Milawebshop レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Prima geleverde paasfiguren. Zeer goede service. Wat vragen van de shop, zo uitgeklaard. Goed op tijd geleverd . Doos met producten ..nog nooit zo een onbreekbare samenstelling gezien ! Echt... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Geweldige service. Goede opvolging. Ik had chocolade vosjes besteld, maar die waren uit voorraad. Dit is netjes door hun gemeld en in plaats daarvan hebben ze Eekhoorntjes geleverd, die eigenlijk... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Wauw! Hoe leuk was het om dit pakje te openen. Ik kocht voor mezelf mijn lievelingspaaseitjes (omdat ze bijna nergens te vinden zijn) en ze kwamen toe in een mooi en verzorgd pak. Volledig beschermd t... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Dit zal altijd een aanrader blijven voor ons bedrijf. We werken met 35 personeelsleden. Alle chocolade was goed in ingepakt. De chocoladestukjes waren heel mooi verpakt met microfolie zakje en e... もっと見る

企業情報

1. チョコレート ショップ
  2. 菓子屋
  3. ワイン専門店

当該企業による記述

Speciaalzaak in zoete en hartige geschenken. Gespecialiseerd in chocolade voor alle feestdagen, ijstaarten, wijnen en doopsuiker.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 40

レビューを書く

Heel goed aangekomen

Heel goed aangekomen, prima verpakking en heel goede kwaliteit, volgens mijn moeder, zal in de toekomst nog een bestelling plaatsen.
Dank u

2021年5月21日

Beste,
Daar staan we voor: kwalitatieve producten aan betaalbare prijzen. Bedankt voor de leuke reactie. Dit doet ons plezier.

Super service!

De bestelling stond heel snel klaar om af te halen en de cadeautjes waren mooi verpakt. En zoals altijd was alles heel lekker!

2021年4月9日

Milawebshop からの回答

Daarvoor blijven we ons steeds inzetten.
Hartelijk bedankt voor deze mooie review.
Het MILA-team!

Pasen

Vriendelijk personeel! Super service!

2021年4月7日

Milawebshop からの回答

Heel erg bedankt voor deze review.

Uitstekend !

Zeer duidelijke, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website.
Snelle en uitstekende service ! Zeer tevreden klant !

2021年4月6日

Milawebshop からの回答

Bedankt voor de mooie review

5つ星のうち4の評価

Aanrader!

Ik vind het een zeer goede website. Voor de bestelling van de grote doos paasfiguren zocht ik naar het aantal figuren per doos. Dit vond ik niet terug. Ik heb dan een mailtje gestuurd met mijn vraag en ik kreeg onmiddellijk antwoord. Prima website. Makkelijk te gebruiken. Bij afhaling stond alles netjes klaar in een ondoorzichtige doos zoals ik gevraagd had (omdat de kinderen bij mij in de wagen zaten). Superlekkere chocolade! Vriendelijk personeel

2021年4月5日

Beste,
Bedankt voor de leuke review.

Topservice

Paaseitjes voor zoontje dit jaar besteld bij Mila. Top service. De chocolade nog niet geproefd momenteel (nog even wachten tot Pasen) maar het ruikt al overheerlijk. Bestelling via internet geplaatst, dag nadien telefoontje dat een bepaald type figuur er niet meer was. En ik mocht dan kiezen voor ander figuurtje of andere kleur chocolade. Top, dat dit eerst gevraagd wordt aan de klant. Alles netjes verpakt. Zeker een aanrader!

2021年3月31日

Milawebshop からの回答

Heel erg bedankt voor deze review. Het is voor ons inderdaad niet evident om onze voorraad op onze webshop 100% correct te houden, vnl omwille van het feit dat we met veel samengestelde artikels werken. Een paascaraque zit bv in 20 samengestelde pakketten. Als er plots veel van deze pakketten worden besteld heeft dit ook een impact op het individuele product of andere samengestelde pakketten. We bouwen steeds wat marge in, op de voorraad op de shop, maar soms komt het dus wel eens voor dat een product onbeschikbaar komt, dat we ook niet meer kunnen verkrijgen.

We vinden het fijn dat je onze aanpak apprecieert en onze excuses dat we het eerste gedacht niet hebben kunnen leveren. Maar de chocolade is dezelfde hoor!

Alleszins laat de paaseitjes jullie smaken!

Super!!

Super vriendelijk in communicatie. Pakketje was snel bij ons en goed verpakt.
SUPER!!!

2021年3月19日

Milawebshop からの回答

Heel erg bedankt voor deze review.
Laat het jullie smaken!
Het MILA-team!

5つ星のうち4の評価

Tevreden over de produten die ik kocht, wel (te) snel geleverd

Tevreden over de produten die ik (online) kocht.
Had gewenste leveringsdatum opgegeven, maar het pakket werd meer dan een week te vroeg geleverd.

2020年12月22日

Milawebshop からの回答

Bedankt voor de toffe reactie. Dit doet ons plezier! Met betrekking tot de "te" snelle levering hadden we het zekere voor het onzekere genomen gezien de vertragingen bij bpost. We hadden pakketjes die tot meer dan 11 dagen onderweg zijn geweest. In uw geval hadden we het wel nog enkele dagen later kunnen versturen. We gaan hier zeker rekening mee houden. Bedankt om ons hier op attent te maken.
Fijne feestdagen en stay safe!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。