Tijdens mijn verhuizing gaf mijn huurbaas aan dat âMijnverhuisâ zou bellen voor alles te regelen omtrent overdracht van nutsvoorzieningen. Bij mijn verhuizing ben ik er dus van uitgegaan dat dit cor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mijn Verhuis nam contact met ons op om ons te helpen tijdens onze verhuizing. Ze stelden vragen om ons te helpen, maar uiteindelijk moesten we het meeste zelf doen. We liepen tegen een probleem aan m... ãã£ãšèŠã
We zaten thuis met een erg lastige situatie. De huisgenoot op wiens naam de energiecontracten droeg de contracten niet over, en reageerde op geen moment op onze berichten. Onze pogingen om Engie te co... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Sinds onze verhuis maar ook een jaar later staat medewerker Ryan voor ons klaar. Vorig hielp hij ons aan de meest interessante energieleverancier maar ook nu stond hij voor ons klaar met een analyse v... ãã£ãšèŠã
Mijn Verhuis is gespecialiseerd in de overdracht en/of optimalisaties van nutsvoorzieningen. Ons energie aanbod: Engie, Luminus, Eneco, Bolt, Energie.be ... Ons Telecom aanbod: Telenet, Proximus, Orange, Scarlet...
Essestraat 25A, 8820, Lichtervelde, ãã«ã®ãŒ
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 57ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Prachtig. Verhuis was op 1 maart 2025.Een zorgeloze verhuis betreffende aansluiting Telenet. Bezorgen van duidelijke dokumenten betreffende gas en electriciteit en water. Geen geloop of uren met het zoeken op internet, telefoons of een hoop overbodige mails.
Super tevreden. Zelf geen zorgen moeten maken over zaken zoals water en elektriciteit....
Goede service, snelle reactiviteit en gelukkig was dit team er om me te helpen, gezien ik een moeilijker dossier had met afgesloten elektriciteit door de vorige huurder. Grote meerwaarde.
Echt super geholpen! En zelfs wanneer ik problemen ervaarde met de levering van internet bij een internetprovider die ik zelf uitgekozen had, hebben ze me erg snel geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe leverancier en hebben ze ervoor kunnen zorgen dat de installatie 2 dagen later plaats vond.
Mijn verhuis was heel nuttig zeker tijdens de drukke periode van het verhuis ! Alles was vlot en makkelijk geregeld ð
Prima geholpen bij de verhuis! Bedankt hiervoor!
Zeer efficiënte communicatie en afhandeling met als centraal thema het belang van de client.
Super te woord gestaan door Michael heel vriendelijk en alles vlotjes op orde gebracht super team
Super service van Michiel en zijn collega's, dankzij hen is onze verhuis vlot verlopen zonder de kopzorgen van alle documenten (water, electriciteit, ..)
Wij zijn zeer tevreden.
Peggy heeft me prima geholpen bij het zoeken naar een nieuwe/goedkope energieleverancier. Dit was verhuizen zonder zorgen. Een aanrader! Top service. Bedankt.
Ik wens Inge en Michiel te bedanken voor de zeer goede en vriendelijke service die ze mij geboden hebben voor het in orde brengen van de aansluitingen
van water, elektriciteit, internet voor mijn verhuis.
Peggy
Davy heeft ons fantastisch geholpen bij het oplossen van ons internet-probleem, waardoor we nu elke maand veel geld besparen. Ook de voorgestelde energiedeal was prima uitgelegd! Bedankt Davy !!!
Ik wil mevrouw Ovsanna bedanken voor haar werk. Ze beantwoordde al mijn vragen heel snel en goed. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. In de toekomst zal ik zeker weer contact met uw bedrijf opnemen.
Met vriendelijke groet, Tetiana
Absoluut niet tevreden over Mijn Verhuis. Zeer opdringerig en werken enkel uit eigenbelang. Ik ben al meerdere keren verhuisd en regelde alles altijd zelf zonder problemen. Dit keer is het een complete chaos. Het enige wat lijkt te tellen, is dat zij hun percentje binnenhalen. Ik wil nooit meer gecontacteerd worden door deze firma.

Mijnverhuis ããã®åç
Zeer goed geholpen door michael.
Vlot en sympathiek!
Topper
Bedankt aan medewerker Mikhael om het verhuizen een stuk aangenamer te maken en mee op zoek te gaan naar de beste deals in deze dure tijden !
Ontzettend bedankt aan mevrouw Nancy Rinnaert voor haar gedrevenheid, professionaliteit en nauwgezette hulp bij het oplossen van mijn problemen met de leverancier ENECO.
Catherine Bruneau
Zeer te vreden van mijn verhuis en de medewerker Ovsanna
Al mijn andere verhuizen liepen moeizaam tegen dat je alles zelf hebt doorgegeven/misverstanden maar met mijn verhuis word alles voor jou geregeld een echte aanrader!
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã