Zen Finans レビュヌ 1,289

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

VÃ¥r saksbehandler Henrik er helt fantastisk. Han har hjulpet oss 2 ganger. FÞrste gang fikk han til en refinansiering som fikk oss inn pÃ¥ en bedre Þkonomisk plattform Han viste stor forstÃ¥else for... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

God, forstÃ¥elsesfull hjelp. ForsÞkte Ã¥ finne lÞsninger som var bra for oss og ikke bare for han. Rask og effektiv hjelp. Besvarte henvendelser og spÞrsmÃ¥l fort. UndersÞkte og fant ut av ting vi lurte... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg kontaktet flere for Ã¥ fÃ¥ hjelp med Þkonomien min, men det beste tilbudet fikk jeg fra Zen Finans – spesielt fra Khan, som var veldig hjelpsom og sÞrget for at jeg fikk det beste tilbudet.

䌁業情報

5. ロヌン代理店
  6. 非銀行系金融サヌビス

Zen Finans に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Zen Finans AS sin TrustPilot!

Her samler vi inn anmeldelser fra kunder som har brukt tjenestene våre via zenfinans.no, refinansiering.no eller en av våre andre merkevarer.

Vi brenner for å hjelpe enkeltpersoner og familier med å få en ryddigere og smartere privatÞkonomi. Hos oss mÞter du kunnskap om din situasjon, med lÞsninger som passer best for ditt behov.

VÃ¥rt nettverk av banker som vi samarbeider tett med kombinert med den lange erfaringen vi har fra privatmarkedet er noe du som kunde drar god nytte av.

Vi vil alltid yte den beste servicen du som kunde fortjener. Vårt mål er at du får den beste Þkonomiske lÞsningen som samtidig er 100% skreddersydd for din Þkonomi.

Vi er i dag en av de stÞrste låneagentene i Norge og jobber med mange ulike banker for å kunne best hjelpe deg. Vi har konsesjon fra Finanstilsynet og ble startet i 2018.

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Mughees Ahmed kahn

Tusen takk for all hjelpen vi har fått. Pliktoppfyllende. Holder avtaler. Og tar kontakt når han sier han skal ta kontakt

Zen Finans からの回答

Hei og tusen takk for at du ga oss en anmeldelse her på TrustPilot! Vi er veldig glade for å hÞre at du er fornÞyd og at alt lÞste seg. Det er bare å ta kontakt med oss igjen om det skulle vÊre aktuelt på et senere tidspunkt. Hilsen oss i Zen Finans

5぀星のうち5の評䟡

En meget hyggelig og hjelpsom

En meget hyggelig og hjelpsom. Kunne ikke ha valgt noen andre. Enestående. Informasjon kom med en gang. Trenkt ikke vente .

2026幎4月14日

5぀星のうち5の評䟡

Jeg kontaktet flere for å få hjelp med

5぀星のうち5の評䟡

God oppfÞlging fra start til slutt

God oppfÞlging fra start til slutt , strakk seg langt for å hjelpe til. Anbefales virkelig.

Mathias i zen finans

Jeg kontaktet Mathias. Han satte igang sÞknaden med en gang. Dagen etterpÃ¥ fikk jeg tilbud fra en bank. SÃ¥ var det og svare pÃ¥ spÞrsmÃ¥l og sende dokumenter. Det gikk 3 eller 4 dager fÞr refinansiering var i orden. Jeg er kjempefornÞyd med hjelpen jeg fikk fra Mathias i zen finans. Han var sÃ¥ hyggelig og behjelpelig 🙏🙏 og jeg fikk ganske god rente 🙏🙏

2026幎4月7日

5぀星のうち5の評䟡

Henrik er en fantastisk saksbehandler

Vår saksbehandler Henrik er helt fantastisk. Han har hjulpet oss 2 ganger. FÞrste gang fikk han til en refinansiering som fikk oss inn på en bedre Þkonomisk plattform
Han viste stor forståelse for den vanskelige situasjonen vi var i. Så etter noen måneder kontaktet gan oss på nytt for å hjelpe oss over på en lavere rente og lavere måneds kostnader
Henrik er kjempehyggelig og rask
Han fikk oss over på lavere rente og lavere måneds belÞp. Vi har hatt en kjempegod opplevelse med Henrik. Anbefaler han på det sterkeste

2026幎4月14日

Di flikk hjelpe folk

2026幎4月15日

Camilla er kjempe dyktige

Camilla er kjempe dyktige. Trodde ikke at vi klare å over leve stormen i livet. Men hun klare virkelig å fikse og ordet alt i ett lån. Tusen takk for hjelpen. Dere er profesjonell og kjempe flinke!

2026幎3月19日

Kevin Pettersen Wold

Kevin Pettersen Wold
Han har vÊrt helt fantastisk gjennom hele prosessen.
En mann som ikke gir opp fÞr jeg har fått den hjelpen jeg kan leve med. Fem stjerner er ikke nok det skal vÊre
******

2026幎4月9日

Strålende kundeservice!

Så takknemlig for strålende kundeservice og hjelp fra Camilla. Hun forsto med det samme og var behjelpelig, rask og utrolig positiv og lÞsningsorientert. Anbefales! ;-)

2026幎4月8日

5぀星のうち5の評䟡

Veldig ryddig og seriÞst firma

Veldig ryddig og seriÞst firma. De hÞrer på din historie,dine behov, og finner den beste lÞsningen!
Vil anbefale senior-rådgiver Jason Lam!
Han står på, og jobber seg gjennom din forespÞrsel på en sÊrdeles profesjonell og menneskelig måte!

2026幎4月7日

5぀星のうち5の評䟡

Fikk god hjelp av saksbehandler Henrik

Fikk god hjelp av saksbehandler Henrik! Selv med en "vanskelig sak" ordnet vi en lÞsning som fungerer godt. Rask respons og effektiv kommunikasjon både morgen og kveld. Takk for hjelpa!

2026幎3月27日

5぀星のうち5の評䟡

Veldig fornÞyd med selve prosessen fra

Veldig fornÞyd med selve prosessen fra start til slutt. Rådgiver var hyggelig å hjelpe oss fonne lÞsninger som var hjelpsom for oss, og fulgte oss under hele veien.

2026幎3月27日

5぀星のうち5の評䟡

Monica i Zen two thumbs up!

Monica er superbra!

2026幎3月1日

5぀星のうち5の評䟡

Jason hjalp meg med min skakkjÞrte Þkonomi

Gikk inn på gjeldsregisteret for å sjekke gjelden min. Etter en stund ringte Jason meg å lurte på om vi skulle ta en uforpliktende prat om Þkonomi. Han hjalp meg med å samle forbruksgjeld og huslån slik at det kun ble ett lån å forholde seg til og jeg får muligheten til å sÞke om et "vanlig" boliglån etterhvert. Jason er veldig grei å forholde seg til, han forklarer på en lettfattelig måte, dÞmmer ikke å er veldig proffesjonell. Han fulgte meg hele veien å jeg fÞlte at han var på "min side". Er storfornÞyd med samarbeidet å fÞler meg veldig godt ivaretatt. Fikk med meg gode råd på veien videre. Har lagret nr hans å vil ta kontakt med han når jeg står ved neste korsvei. Sitter igjen med en positiv fÞlelse å mer kunnskap om en ganske skakkjÞrt Þkonomi, fÞler meg trygg på at alt lÞser seg til det bedre. Anbefaler Jason på det varmeste han gjÞr en veldig god jobb.

10/10 service fra sigmund

10/10 service fra sigmund. Kan ikke beskriv kor letta hverdagen min har blitt etter å fått hjelp

Flink, effektiv og hjelpsom

God, forståelsesfull hjelp. ForsÞkte å finne lÞsninger som var bra for oss og ikke bare for han. Rask og effektiv hjelp. Besvarte henvendelser og spÞrsmål fort. UndersÞkte og fant ut av ting vi lurte på. Fulgte godt opp underveis og i etterkant, holdt oss oppdatert slik at vi forstod alt. Kan absolutt anbefale Mughees A. Khan videre. Veldig hyggelig ansatt som tar deg på alvor.

Vi hadde Monica Elliasen som

Vi hadde Monica Elliasen som låneradgiver ,hun var fantastisk hjelpsom og forstod situasjonen vår

2026幎3月25日

Monica Eliassen

Vi kan virkelig anbefale Monica Eliassen.
Hun har vÊrt helt fantastisk gjennom hele prosessen.Vi sto i en krevende og tidspresset situasjon og Monica fulgte oss opp hele veien, hun var alltid rask til å svare, forklare ting på en trygg og forståelig måte og hun jobbet hardt for å finne en lÞsning for oss.Takket vÊre hennes innsats fikk vi på plass lånet og fÞlte oss ivaretatt fra start til slutt.Vi er utrolig takknemlig og kan trygt anbefale Monica Eliassen på det varmeste.

2026幎3月25日

Fikk god hjelp av Camilla

Fikk god hjelp av Camilla, dyktig rådgiver.

2026幎3月20日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス