Banner for MinAltan A/S

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Et er når alt kan lade sig gøre , når man som andelsforening byder ind på et projekt- noget andet er at lade handling følge ord : vi blev taget i hånden , budgetter og tidsplan overholdt ( det man ku... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi havde sjak 08 til at lave vores flotte altan, super dygtige, hurtige og søde fyre. Stor anbefaling herfra

5つ星のうち5の評価

Jeg har fået sat en altan op fra MinAltan af Nikolaj og Joas i andelsforeningen Hannoverholm, Amager. De er begge meget professionelle, dygtige, fleksible, ordentlige og grundige håndværkere. Og så er... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bedste anbefaling herfra til MinAltan💪 Imponerende effektive og ordentlige folk. Vi havde Sjak 17, og Casper & Ulrich gav den bare gas fra 7-19 ( gode fynboer sæ’fø’li) Vi har ventet længe på at få... もっと見る

企業情報

1. 建設会社
  2. 建物修復サービス
  3. 請負業者
  4. エンジニア
  5. 建設一般請負業者
  6. とび職

当該企業による記述

Vi gør altandrømme til virkelighed! MinAltan ligger i hjertet af Frederiksberg og er en erfaren altanvirksomhed, der siden 2008 har specialiseret os i komplette altanprojekter til ejendomme, boligforeninger og ejendomsselskaber. Gennem mange års erfaring har vi opbygget stor ekspertise inden for rådgivning, projektering, produktion og montering, og vi har leveret mere end 12.500 altaner til tilfredse kunder. Vores fokus er at skabe funktionelle, æstetiske og holdbare altanløsninger, der øger både ejendommens værdi og beboernes livskvalitet. Vi arbejder tæt sammen med boligforeninger, investeringsselskaber, administratorer og rådgivere for at sikre, at hvert projekt gennemføres professionelt fra den indledende dialog til aflevering af de færdige altaner. Som totalleverandør tager vi hånd om alle faser, herunder salg, myndighedsansøgninger, byggesagsbehandling, statiske beregninger, design, produktion og montage, så kunderne oplever et trygt og effektivt forløb. Vores gode Trustpilot-anmeldelser dokumenterer vores evne til at håndtere selv store som små altanprojekter leveret til tiden og i høj kvalitet. Hvis du søger en kompetent og erfaren partner til jeres næste altanprojekt, er vi det sikre valg. Vi kombinerer solid faglighed med dedikation og sikrer høj kundetilfredshed, og vi glæder os til at hjælpe jer videre med jeres næste altanprojekt og til, at I får jeres altandrømme opfyldt.

Hvorfor vælge MinAltan? 🤝

当該企業による記述

✔ Ekspertise og erfaring
Vi har mange års erfaring med altanmontering og håndterer hele processen fra start til slut.
✔ Certificeret kvalitet
Vores altaner er Cradle to Cradle-certificerede, hvilket betyder, at de er produceret bæredygtigt og lever op til de højeste miljøstandarder.
✔ Tilpassede løsninger
Vi tilbyder både facadealtaner, hjørnealtaner, franske altaner og tagaltaner – alle skræddersyet til din bygning.
✔ Hurtig og effektiv proces
Vi guider dig gennem alt fra myndighedsansøgninger til montering, så du slipper for besværet.

Din garanti for mere værdi og livskvalitet ✅

Vi sikrer vejen dertil.

Vi sikrer vejen dertil.
Altanen er et uderum, der gør noget godt for din trivsel og livskvalitet. Den lukker lys ind og skaber stemning, luft og stil i boligen. Altanen giver nye muligheder i boligindretningen, fordi du får mulighed for at skabe en helhedsfølelse mellem ude og inde. Både en lille og en stor altan giver ekstra kvadratmeter i boligen, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan du udnytter pladsen.

Promotion box for MinAltan A/S

Hent tilbud idag – scan QR-koden ✅

Scan QR-koden i dag, udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud ✅

4.9

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Tak for altanen

Jeg har haft fornøjelsen at have sjak 04 til at lave min altan. Trods sne, regn blæst har de knoklet og været super venlige. Og ikke mindst, så er det et virkelig et godt stykke arbejde.
Tak
Hilsen Jannie

2023年3月8日

MinAltan A/S からの回答

Hej Jannie, tusind tak for de 5 stjerner. Vi ønsker dig et skønt forår på altanen🤗🌱 De bedste hilsener, MinAltan

5つ星のうち2の評価

Find et andet altanfirma

Vi har været i MinAltans skæbne i godt og vel to år vil jeg på det kraftigste anbefale andre at kigge mod andre alternativer. Jeg kunne skrive en lang klamamse om at projektet blev dyrere fordi de ikke kunne måle forholdene i vores gård op, deres mangelfulde kommunikation overfor beboerne for derefter at kræve svar inden 24 timer, det efterfølgende VVS arbejdere hvor folk i foreningen boede uden varmekilder i frostgrader fordi de var uendeligt lang tid om at montere radiatorer og jeg personligt var ved at få monteret den forkerte radiator fordi MinAltan er nogle sløsede typer. De gange vi har forsøgt at påpege diverse fejl og mangler har de haft smarte søforklaring og på intet tidspunkt har de evnet at bære en flig af deres ansvar for at dette projekt er blevet dyrere og mere besværligt end først antaget.

De to stjerner går til de to friske fyrer i sjakket der trods alt fik sat en altan op.

2023年3月1日

MinAltan A/S からの回答

Kære Jakob, vi er naturligvis virkelig kede af at læse din anmeldelse. Vi vil meget gerne i dialog med dig omkring din oplevelse af forløbet. Du må meget gerne give Esben et kald på 27 79 98 06.

De bedste hilsner, MinAltan

5つ星のうち5の評価

MinAltan har været super gode og…

MinAltan har været super gode og hjælpsomme under hele processen. Sjak 14 Anders og Johan mødte hver morgen op med et smil på læben og havde altid tid til at svare på spørgsmål. Super godt forløb.

2023年2月6日

MinAltan A/S からの回答

Hej Sophie, dejligt at høre! Tusind tak. Vi ønsker dig et skønt forår på altanen 🌞 De bedste hilsener, MinAltan

5つ星のうち5の評価

Arbejde af høj kvalitet og til tiden

Sjak 09 lavede et fremragende arbejde hos os.

Tidsplanen holdt og Min Altan hjalp undervejs med at få en ekstra Altan med i projektet.

En stor tak til Lasse og Allan for god dialog og kommunikation gennem hele projektet.

Alt i alt en rigtig god oplevelse!

Vi glæder os til at nyde vores store altaner!

Tak for denne gang.

Mvh Oskar, Amagerbrogade 78

2023年2月2日

MinAltan A/S からの回答

Hej Oskar, tusind tak for ordene. Dejligt foråret er på vej 🌱 De bedste hilsener, MinAltan

5つ星のうち5の評価

sjak 04 er virkelig proffesionelle og…

sjak 04 er virkelig proffesionelle og yderst vendlige
5 stjerner herfra har aldrig mødt dygtigere håndværkere

2023年1月9日

MinAltan A/S からの回答

Tusind tak for stjernerne - vi håber, du får stor glæde af din altan 🤗
Bh MinAltan

5つ星のうち5の評価

Sjak 4 har været dygtige og lavet et…

Sjak 4 har været dygtige og lavet et flot arbejde. Meget tilfreds!

2022年12月5日

MinAltan A/S からの回答

Kære Laura, vi siger tusind tak for anmeldelsen. Du ønskes en glædelig jul på din (måske) julepyntede altan :) De bedste hilsener, MinAltan

5つ星のうち5の評価

Vi har lige haft fornøjelsen af sjak…

Vi har lige haft fornøjelsen af sjak 33. To friske og muntre mænd som bare knokler derud af! Desuden har de super musiksmag😝 et kæmpe stort tak herfra🙌🏼

2022年11月8日

MinAltan A/S からの回答

Kære Rie, skønt af høre - dejligt både altan og musik faldt i god smag. Så er det måske snart tid til at julepynte altanen🤗🎄 Bh MinAltan

5つ星のうち5の評価

Et altanprojekt godt på vej

Vores ejerforening på 169 lejligheder vedtog endnu en gang, at et altanudvalg skulle forsøge at komme i mål med for at få etablereret altaner. Det blev tilbuddet fra Min Altan, som vi gik videre med - det var det tilbud, som var til at gennemskue og vi havde god dialog med sælger.

Tak til Matias fra Min Altan, som har gjort processen med hele to generalforsamlinger i foreningen, ophængningsmetoder på altaner, mange spørgsmål fra beboere og ikke mindst en plan for proces på en stor entreprise både tryg og god.

Foreningen er i proces med byggeansøgning til kommunen og vi var ikke nået i mål med dette uden hjælp fra Matias til formidling og igangsættelse af et projekt af denne størrelse. Matias har været en super god støtte for altanudvalget i processen. TAK!

Vi glæder os til at komme i gang med byggeprocessen og føler os i gode hænder!

