ook zeer vriendelijk.
Ik ben 100 procent tevreden

2025幎11月1日
5぀星のうち5の評䟡

Prima kwaliteit en service.

Fijne site. De aangevraagde staaltjes de volgende dag in de bus. Duidelijke communicatie over de levering. De raamdecoratie was perfect uitgelijnd. Dit was de 2e keer dat we via de site raamdecoratie hebben besteld omdat we de eerste keer ook dik tevreden waren.

2025幎11月13日

Goede kwaliteit, mooie jaloezieën

De kleine showroom bezocht, goede uitleg gekregen. Heb de order nog enkele keren aangepast, wat geen probleem was. De bestelling werd met een kleine 2 weken geleverd, goed verpakt en voorzien van instructies. Montage was geen probleem. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit, daarom 5 sterren!

2025幎8月15日

Mijnraamdecoratie.nl からの回答

Beste Arie, dit soort reviews zijn altijd leuk om te lezen! Dank je wel hiervoor en nog veel plezier van de raamdecoratie

Tevreden!!

De bestelling en de levering gingen vlot. De jaloezieën zaten goed ingepakt. Goede kwaliteit! Wij zijn super tevreden!!

2025幎10月26日

Mijnraamdecoratie.nl からの回答

Fijn om te lezen dat u super tevreden bent! Veel plezier van de raamdecoratie gewenst - Team Joe Benelli

5぀星のうち5の評䟡

bekend bedrijf waar ik al jaren

bekend bedrijf waar ik al jaren bestel,jammer dat er niet meer kleuren zijn voor de duo raambekleding

2025幎8月25日

Mijnraamdecoratie.nl からの回答

Bedankt voor uw 5 sterren review! Wij zijn continue op zoek naar vernieuwing en verbetering en zullen uw feedback hierin zeker meenemen!

5぀星のうち5の評䟡

Mijn vorige jaloezieën waren kapot door

Mijn vorige jaloezieën waren kapot door een ongelukje met een klunzige buurman dus nogmaals besteld. Weer prima kwaliteit. Snel en goed verpakt geleverd. Ziet er prachtig uit en de prijs is helemaal oké

2025幎10月25日

Mijnraamdecoratie.nl からの回答

Bedankt voor de review! Goed om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van de raamdecoratie!

5぀星のうち5の評䟡

Superblij met onze nieuwe pligee raamdecoratie

Prima product ontvangen binnen de afgesproken levertijd. Vriendelijke hulp bij de showroom in Rhoon, bestellen ging ook vrij gemakkelijk.

2025幎10月1日

Mijnraamdecoratie.nl からの回答

Goedemiddag, wat fijn om te horen dat het allemaal goed bevalt! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe raamdecoratie!

5぀星のうち4の評䟡

Jd wordt joed op de hoogte gehouden

Jd wordt joed op de hoogte gehouden. Snelle levering en goede montage. Vriendelijke mensen.

2025幎10月2日

Mijnraamdecoratie.nl からの回答

Goed om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van uw raamdecoratie! - Team Joe Benelli

Mijnraamdecoratie geeft meer

Bij mijnraamdecoratie zie je alles op het gebied van raam decoraties, ook de instructie om het raam op de juiste manier op te meten, wij hebben het volgens de instructie gemeten en de jaloezie was perfect op maat, bedankt hiervoor.

2025幎9月11日

Bevestiging jalouzieen

Snelle levertijd en perfecte maatvoering. Zeer degelijk verpakt op product te beschermen en met sticker goed aangegeven in welke doos het bevestigingsmateriaal zit.
Puntje van kritiek: ik heb jalouzieen met 10 mn brede banden. Bij muurbevesting drukken deze banden het opgetrokken pakket van de muur af. Wellicht een idee om dit te vermelden op de site.

2025幎9月4日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス