Homey etc
Het is prettig om met Milan zaken te doen! Is geduldig en professioneel. Heeft verstand van de materie en is betrouwbaar. Doet zijn best om het tot een goed einde te brengen!
MiLamp biedt advies over welke smart home producten u het beste kunt gebruiken. Deze producten kunnen dan ook voor u besteld worden en indien gewenst kunnen deze producten ook geïnstalleerd worden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op!
Klooster 29a, 7741NB, Coevorden, ãªã©ã³ã
Ik ben eerder met MiLamp in aanraking geweest en wist dat hij betrouwbaar is en goed advies kon geven over domitica! Met dit in mijn achterhoofd kon MiLamp mij prima helpen met mijn vragen over voornamelijk verlichting voor mijn vernieuwing van mijn kamer!
Goed meegedacht en veel uitzoekwerk gedaan om ervoor te zorgen dat onze oude lampen een goede en betaalbare update kregen. Nu is vrijwel alles in ons huis LED, en is een deel daarvan via een app te bedienen (naast de gewone muurschakelaars).
Mij MiLamp advies gevraagd voor camera's rond om het huis incl. Deurbel met camera. Kreeg goed advies over de producten en uiteindelijk de order geplaats. Ook de installatie en integratie in ons smart home heeft MiLamp verzorgd.
Mijn ervaring gewoon top. Betrouwbaar en komt afspraken na.
Deze jonge onderneming heedt ons erg verrast. Na een gedegen en zorgvuldig advies voor klimaat en beveiliging de opdracht aan Milamp verstrekt. Uitvoering was wederom goed en zonder tijdsdruk, Na installatie rustig de tijd om samen de werkwijze apparatuur door te nemen en bij vragen telefonisch altijd attent.
Milamp heeft bij ons een prachtige sfeervolle benedenverdieping gerealiseerd, zowel qua licht, kijkplezier als geluid. Zeer tevreden over het meedenken en uitvoeren van alles.
Milan, hartelijk dank! Wij zitten er knusjes bij.
Echt een intelligente ervaren jongeman met een oog voor smarthome producten. Heeft duidelijk kennis van het vakgebied en is super behulpzaam.
Milan is betrokken en gaat voor kwaliteit voor de klant, denk mee in oplossingen en zoekt complexe zaken zorgvuldig uit
Aantal componenten besteld om mijn huis slimmer te kunnen maken.
Goede ondersteuning bij vragen en snelle levering.

MiLamp ããã®åç
Wij zijn een ouder echtpaar en hebben geen verstand van slimme verlichting. Milamp heeft ons alles duidelijk uitgelegd en heeft voor ons een heel nieuw systeem aangeboden en aangelegd waarbij alles heel eenvoudig te bedienen is via gewone muurschakelaars en bijvoorbeeld met één schakelaar s'avonds alles uitzetten. Ook gecombineerd met een video deurbel en display binnen aan de muur, allemaal heel begrijpelijk uitgelegd en aangelegd.
Bedankt Milan!
Dhr. was klantvriendelijk en communicatief vaardig. Mijn vragen werden snel beantwoord. Een goede service.

MiLamp ããã®åç
Heeft ons goed geholpen. Ook iets extra gemaakt voor achter de lampen, zodat het licht er nog mooier uitzag.

MiLamp ããã®åç
Goede kwaliteit, snel gemonteerd. Diverse extra producten aangeboden.

MiLamp ããã®åç
Geweldige service en productkennis. Milan was in staat om ons te helpen bij het kiezen van de juiste slimme verlichtingsoplossingen voor ons huis. De installatie was snel en probleemloos. We zijn erg blij met het resultaat en zouden dit bedrijf zeker aanbevelen aan anderen.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã