Ble oppringt av Ali Hamza i Mileni etter selv Ã¥ ha sÞkt etter refinansiering. Jeg mÃ¥ si at jeg har aldri opplevd sÃ¥ Êrlighet og fÃ¥tt sÃ¥ god hjelp og informasjon som gan ga. Og oppfÞlgingen er helt p... ãã£ãšèŠã
Ble kontaktet av en person fra ya bank som lurte pÃ¥ hva renten pÃ¥ et lÃ¥n jeg hadde var. Og om h*n i den forbindelse kunne se litt pÃ¥ om de kunne klare Ã¥ ordne med litt lavere renter, noe h*n klarte, o... ãã£ãšèŠã
Oppringt av hyggelige Ario,, veldig hyggelig Ã¥ prate med og litt spÞkefullt er han og. Alt gikk utrolig fort og jeg kjempe fornÞyd med Ã¥ ha fÃ¥tt samlet gjeld og gÃ¥tt ned i utgift pr mnd. Ario ringer... ãã£ãšèŠã
Fikk enorm service fra start til slutt fra Ali. Hadde litt rusk i Þkonomien, men dem fikset opp i det sammen med meg. Har du alt av papirer som dem trenger fÞr du starter prosessen, sÃ¥ gÃ¥r ting kjapt.... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Har du i dag dyre smålån og kredittkort som betales hver måned, kan du spare mye på å refinansiere dette med forbrukslån gjennom Mileni.
Nedre Vollgate 4, 0158, Oslo, ãã«ãŠã§ãŒ
- post@mileni.no
- mileni.no
Tusen takk for flott oppfÞlging ogâŠ
Tusen takk for flott oppfÞlging og hjelp med en ny start!
God kundeservice, sterk anbefales!
Bra kundeservice, rask tilbakemelding. Jeg fikk veldig god hjelp av Paliz med refinansiering med bra lÞsning. Anbefales!
Veldig hyggelig og behjelpelig
Veldig hyggelig og behjelpelig. FÞlger godt opp pp telefonen. Han har en veldig fin telefonstemme . Rolig og behagelig og snakke med.
God hjelp
God hjelp, god service!
Kevin Bedi gjorde det lille ekstra for at avtalen skulle gå i boks og jeg fikk best mulig låne betingelser. Stor takk
Dere er fantastiske / you are fantastic
Thank you very much, you are prominent and wonderful, excel in your work, have high morals, master your work and overcome difficulties, I am very happy to deal with you a lot, and I want to inform all my friends about you.
Tusen takk, dere er fremtredende og fantastisk, utmerker dere i arbeidet deres, har hÞy moral, mestrer arbeidet deres og overvinner vanskeligheter, jeg er veldig glad og vil takke dere mye, og jeg vil informere alle vennene mine om dere.
Topp service ð
Veldig bra oppfÞlging.
Veldig bra oppfÞlging.
God kommunikasjon.
Jeg anbefaler ikke situasjonen jeg var i, men anbefaler lÞsning som ble funnet!!!
Fantastisk hjelp!
Fantastisk hjelp.
Full oppfÞlgning! Lett å ha kontakt med, fikk hjelp for alt av Kevin. Super fyr som forstår problemene dine og hjelper deg for beste lÞsningene, til slutt får du uansett et eller annen god vei.
Fantastisk kundebehandler!
Hele opplevelsen med Mileni har vÊrt helt fantastisk! Min kundekontakt har vÊrt så imÞtekommende og hjelpsom. Mer enn jeg hadde håpet på å kunne forvente! Kan ikke få rost ham nok!
En trygg og rolig saksbehandling
En trygg og rolig saksbehandling. Kunne ta kontakt nÃ¥r som helst og han svarte bestandig. Topp opplevelse pÃ¥ en vond og tÞff tid. Rett mann pÃ¥ rett stedð
Fantastisk service og gode lÞsninger
Fantastisk service og gode lÞsninger. Kan varmt anbefales!
Super fornÞyd
Eg er super fornÞyd med Mileni og for den gode servicen som Kevin gjorde for meg.Har aldri mÞtt ein bedre rådgiver. Både Kevin og Tone er heilt supre. Tusen hjertelig takk
Mileni hjalp meg stort
Mileni hjalp meg stort. Det er kunn de som jeg fikk hjelp med refinansiering av lån og kredittkort og oxtra lån ved siden av.
Så jeg anbefaler på det sterkeste om å kontakte mileni og få hjelp der.
Tusen tusen takk for den beste hjelpen jeg fikk fra Paliz og de andre som jobber for Mileni. :)
Mvh Faton Ajeti