Mijnraamdecoratie.nl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mooie ruime keuze voor iedere ruimte. Ik had best wel wat vragen, alle werden snel en vakkundig beantwoord. Hierdoor heb ik de beste keuze kunnen maken. Ook erg fijn, de gunstige prijzen. De raambekle... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Website is duidelijk met goede instructies hoe je moet meten. Wordt vrij snel geleverd en een vriendelijke prijs. De lamellen zijn heel mooi en goed afgewerkt.

5぀星のうち5の評䟡

In de winkel was het een zeer goed contact de service van het personeel is meer dan uitstekend je wordt perfect geholpen het meten was snel en zeer correct daarna het bezorgen verliep meer dan corre... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Mooie decoratie. Bezorging was eerder dan verwacht, we waren nog op vakantie en konden het bezorgmoment niet meer aanpassen (ook niet telefonisch) waardoor we wel last minute iets moesten rege.

䌁業情報

1. カヌテン ショップ
  2. カヌテン補造販売業
  3. 日甚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Raamdecoratie op maat bij dé grootste specialist voor: Jaloezieën, Rolgordijnen, Plisse, Duette® shades. GRATIS kleurstalen en binnen 10-15 werkdagen geleverd

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 62ä»¶

レビュヌを曞く

MOEST ERG LANG WACHTEN EN WACHT MAAR OPGELOST

bij begin van me bestelling op 15 juli in de shop ging de communicatie tussen de shop en monteur om op te meten mis .dat kan gebeuren ,daarna kon de monteur niet komen ,heb daar ook begrip voor
toen het eindelijk in augustus opgemeten werd kreeg netjes een offerte en heb die betaald en moest ongeveer 14 dagen wachten voor me houten jaloezieen geleverd zal worden.
en inderdaad ze kwamen op tijd en op de zelfde dag binnen zoals ze afgesproken hadden
gelijk gebeld om een afspraak te maken voor montage en ja hoor daar gaat het weer mis ,na ongeveer 25 min in de wacht gestaan om een afspraak te maken kreeg te horen sta nu in het magazijn stuur een e-mailtje en kom er snel op terug
de zelfde dag nog een keertje gebeld en kreeg te horen dat ze wachten op berichtje monteur wanneer ze kunnen(denk dat er maar 1 monteur is in de hele winkel) ivm hun afspraken .
ook daar heb ik begrip voor maar heb vanaf augustus aangegeven dat in september op vakantie ging
dus ben nu bang dat er voor veel geld de jaloezieen als oud vuil in de gang liggen en er voor me vakantie geen monteur gekomen is op de dagen dat kan die aangegeven heb in me e-mail.
jammer dat bij mij steeds mis gaat en bij 4 andere familie wel alles goed is verlopen (hingen nog sneller als bij mij)
het enige wat kan doen is afwachten dat nog goed komt (geen sorry of een compensatie voor alle omstandigheden) die ze niet hebben en willen geven
sorry voor me lange verhaal ging uit van familie waar het goed ging maar krijg nu toch wel iets spijt ervan
wel betaald en verder het gevoel zoek het maar uit wij bepalen
maar hoop ondanks alles op een goede afloop laat zeker weten
na dat ik me jaloezieen binnen heb gekregen netjes geleverd en goed in gepakt heb gelijk gebeld voor een afspraak om op te hangen
en gezegd dat op vakantie ging
de monteur is geweest en ze hangen prachtig en zijn erg mooi
ben er erg blij mee
heeft even geduurd maar ze hangen

2025幎6月5日

Mijnraamdecoratie.nl からの回答

Helaas hebben wij door vakanties en zieke collega’s even een hectische periode gehad, excuses daarvoor. Gelukkig ligt dat inmiddels weer achter ons en is bij ook alles netjes afgehandeld. Veel plezier met uw raamdecoratie! Team Joe Benelli

Erg tevreden!

Prettig telefonisch contact nav mijn vragen; Bestelling online gedaan en conform afspraak ontvangen. Montage was ook goed te doen. Erg blij mee.

2025幎9月1日

Mijnraamdecoratie.nl からの回答

Fijn om te horen, daar doen wij het graag voor. Bedankt en veel plezier van uw raamdecoratie.
team Joe Benelli

Pracht kwaliteit én betaalbaar

Wederom een super kwaliteit voor een écht mooie prijs. In het verleden al kleinere houten jaloezieën gekocht en nu een grote. Het is weer keurig afgewerkt en van mooie kwaliteit. Simpele te plaatsen en sterke ophangbevestiging, dus samengevat, enorm tevreden en zeer aan te bevelen.

2025幎8月2日
5぀星のうち5の評䟡

Ik kan dit bedrijf aanraden.

Ik heb meerdere keren iets bij Mijn Raamdecoratie gekocht, en ben zeer tevreden.
Snelle en vakkundige levering , en de artikelen waren naar verhouding niet te duur.
De artikelen zijn van goede kwaliteit.
Bovendien wordt er over de leveranties goed gecommuniceerd.

2025幎6月19日

Op maat bestelde jaloezieën

Makkelijk op maat te bestellen jaloezieën met de keuzehulp. Het product werd snel en volgens afspraak geleverd. Bij het product zat een duidelijke omschrijving hoe aan te brengen.

2025幎5月13日

Mijnraamdecoratie.nl からの回答

Goedemiddag. Bedankt voor uw review! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe raambekleding!

Goede website

Goede website, goed spul, goede prijs

2025幎6月25日

Mijnraamdecoratie.nl からの回答

Goedemorgen, bedankt voor uw reactie! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe raamdecoratie!

5぀星のうち1の評䟡

Wij zijn zaterdag 21 juni bij jullie

Wij zijn zaterdag 21 juni bij jullie geweest om een rolhordeur te bestellen. We hebben gevraagd of het ingemeten en geplaats kon worden en dat was geen probleem. We zouden maandag 23 juni gebeld worden voor een afspraak te maken voor het inmeten. Het is nu vrijdag en nog steeds niks gehoord. Ik vindt dit een slechte zaak. Ben blij dat we geen aanbetaling hebben gedaan want als ze nu de afspraken al niet na komen wat moet het dan worden als je betaald hebt.

2025幎6月21日

Mijnraamdecoratie.nl からの回答

Beste Linda, Wij vinden het zeer spijtig om te lezen dat u deze ervaring met ons heeft. Inmiddels hebben wij telefonisch contact met u gehad en is de situatie aan u toegelicht.

Fantastisch!

Na jaren een 2e bestelling gedaan, kleur is identiek aan de jaloezieën die ik al had. Geen kleurverschil na 5 jaar! Snelle correcte levering, gewoon top!

2025幎6月17日

Mijnraamdecoratie.nl からの回答

Goedemiddag, bedankt voor uw mooie review! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe raamdecoratie!

Het Team van Joe Benelli Home & Living.

Duidelijke website

Duidelijke website, goede tips ivm opmeting. Goede levering en mooi produkt

2025幎6月17日

Mijnraamdecoratie.nl からの回答

Het Team van Joe Benelli Home & Living.

Top service!

Al eerder zonwering besteld bij Mijnraamdecoratie.nl voor de kantine van onze voetbalclub. Ook dit keer werden we weer goed geadviseerd, ontvingen we (op ons verzoek) verschillende offertes en was de levering goed geregeld. Een aanrader!!

2025幎4月24日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス