Banner for MinAltan A/S

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Et er når alt kan lade sig gøre , når man som andelsforening byder ind på et projekt- noget andet er at lade handling følge ord : vi blev taget i hånden , budgetter og tidsplan overholdt ( det man ku... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi havde sjak 08 til at lave vores flotte altan, super dygtige, hurtige og søde fyre. Stor anbefaling herfra

5つ星のうち5の評価

Jeg har fået sat en altan op fra MinAltan af Nikolaj og Joas i andelsforeningen Hannoverholm, Amager. De er begge meget professionelle, dygtige, fleksible, ordentlige og grundige håndværkere. Og så er... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bedste anbefaling herfra til MinAltan💪 Imponerende effektive og ordentlige folk. Vi havde Sjak 17, og Casper & Ulrich gav den bare gas fra 7-19 ( gode fynboer sæ’fø’li) Vi har ventet længe på at få... もっと見る

企業情報

1. 建設会社
  2. 建物修復サービス
  3. 請負業者
  4. エンジニア
  5. 建設一般請負業者
  6. とび職

当該企業による記述

Vi gør altandrømme til virkelighed! MinAltan ligger i hjertet af Frederiksberg og er en erfaren altanvirksomhed, der siden 2008 har specialiseret os i komplette altanprojekter til ejendomme, boligforeninger og ejendomsselskaber. Gennem mange års erfaring har vi opbygget stor ekspertise inden for rådgivning, projektering, produktion og montering, og vi har leveret mere end 12.500 altaner til tilfredse kunder. Vores fokus er at skabe funktionelle, æstetiske og holdbare altanløsninger, der øger både ejendommens værdi og beboernes livskvalitet. Vi arbejder tæt sammen med boligforeninger, investeringsselskaber, administratorer og rådgivere for at sikre, at hvert projekt gennemføres professionelt fra den indledende dialog til aflevering af de færdige altaner. Som totalleverandør tager vi hånd om alle faser, herunder salg, myndighedsansøgninger, byggesagsbehandling, statiske beregninger, design, produktion og montage, så kunderne oplever et trygt og effektivt forløb. Vores gode Trustpilot-anmeldelser dokumenterer vores evne til at håndtere selv store som små altanprojekter leveret til tiden og i høj kvalitet. Hvis du søger en kompetent og erfaren partner til jeres næste altanprojekt, er vi det sikre valg. Vi kombinerer solid faglighed med dedikation og sikrer høj kundetilfredshed, og vi glæder os til at hjælpe jer videre med jeres næste altanprojekt og til, at I får jeres altandrømme opfyldt.

Hvorfor vælge MinAltan? 🤝

当該企業による記述

✔ Ekspertise og erfaring
Vi har mange års erfaring med altanmontering og håndterer hele processen fra start til slut.
✔ Certificeret kvalitet
Vores altaner er Cradle to Cradle-certificerede, hvilket betyder, at de er produceret bæredygtigt og lever op til de højeste miljøstandarder.
✔ Tilpassede løsninger
Vi tilbyder både facadealtaner, hjørnealtaner, franske altaner og tagaltaner – alle skræddersyet til din bygning.
✔ Hurtig og effektiv proces
Vi guider dig gennem alt fra myndighedsansøgninger til montering, så du slipper for besværet.

Din garanti for mere værdi og livskvalitet ✅

Vi sikrer vejen dertil.

Vi sikrer vejen dertil.
Altanen er et uderum, der gør noget godt for din trivsel og livskvalitet. Den lukker lys ind og skaber stemning, luft og stil i boligen. Altanen giver nye muligheder i boligindretningen, fordi du får mulighed for at skabe en helhedsfølelse mellem ude og inde. Både en lille og en stor altan giver ekstra kvadratmeter i boligen, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan du udnytter pladsen.

Promotion box for MinAltan A/S

Hent tilbud idag – scan QR-koden ✅

Scan QR-koden i dag, udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud ✅

4.9

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Jeppe og Emil er bare super…

Jeppe og Emil er bare super servicemindede og dygtige !!

2024年8月6日

Kære Kristian.

Mange tak for den fine anmeldelse. Dejligt at høre at altanmontagen gik super godt.

5つ星のうち5の評価

Professionelle og yderst hjælpsomme…

Professionelle og yderst hjælpsomme altanmontører Jeppe og Emil udførte et perfekt stykke arbejde for os - anbefaler dem varmt!

Kære Sophia

Mange tak for din gode anmeldelse. Det betyder meget for os, at du synes vi har lavet et perfekt stykke arbejde, og du vil anbefale os til andre.

Meget professionelle

Jeppe og Emil fra MinAltan var meget professionelle og formåede at sætte vores altan op på kortere tid end estimeret. Derudover var de søde, smilende og havde svar på alle vores spørgsmål. Kan klart anbefales!

Kære Emma

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Det glæder os at høre, at Jeppe og Emil leverede både hurtigt og professionelt arbejde, samtidig med at de gjorde processen behagelig for jer. Vi sætter stor pris på din anbefaling, og vi er glade for, at du er tilfreds med din nye altan!

Bedste altanmontør i KBH

Har fået en bedste service af altanmontør Emil og Jeppe som har monteret vores altan! Håndværket er over alt forventning, og samtidig super flinke og gode til at besvare alle vores spørgsmål. Vil anbefale dem dem til alle!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kære Ida

Tak for den flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at Emil og Jeppe leverede en service, der overgik dine forventninger, både med deres håndværk og deres venlige og informative tilgang. Vi sætter stor pris på din anbefaling, og det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse.

5つ星のうち5の評価

Tak til Peter og Mads for et fantastisk…

Tak til Peter og Mads for et fantastisk stykke arbejde. De var effektive og super søde.

2024年7月13日

Kære Oliver

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Dejlig at høre, at altanen blev monteret hurtigt og effektivt af Peter og Mads.

Håber du bliver glad for altanen.

Sjak nr 33 og 8

Harry og Magnus
Sjak nr 33.
Emil og Jeppe
Sjak nr 8.
Arbejde yderst tilfredsstillende udført, søde og rare mennesker at tale med arbejdets udførelse.

2024年6月3日

Kære Leif

Mange tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre, at du synes, at mine kollegaer har været gode til at lave din altan.

God oplevelse med MinAltan

Hej MinAltan
Sjak 21 Mads og Benjamin er meget dygtige og flittige montører. De er altid i godt humør og meget hjælpsomme. God til at lytte på ens problem og sørger for at alt er ok. Jeg blev ikke efterladt med en uforrettet sag.
Kristian Grufstedt
Skovridergårdsvej 67, 1. sal, th.
2830 Virum

Kære Kristian

Mange tak for din fine anmeldelse. Alt dit ros er sendt videre til Mads og Benjamin..

Igen mange tak, og håber du bliver glad for at få udskiftet den gamle altan med en ny stor altan.

5つ星のうち1の評価

Meget dårlig oplevelse med MinAltan

Vores oplevelse med MinAltan har været meget utilfredsstillende og frustrerende. Firmaet har igennem hele processen virket forjaget og sjusket i deres arbejde, planlægning og kommunikation. De har været u-imødekommende og længe om at besvare spørgsmål. De har lavet flere alvorlige fejl, der har forsinket og skæmmet projektet, bl.a. forkerte opmålinger. Ved afslutningen af projektet var der utrolig mange fejl og mangler som firmaet var meget modvillige til at anerkende, og træge til at rette. Den nye altan blev afleveret som færdig fyldt med skrammer på værn og store pletter på bunden.
Det virker som et firma uden faglig stolthed, der alene prioriterer at komme videre til det næste job hurtigst muligt, uden at tillægge produktets kvalitet og kundens tilfredshed nogen som helst betydning.
Vi fortryder at Andelsforeningen valgte MinAltan og vil på ingen måde kunne anbefale firmaet til nogen.

2024年4月15日

Kære Henrik

Jeg er meget ked af at høre om din oplevelse med MinAltan. Det lyder virkelig ikke som det niveau af service, vi tilstræber at levere. Du må meget gerne ringe til mig direkte, så vi kan tale om dine bekymringer og finde en løsning.

Mobil nr. 27799806

Sjak30 🎯

Super dygtige, effektive og sjove altanmænd!

Vi havde kæmpe fornøjelse af at få sat vores altan op af Min Altan. Det bedste var deres to super dygtige altanmænd fra sjak30 - håb til at du får dem, de er smilende og har massere af humør.

2024年7月1日

Kære Peter

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du havde en så positiv oplevelse med Min Altan og især vores dygtige team fra sjak30. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse, og vi sætter stor pris på dine rosende ord om vores effektive og sjove altanmænd. Vi håber, du får stor glæde af din nye altan i mange år fremover, og vi vil sørge for at give dine komplimenter videre til sjak30.

Håndværk og hastighed

Fantastisk fine håndværkere fra sjak nr 30, der tilmed færdiggjorde arbejdet før planlagt tid ;-) deres arbejde er upåklageligt og de var super søde at kommunikere med gennem hele processen.

2024年6月26日

Kære Mgregersen

Tak for den fine anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at sjak nr. 30 gjorde et fantastisk stykke arbejde og endda blev færdige før tid! Det er ikke kun imponerende, at deres arbejde var upåklageligt, men også at de var så nemme og behagelige at kommunikere med. God service og høj kvalitet gør en stor forskel i sådanne projekter. Tak for at dele din oplevelse! Det lyder som et team, man kan stole på.

Håber du bliver glad for din altan

Skud ud til min altan

Skud ud til minaltan, og især til Mike og René. Gutterne har taget stor hensyn, været effektive og virkelig udført et verdens klasse arbejde. Kæmpe fornøjelse at have dem gående og største anbefaling herfra.

Kære Isabella

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med MinAltan. Det er fantastisk at vide, at Mike og René har taget stort hensyn, været effektive og leveret et arbejde i verdensklasse.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og din ros til vores team. Det betyder meget for os at vide, at vi har kunnet leve op til dine forventninger.

5つ星のうち5の評価

Hurtigt, effektive og herligt arbejde

Det har været en fornøjelse at have MinAltan til at sætte altanen op. Særligt René og Mike har været så hjælpsomme, effektive og dygtige. Stor stor anbefaling!

Kære Emma

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med MinAltan. Det betyder meget for os, at René og Mike har kunne leve op til dine forventninger og leveret en service, som du er tilfreds med.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, at du vil nyde din nye altan i mange år fremover.

Rigtig fin oplevelse

Hurtige, effektive, dygtige og venlige. Johan og Anders på sjak 9 kan deres ting. Anbefales.

2024年6月21日

Kære Peter

Tak for din fine anmeldelse! Glad for, at du har sat pris på Johan og Anders´ arbejde.

Dygtige, effektive og imødekommende

Dygtige, Effektive og Imødekommende. Tak til Johan og Anders, sjak 9, for opsætning af altan.

2024年6月21日

Kære Pil

Tak for din fine anmeldelse! Dejligt at Johan og Ander har gjort et super stykke arbejde..

Håber du bliver glad for din altan..

Vi vil gerne takke sjak 10

Vi vil gerne takke sjak 10, altan holdet..
I har udført er et imponerende arbejde, i et meget effektivt tempo. Ydmygt må man sige at der bliver virkelig arbejdet! Og det færdige resultat er perfekt.
Derudover høj service, vi var kede af der var et par hakker i vores træ gulv på den nye altan, skrev fredag og mandag var der nyt gulv da vi kom fra arbejde.
Vi er blevet mødt hele vejen af venlige smilende og imødekommende fyre. Tak for vores nye altan🙏

2024年6月17日

Kære Pernille

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du er tilfreds med det arbejde, sjak 10 har udført på din altan. Det betyder meget for os, at vores indsats bliver værdsat, og at du oplevede både høj kvalitet og effektivitet.

Vi er særligt glade for at høre, at vi hurtigt kunne løse problemet med dit træ gulv. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig taget godt af, og vi sætter en ære i at levere en service, der overstiger forventningerne.

Dine venlige ord om vores team bliver helt sikkert delt med dem, og de vil blive meget glade for at høre, at deres indsats har gjort en forskel.

Endnu en gang tak for din anmeldelse og for at vælge os til dit altanprojekt.

Håber du bliver glad for din nye altan 🙂🙂

Sjak 8

Sjak 8

Det har været en rigtig god oplevelse at få sat altaner op. Sjak 8 har været dygtige og lydhøre for vores ønsker.

Anders Eldrup

2024年6月14日

Kære Anders

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at mine kollegaer har gjort et godt stykke arbejde.

Vi gælder os til snart at komme tilbage og sætte elevatoren op.

Håber I bliver glade for altanerne.

Tak til Sjak11 Peter og Mads

Det er aldrig nemt at bo i et byggeprojekt, men min nye altan er bare det hele værd! Processen er gået så gnidningsfri og hurtig, som det var muligt og resultatet er fantastisk. Mange tak for det fine stykke arbejde af Peter og Mads. De har begge været meget hensynsfulde og klar til at hjælpe og altid tålmodigt svarede på alle mine spørgsmål.
Jeg kan varmt anbefale MinAltan.

2024年6月11日

Kære Rikke.

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din nye altan, og at processen har været gnidningsfri og hurtig. Det er dejligt at høre, at Peter og Mads har været hensynsfulde, hjælpsomme og tålmodige. Din ros og anbefaling af MinAltan betyder meget for os.

De gode folk i sjak 37

De gode folk i sjak 37 var ihærdige, flittige og venlige i hele processen og de fortjener virkelig en kasse sodavand!

2024年6月4日

Hej MVM

Godt og høre, at vi gjorde et godt stykke arbejde, med montagen af din altan.

Håber du bliver glad for den.

Sjak 4 & 19

Jeg har netop fået installeret altan og er meget tilfredse med MinAltan og sjak 4 og 19. De har udført et fremragende arbejde. Glæder mig til at bruge altanen til sommeren. Tak sjak 4 & 19

2024年5月30日

Kære Sina

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din nye altan og det fremragende arbejde, som sjak 4 og 19 har udført.

Håber du bliver glad for din nye altan

venlig hilsen

Sjak 31(Dennis og Jonas) aka. AltanKvistKongerne

Jeg har haft Sjak 31, Dennis og Jonas, forbi og lave en tagaltan med dertilhørende kvist. Udover at arbejdet er udført super flot og professionelt, så har de begge også været eksemplariske, super hjælpsomme, imødekommende og altid i godt humør. Klare anbefalinger herfra!
Og til deres arbejdsgiver MinAltan; Dennis og Jonas fortjener mere end én ramme sodavand - giv dem en hel palle;-)

De bedste hilsner,
August

2024年5月8日

Kære August,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med arbejdet, som Sjak 31, Dennis og Jonas har udført hos dig. Det betyder meget for os at vide, at deres professionalisme, hjælpsomhed og gode humør har gjort en positiv forskel for dig.

Din ros vil helt sikkert blive delt med dem, og vi er stolte af at have så dedikerede medarbejdere som Dennis og Jonas på vores team. Vi sætter stor pris på din anbefaling og det gode humør, du har lagt for dagen i din anmeldelse.

Håber du bliver glad for din nye altan

Trustpilot エクスペリエンス