Min afsked レビュヌ 356

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi blev behandlet med meget stor respekt og empati i forbindelse med min hustrus bisÊttelse. Catrine hÃ¥ndterede opgaven perfekt, og vi fik alle de oplysninger og den hjÊlp vi havde brug for. Jeg kan... もっず芋る

Man Þnsker aldrig at skulle anbefale en bedemand. Men nÃ¥r man stÃ¥r i en sÃ¥rbar og sorgfuld situation med et tab af en nÊrtstÃ¥ende, sÃ¥ er det alpha omega, at man bliver guidet af empatiske og professi... もっず芋る

Hjertelig tak for Michaelas empatiske, nÊrvÊrende og tillidsskabende mÃ¥de at vÊre pÃ¥. Der blev taget hÃ¥nd om nÊsten alt ift vores mors begravelse - og det var en stor lettelse i alt det, der skulle... もっず芋る

Professionelle med hjertet pÃ¥ rette sted🫶🏌 Min afsked tog mig i hÃ¥nden og guidede i bedste stil og fik arrangeret min fars bisÊttelse lige efter hans Ã¥nd. Vi havde Else og hun lyttede og var meg... もっず芋る

䌁業情報

1. 葬儀瀟
  2. 葬儀堎

圓該䌁業による蚘述

Min afsked er en kÊde af nÊrvÊrende bedemandsforretninger beliggende i Aalborg, Aarhus, BrÞnderslev, Frederikshavn, Hammel, Hobro, HjÞrring og NÞrresundby. Vi bestrÊber os altid på at levere mere end det forventede, og derfor tilbyder vi også opfÞlgende samtaler. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Min afsked - Hele vejen

圓該䌁業による蚘述

Vi er en kÊde af nÊrvÊrende, trovÊrdige og kompetente bedemÊnd, som dÊkker hele Nordjylland, Aarhus og omegn.
Livet er unikt, og det skal afskeden også vÊre. Vi rådgiver og hjÊlper med alt det praktiske i den svÊre tid. Vi tager på professionel og bedste vis kÊrlig hånd om de efterladte, så de kan fÞle sig trygge og i gode hÊnder. Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

356件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

MinAfsked og Else Mikkelsen har vÊret

MinAfsked og Else Mikkelsen har vÊret en fantastisk bedemand ifm vores lille drengs dÞd. De har vÊret den stÞrste stÞtte, super profesionelle, og ikke ret dyre. Vi vil til enhver tid anbefale dem til andre.

2025幎2月19日

KÊre Mads,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi Þnsker jer alt det bedste

- Joakim, Min afsked

VÊrdighed, medfÞlelse og meget professionel

Jeg kan varmt anbefale Michaela fra Min Afsked. Hun hjÊlp os igennem alle beslutninger på en vÊrdig, professionel og varm måde. Hun opfyldte alle mine Þnsker, og forstod hvad der virkelig betÞd noget for mig og min familie. Tak Micaela for din vÊrdige og medfÞlende vÊremåde.

2025幎2月3日

KÊre Pia,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, som jeg skynder mig at videresende til Michaela.

Alt godt til dig og dine.

Varme, respekt og nÊrvÊr

Vi har brugt min afsked flere gange sidst i forbindelse med min mors dÞd.Vi har haft Else som bedemand alle gangene og kan kun give vores bedste anbefalinger. Udover at vÊre professionel til fingerspidserne,udviser Else empati, respekt og varme gennem hele forlÞbet.Man kan trygt vÊlge min afsked .
Vibeke Bundgaard

2025幎1月29日

KÊre Vibeke,

Tusind tusind tak for din flotte anmeldelse! :)

- Joakim og Else

var nem at snakke med

var nem at snakke med, gjord et godt stykke arbejde, flotte blomster,det hele var godt

2025幎1月30日

KÊre Bent,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for, at det hele gik prÊcis, som det skulle.

Venlighed og forståelse

En fantastisk venlighed og forståelse i en svÊr situation. Vi havde en smuk afsked, en speciel dag, vi alle vil huske, tusind tak til "Min afsked"

2025幎1月30日

KÊre Henrik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Alt det bedste til dig og dine.

En nynnende bedemand

En nynnende bedemand, når blomster skulle lÊgges.
Det var oplÞftende midt i sorgen😘

2025幎1月29日

KÊre Inge,

Det var dog en fin anmeldelse! Tusind tak for den :-)

Min Afsked NÞrresundby

Min Afsked, NÞrresundby
Bedemanden Else er yderst empatisk og professionel. Hun fÞrte os på smukkeste vis gennem min sÞns bisÊttelse - hun både skrev og holdt mindetalen til ham, da han ikke var medlem af folkekirken. Hun får mine bedste anbefalinger.

2025幎1月21日

KÊre Margit,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Jeg sender den fluks videre til Else, og vil samtidig Þnske dig og dine alt godt fremover.

En rigtig god oplevelse.

En rigtig god oplevelse.
Hvis man kan sige sådan om en bisÊttelse, men det var sådan vi oplevede vores mÞde med "Min afsked". Vi fÞlte os set og hÞrt med empati og proffesiona-lisme.
Der blev taget hånd om alt fra fÞrste samtale til bisÊttelsen, hvilket gav ro og en stor tryghed. Ved ceremonien i kirken forlÞb alt med diskretion og ro.
Jeg kan varmt anbefale "Min afsked".

2025幎1月18日

KÊre Else,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Jeg er rigtig glad for, at I fÞler jer godt behandlet.

Joakim, Min afsked

Jeg fÞler mig desvÊrre ikke tryg ved

Jeg fÞler mig desvÊrre ikke tryg ved den bedemand vi har fået, jeg måtte selv ringe rund til prÊst, organisten og kirkekontor for at få det alt plads, jeg fÞler mig glemt af bedemand, og alt Þkonomi har vi slet ikke snakke om og det er det eneste vi har snakke om hvornår vi kan se ham sidste gang og hvornår han skal begraves, og begravelse gå ikke som det skulle vÊre.

2025幎1月19日

KÊre Johanne,

Tusind tak for at du tog dig tid til at give os feedback, omend vi desvÊrre ikke kan genkende det billede, du tegner.

Vi stod for at kontakte både den grÞnlandske prÊst og den danske prÊst, som skulle forestå jeres hÞjtidelighed. Ligeledes har vi sendt prisoverslag, som vi i Þvrigt altid gÞr.

Jeg beklager selvfÞlgelig meget, at det ikke kunne lykkes at flytte hÞjtideligheden kort inden den oprindeligt skulle foregå. Nogle gange kan vi simpelthen ikke trylle, selvom vi rigtig gerne vil.

Som jeg fortalte dig i telefonen for en uge siden, er du mere end velkommen til at kontakte mig på mail, men jeg har endnu ikke hÞrt fra dig. Derfor Êrger det mig rigtig meget, at du blot vÊlger at give os en 1-stjernet anmeldelse, for vi er rigtig ÊrekÊre omkring det vi laver.

Du er stadig velkommen til at kontakte mig, så vi kan få snakket det hele igennem.

Et super professionelt firma

Et super professionelt firma, med sÞde og venlige medarbejdere, de kom til den aftalte tid og havde god tid og meget omhyggelige med deres arbejde. alt det aftalte var som det skulle vÊre og alt var arrangeret korrekt.

2025幎1月15日

KÊre Thomas,

Tusind tak for at du tog dig tid til at skrive en så fin anmeldelse. Det sÊtter vi stor pris på.

Virkelig fin oplevelse.

Virkelig fin oplevelse. Og så på en sen fredag eftermiddag. Kan varmt anbefales.

2025幎1月9日

KÊre Eva,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at hÞre, at I havde en god oplevelse med os.

Klar og tydeligt kommunikation

Klar og tydeligt kommunikation. Min sÞn og jeg var afklarede efter samtale med bedemanden.

2025幎1月3日

KÊre Inge,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det sÊtter vi stor pris på.

Varm anbefaling

Vi har brugt Else fra minafsked.dk ifm. med min fars dÞd, bisÊttelse og kremering.

Det var slående, hvor sÞd, forstående og omsorgsfuld isÊr Else var (men også de andre i teamet, som vi har vÊret i kontakt med).

Vi tog indledende samtale på Teams - en fleksibilitet, som vi sÊtter stor pris på. Vi har lÞbende haft kontakt og da alting foregik i december, har vi også oplevet fleksibilitet ift. helligdagene og det har vÊret nemt at få kontakt til nogen fra minafsked.dk.

Vi har også oplevet, at det var nemt og gennemskueligt at få viden om, hvad der skulle ske, hvem, der gÞr hvad og hvad det koster.

Den allervarmeste anbefaling herfra.

2024幎12月21日

KÊre Sidsel,

Tusind tusind tak for din flotte anmeldelse. Det sÊtter vi kÊmpe stor pris på.

Alt det bedste herfra

Varmeste anbefaling af Min afsked

Jeg kan på det varmeste anbefale Min Afsked, og sÊrligt Else Mikkelsen. Else var en god og trovÊrdig guide igennem processen efter min mors dÞd. Selve bisÊttelsen fik hun på betryggende vis guidet os igennem, så det endte med at vÊre lige prÊcis den ceremoni vi Þnskede.

Jeg var i forvejen blevet advaret om at jeg skulle vÊre på vagt overfor urimeligt hÞje priser for visse ydelser i den branche. De advarsler blev gjort til skamme, priserne var meget rimelige.

2024幎12月19日

KÊre Rasmus,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er vi meget taknemmelige for!

- Joakim, Min afsked

Else Mikkelsen hjalp os sikkert og

Else Mikkelsen hjalp os sikkert og trygt igennem bisÊttelsen af vores mor. Det var trygt at Else kom hjem til os og talte det hele igennem. En professionel oplevelse som varmt kan anbefales.

2024幎11月27日

KÊre Gytte,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det varmer her i vinterkulden.

Alt godt til dig og dine

- Joakim, Min afsked

Den bedste hjÊlp i en svÊr tid.

Vi fik den bedste hjÊlp i en svÊr tid. Vores konsulent, Michaela Samuelsen, var altid klar til at svare på spÞrgsmål og hjÊlpe os med alle beslutninger - og der var mange! Hun var vores 'sikkerhedsnet', hun var der i baggrunden - hun udstrålede en
varme og en ro, som vi virkelig havde
brug for. Vi giver Michaela den stÞrst
mulige anerkendelse! Tak.

2024幎12月6日

KÊre Hanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det gÞr os meget taknemmelige. Jeg sender fluks roserne videre til Michaela, og Þnsker dig og dine alt det bedste.

Yderst kompetent

Yderst kompetent, sÞde, hjÊlpsomme og omsorgsfulde. Prisen var okay.
Kan kun anbefales

2024幎10月22日

KÊre Mette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den er vi enormt glade for.

Alt godt til dig fremover

DBH Joakim, Min afsked

Alt var fint men kunne godt have haft

Alt var fint men kunne godt have haft brug for at vide man selv skulle ordne alt omkring betalingerne hos diverse i forbindelse med begravelsen.

2024幎11月28日

KÊre Hanne,

Tusind tak for din fine anmeldelse og din feedback. Måske vi her skulle have udpenslet mere, prÊcis hvilke betalinger, I selv skulle ordne. Det tager vi til os! Tak for det.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。