レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ble oppringt av Ali Hamza i Mileni etter selv Ã¥ ha sÞkt etter refinansiering. Jeg mÃ¥ si at jeg har aldri opplevd sÃ¥ Êrlighet og fÃ¥tt sÃ¥ god hjelp og informasjon som gan ga. Og oppfÞlgingen er helt p... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ble kontaktet av en person fra ya bank som lurte pÃ¥ hva renten pÃ¥ et lÃ¥n jeg hadde var. Og om h*n i den forbindelse kunne se litt pÃ¥ om de kunne klare Ã¥ ordne med litt lavere renter, noe h*n klarte, o... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Oppringt av hyggelige Ario,, veldig hyggelig Ã¥ prate med og litt spÞkefullt er han og. Alt gikk utrolig fort og jeg kjempe fornÞyd med Ã¥ ha fÃ¥tt samlet gjeld og gÃ¥tt ned i utgift pr mnd. Ario ringer... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fikk enorm service fra start til slutt fra Ali. Hadde litt rusk i Þkonomien, men dem fikset opp i det sammen med meg. Har du alt av papirer som dem trenger fÞr du starter prosessen, sÃ¥ gÃ¥r ting kjapt.... もっず芋る

䌁業情報

1. 金融コンサルタント
  2. ロヌン代理店
  3. 䜏宅ロヌン代理店
  4. 非銀行系金融サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Har du i dag dyre smålån og kredittkort som betales hver måned, kan du spare mye på å refinansiere dette med forbrukslån gjennom Mileni.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Kevin i Milens

Kevin i Milens, tok tak i en litt omfatende sak å fikk forhandla frem det jeg hade beghov for
Kjempekar som ikke ligger på liatsiden.

Må absolutt ambefal han bla annet for engasjemang å tar kontakt å informermerrhele tiden slik at du

2021幎6月16日

Jeg mangler litt ord

Jeg mangler litt ord, sitter fortsatt litt i et gledelig sjokk her. Vil si at trenger du hjelp Þkonomisk, kontakt Mileni. De fikk senket min renten og Þkt mine betalings år, dette ble MYE PENGER SPART. Jeg er så takknemlig. Og de hjalp mammaen min og hun gikk også meget gode vilkår, anbefaler virkelig alle med behov for hjelp, bruk disse menneskene ❀

2021幎6月15日

Imponerende og dyktig konsulent

Imponert over Milenis, Martin BÞrresen. Han kontaktet meg og tilbÞd Ã¥ hjelpe med refinansiering. Flere konkurrerende selskaper har den siste tiden forsÞkt pÃ¥ det samme,uten Ã¥ finne en lÞsning. Hyggelige Martin klarte Ã¥ finne en lÞsning som sparte meg for ett betydelig belÞp. OppfÞlgingen har vÊrt fantastisk, og selv jeg som ikke er den store Þkonomen fikk mye stÞrre forstÃ¥else av pengedisponering..en skakkjÞrt Þkonomi er nÃ¥ atskillig sunnere. Renten gikk kraftig ned og gjelden samlet til kun to banker med svÊrt gunstig rente. Martin BÞrresen skal fortsette Ã¥ fÞlge opp min Þkonomi. Det ser jeg frem til 😃

2021幎6月2日

Hvor fornÞyd er jeg...

Hvor fornÞyd er jeg.... La meg si det slik; Ble oppringt fra ukjent nummer, valgte å svare.. "Hei, skulle bare fÞlge opp en sak fra en gammel sÞknad" Det resulterte i et lån på lavere rente! Personlig og profesjonell service! Takk til Ario Barzanes! :)

2021幎5月25日

Evig takknemelig

Evig takknemelig, da all hÃ¥p var ute kom det en gutt ved navnet Paliz og gjorde noe ingen andre har klart Ã¥ gjÞre for oss 😊😊 Takket vare han og hans innsats fikk vi beholde huset og fjernet en tung sekk fra skuldrene vÃ¥res 😊😊 anbefales pÃ¥ det sterkeste til alle som tror at alt hÃ¥pet er ute.
Nok igjen Tusen Tusen hjertelig takk for all hjelpen vi har fått 😊😊😊

2021幎5月12日

Enestående service

Enestående service. Mileni var meget hjelpsomme og profesjonelle. Jeg skulle redusere renten på forbrukslånet mitt og lurte på hvordan de kunne hjelpe meg. Det tok kun ett par minutter fÞr de hadde nesten halvert renten på forbrukslånet mitt. Meget fornÞyd!

2021幎5月12日

Tusen takk Paliz!

Jeg er kjempefornÞyd med servicen og oppfÞlgingen jeg har fått av Paliz i mileni.
Ikke nok med at Paliz er hyggelig og serviceinnstilt men han er også en god lytter.
Paliz har vÊrt kjempe flink til å finne gode lÞsninger til de forskjellige situasjonene som dukker opp under en prosess og jeg fÞlte han ser meg som et menneske og ikke bare en sak han skal tjene penger på.
jeg har blitt fÞlget opp fra start til slutt og fÞlt meg inkludert i hele prosessen.
Jeg er så takknemlig for å ha mÞtt på deg Paliz og takker deg enormt for hjelpen.
Jeg anbefaler Paliz til alle som trenger god hjelp og en lÞsningsorientert person som ser deg og dine behov.

2021幎5月9日
5぀星のうち5の評䟡

Mileni reddet oss ut av en vanskelig Þkonomisk situasjon.

Fra fÞrste stund fikk jeg god dialog med saksbehandler som har fulgt opp meg gjennom ca 2 år.
Dette er flotte mennesker med god innsikt i hva som skal til for å lÞst en vanskelig Þkonomisk situasjon som vanlige banker ikke vil ta i.
De megler for deg mot spesialbanker. Selv om deres tjenester koster mer enn vanlige lånegebyrer er det verdt å bruke Mileni fordi vi fikk halvert våre totale terminbelÞp, og kan begynne å puste igjen.

2021幎5月7日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス