Min afsked レビュヌ 356

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi blev behandlet med meget stor respekt og empati i forbindelse med min hustrus bisÊttelse. Catrine hÃ¥ndterede opgaven perfekt, og vi fik alle de oplysninger og den hjÊlp vi havde brug for. Jeg kan... もっず芋る

Man Þnsker aldrig at skulle anbefale en bedemand. Men nÃ¥r man stÃ¥r i en sÃ¥rbar og sorgfuld situation med et tab af en nÊrtstÃ¥ende, sÃ¥ er det alpha omega, at man bliver guidet af empatiske og professi... もっず芋る

Hjertelig tak for Michaelas empatiske, nÊrvÊrende og tillidsskabende mÃ¥de at vÊre pÃ¥. Der blev taget hÃ¥nd om nÊsten alt ift vores mors begravelse - og det var en stor lettelse i alt det, der skulle... もっず芋る

Professionelle med hjertet pÃ¥ rette sted🫶🏌 Min afsked tog mig i hÃ¥nden og guidede i bedste stil og fik arrangeret min fars bisÊttelse lige efter hans Ã¥nd. Vi havde Else og hun lyttede og var meg... もっず芋る

䌁業情報

1. 葬儀瀟
  2. 葬儀堎

圓該䌁業による蚘述

Min afsked er en kÊde af nÊrvÊrende bedemandsforretninger beliggende i Aalborg, Aarhus, BrÞnderslev, Frederikshavn, Hammel, Hobro, HjÞrring og NÞrresundby. Vi bestrÊber os altid på at levere mere end det forventede, og derfor tilbyder vi også opfÞlgende samtaler. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Min afsked - Hele vejen

圓該䌁業による蚘述

Vi er en kÊde af nÊrvÊrende, trovÊrdige og kompetente bedemÊnd, som dÊkker hele Nordjylland, Aarhus og omegn.
Livet er unikt, og det skal afskeden også vÊre. Vi rådgiver og hjÊlper med alt det praktiske i den svÊre tid. Vi tager på professionel og bedste vis kÊrlig hånd om de efterladte, så de kan fÞle sig trygge og i gode hÊnder. Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

356件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

NÊrvÊrende og kompetent personale

Min Afsked har stÞttet og hjulpet mig ifbm mit familiemedlems pludselige dÞd i udlandet. Jeg har oplevet medarbejderne som kompetente og nÊrvÊrende i denne ellers atypiske situation. Varm anbefaling herfra.

2024幎8月31日

KÊre Helena,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for blomsterne. Det er vi enormt taknemmelige for.

Alt det bedste fremover til dig.

- Joakim, Min afsked

Kan kun varmt anbefale min afsked

Kan kun varmt anbefale min afsked. I en svÊr tid, hjalp de med at gÞre afskeden smuk og nemmere at imÞdekomme. Fra da min sidste vilje skulle skrives til dÞden kom, blev vi mÞdt af et team som gjorde tiden og fÞlelser lettere at håndtere.

endnu engang tak.

Dennis

2024幎11月21日

KÊre Dennis,

Tak for din flotte anmeldelse. Den varmer! Alt det bedste fremover.

Empatisk

Empatisk, vejledende og god situationsfornemmelse.
Tak for det

2024幎11月12日

KÊre Lone,

Tusind tak for din anmeldelse, som vi sÊtter stor pris på.

Ro på

Michela er en rigtig god bedemand-stille og rolig😉

2024幎1月29日

KÊre Marie-Louise,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

De bedste hilsner

ELSE - min afsked

Da jeg for nylig mistede min mand til krÊft skulle vi bruge en bedemand. Det blev Else Mikkelsom, som er empatisk, omsorgsfuld og dygtig. Alt var perfekt og bagefter bisÊttelsen havde Else lagt blomsterne i et hjerte. Jeg kan kun varmt anbefalde Else.

Mvh Karin L. Mortensen

2024幎11月4日

KÊre Karin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Jeg skynder mig at sende roserne videre til Else og Þnsker samtidig dig og dine alt det bedste.

Vekompetent

Venlig, omsorgsfuld og kompetent hjÊlp. Tak til Else, fÞlte, at man havde den tid, der skulle til.
Hanne, oktober 2024

2024幎10月30日

KÊre Hanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den varmer!

Alt godt fremover

Omsorg, imÞdekommenhed, professionelt

Jeg kan kun give Michaela Samuelsen fra Min afsked i NÞrresundby mine bedste og mest kÊrlige anbefalinger. At blive mÞdt med en ro, et overblik, en kÊmpe omsorg og samtidig meget professionelt - det gÞr en kÊmpe forskel. Tak for at vÊre prÊcis den du er Michaela.

2024幎10月2日

KÊre Jane,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den varmer! Jeg sÞrger for at sende den videre til Michaela, og så vil jeg blot Þnske jer alt det bedste fremover.

DBH Joakim, Min afsked

NÊrvÊrende

NÊrvÊrende, god tid, forståelse, empati og nÊstekÊrlighed.

2024幎10月11日

KÊre Hans Peter,

Tusind tak for din fine anmeldelse, som vi sÊtter enorm pris på.

Alt det bedste fremover

Venlige, omsorgsfulde og kompetente

Venlige, omsorgsfulde og kompetente medarbejdere, der hjalp os igennem en svÊr tid. Tak!

2024幎9月19日

KÊre Tone,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Jeg er super glad for, at I fÞler jer godt behandlet.

- Joakim, Min afsked

Tak til “min afsked”for at hjÊlpe

Tak til “min afsked”for at hjÊlpe familien godt igennem en svÊr tid..
Tak for go hjÊlp og stÞtte

2024幎8月20日

KÊre Susanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for tilliden!

Alt det bedste til dig og dine

Tryg og empatisk oplevelse

KÊre Else greb mig bare lige der hvor jeg havde brug for det, da jeg mistede min far. Hun guidede mig på en god, tryg og empatisk måde og fÞlte at hun havde og har alt den tid i verden til mig, som jeg havde/har brug for. Varm anbefaling herfra!

2024幎9月26日

KÊre Camilla,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Jeg sender roserne videre til Else!

- Joakim, Min afsked

Vi havde så god en oplevelse med Michaela fra min afsked.

Vi havde så god en oplevelse med Michaela, fra Min afsked, i forbindelse med min fars bisÊttelse.

2024幎9月13日

KÊre Gitte,

Tusind tak for din fine anmeldelse, som vi sÊtter stor pris på! Jeg sender roserne videre til Michaela, og Þnsker jer alt det bedste.

Jammen Per StrÞm er allertiders

Jammen Per StrÞm er allertiders bedemand. Forstående, hjÊlpsom og det dejligt menneske at tale med i sådan en sorg.
Jeg kan varmt anbefale Vejgaard bedemand Per StrÞm. š

2024幎9月11日

KÊre Anja,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det varmer! :)

Alt det bedste til dig og dine

- Joakim, Min afsked

Min afsked har bistået til min mors

Min afsked har bistået til min mors bisÊttelse. Jeg kan ikke rigtig sige hvad var godt eller dårligt.
Dog kan jeg sige, at jeg den 9/9 igen måtte ringe til min afsked, for at hÞre om urnen snart kunne afhentes.
Og får beskeden at kremering fandt sted d. 26/8.
Men der var regningen selvfÞlgelig også betalt, så var opfÞlgning nok ikke så vigtigt.
Jeg tÊnker i ved hvem denne anmeldelse kommer fra!

2024幎9月5日

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse, som vi sÊtter pris på, selvom den ikke er positiv.

Jeg er uforstående overfor, at vi modtaget en 1-stjernet anmeldelse fra dig, da vi har haft en lÞbende dialog, hvor du umiddelbart har virket tilfreds. Hvis der har vÊret noget lÞbende, har du altid kunne fortÊlle os det.

Sagen er lidt speciel ift. urnen, da det jo, som bekendt, er en speciel urne, din mor Þnskede, som skulle godkendes.

Vi gjorde alt, hvad vi kunne for at opfylde disse Þnsker. Jeg er rigtig ked af, at jeg ikke ringede fredag, som lovet. Det er en fejl, og det beklager jeg meget!
Dog skulle du gerne have modtaget besked fra krematoriet, som jeg også nÊvnte for dig i telefonen.

Jeg kunne forstå på dig, at du synes, at det har trukket meget ud, men det skyldes også, at bisÊttelsen blev udsat. Det er desvÊrre ude af vores hÊnder. Jeg oplevede, at du syntes, at bisÊttelsen gik, som Þnsket trods alt.

Vi går ikke op i om regningen er betalt eller ej ift. hjÊlp. Vi bistår altid - også efter fakturaen er betalt. Jeg kan desuden sige, at regningen er registreret betalt i går kl. 08:48.

Såfremt du har brug for yderligere info eller andet, er du altid velkommen til at rÊkke ud.

Du skal vide, at vi tager disse anmeldelser dybt alvorligt, da vi er utroligt ÊrekÊre, om det vi laver.

DBH Joakim, Min afsked

Graverende fejl i forbindelse med bisÊttelse

Det aftalte tidspunkt for bisÊttelsen af min far blev Êndret flere dage efter, at vi havde fået tidspunktet på skrift. Min bror havde da allerede kÞbt fÊrgebilletter, som han ikke kunne få refunderet. Vi havde også sendt besked ud til familie og venner, som allerede havde bestilt blomster. De måtte alle have ulejlighed med at få tidspunktet rettet hos blomsterhandlerne.
Derudover skete der fejl, da bårebuketterne skulle lÊgges ud på kirkegården. De blev lagt på det forkerte gravsted.

2024幎9月5日

KÊre Ulla,

Ja, det er selvfÞlgelig utrolig uheldigt, at der er bestilt fÊrgebilletter, men at tidspunktet blev Êndret af prÊsten er simpelthen ude af vores hÊnder. Jeg er umådeligt ked af, at vi ikke kan kontrollere det.

Ift. blomsterne så er det en menneskelig fejl, som vi selvfÞlgelig påtager os ansvaret for, og derfor flyttede vi dem også sÞndag eftermiddag, da vi blev gjort opmÊrksomme på, at de var placeret på den forkerte tomme gravplads.

Jeg vil slutteligt takke for din anmeldelse. Vi bliver kun bedre ved at modtage feedback - både ris og ros - og vi er utroligt ÊrekÊre omkring det, vi laver.

Alt det bedste til dig og dine.

- Joakim, Min afsked

Rigtig god og faglig service

Rigtig god og faglig service. Alt var i orden!

2024幎8月30日

Hejsa!

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det sÊtter vi utroligt meget pris på.

De bedste hilsner

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。