2022年11月20日

MinAltan A/S からの回答

He Eva, tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi glæder os til at komme igang med at sætte jeres altaner op 🤗 Bh MinAltan

Sjak 30 er fantastiske

Vi havde klart det bedste sjak til, at sætte altaner op i vores forening på Nyelandsvej. Kommunikationen med firmaet har været forfærdelig og de startede med at melde forsinkelse på projektet, dagen inden de skulle starte projektet op, selvom de havde kendt til forsinkelsen inden da. Har generelt været elendige til at melde ændringer ud og har ingen respekt for deres medarbejdere, som skal stå for skud på pladsen, mens projektlederen sidder hjemme på kontoret og laver endnu flere planer, med allerede overskredne tidsfrister. Efter endt projekt vil de nu også have flere penge for projektet, selvom vi allerede inden start lavede aftale om, at det ikke var en mulighed. Firmaet skal prise sig lykkelig for deres dygtige og ekstremt søde og arbejdsomme håndværkere, som gør alt hvad de kan for at redde roev(måtte ikke staves med ø), på deres respektløse chefer. 1000 tak for sjak 30, I var helt fantastiske og fortjener den største ros. PS I burde overveje, at dele trustpilot op i 2 dele, en til håndværkerne og en til ledelsen, det havde været mest fair. Vi har fået de fineste altaner, takket være sjak 30. 5 stjerner til sjakket.

2022年8月17日

MinAltan A/S からの回答

Kære Kathleen, først og fremmest tak for de 5 stjerner til sjak 30. Det er vi glade for, o vi sætter stor pris på alle medarbejdere. Desværre bliver byggeprojekter nogle gange ramt at forsinkelse, beklageligt hvis informationen har været sen/mangelfuld. Du ønskes en masse gode stunder på din nye altan. De bedste hilsener, MinAltan

Spærrer ladepladser til elbiler

Min Altan optræder dybt hensynsløst over for naboerne til deres utallige altanbyggerier ved helt og aldeles unødvendigt at spærre de yderst sparsomme ladepladser til elbiler, endda stik imod kommunens henstillinger og naboernes protester.

Selv når Min Altan får tilbudt at bruge normale parkeringspladser »lige« ved siden af ladepladserne til elbilerne, nægter virksomheden pure at samarbejde.

2022年10月15日
5つ星のうち5の評価

Vi havde fornøjelsen af at have Jesper…

Vi havde fornøjelsen af at have Jesper og Alexander fra sjak 20 til at sætte vores altaner op på Gormsgade. De optrådte professionelt og var tilmed nogle virkeligt flinke og hjælpsomme fyre som jeg ikke tøver med at anbefale. Tak til Min Altan for de flotte nye altaner.

2022年10月11日

MinAltan A/S からの回答

Hvor er det dejligt at høre. Vi takker mange gange for anmeldelsen og giver dine ord videre til Jesper og Alexander. De bedste hilsener, MinAltan

Sjak 04 var fem stjerner fra start til slut

Sjak 04 var fem stjerner fra start til slut! Gode samtaler, søde til at informerer og svare på spørgsmål. Slutteligt sikrede de sig at selv de mindste detaljer fik en omgang 💪🏻😁

2022年10月3日

Hej Bjarke, tusind tak for de 5 stjerner😃 De bedste hilsener, MinAltan

5つ星のうち1の評価

Vender ikke tilbage på reklamationer

Køber et pakketilbud via Facebook omkring slibning af gulvplanker og håndliste på min altan . Gulvet er virkelig pænt arbejde. Men håndlisten er knastør, trods oliebehandling , den har flere hakker efter maskinen og malingen på alu listen er slebet af pga slibemaskinen . Trods utallige henvendelser bliver dette ikke afhjulpet .. Øv oplevelse

2022年7月5日

MinAltan A/S からの回答

Kære Richard, det beklager vi meget. Din henvendelse er modtaget, og du vil blive kontaktet, så vi kan finde en løsning. De bedste hilsener, MinAltan

MinAltan.dk score fuld plade 5 stjerner

Min Altan.

I vores andelsbolig forening har vi nu fået sat altaner op, projektet er udført af deres projektleder “Kåre Hansen” og sjak 13 - Martin og Anders.
Hvis jeg starter med firmaet som helhed. Topdollars! Eneste udfordring har været godkendelser hos Frederiksberg Kommune.

Projektleder Kåre Hansen.
Let og ligeud af landevejen, en skovl er en skovl, og et ord er et ord. Hvad der bliver lovet bliver udført, og man kan tale sig til rette om småt og stort undervejs. Fornuftige forklaringer på udfordringer som altid blev løst.
Stjerner - 5 ud af 5.

Sjak 13.
Martin og Anders.
Hvor dælen skal jeg starte? Men et “Wau” må være det første ord.
2 håndværkere som er stolte og ærekære over deres arbejde, godt humør og utrolig hjælpsomme.
De levere et pænt stykke håndværk, virker som de arbejdsmæssigt og venskabeligt går utroligt godt i spænd, som ligeværdige kollegaer.
Altid tid til en sludder om projektet og hvad man nu ellers har af spørgsmål undervejs. Giver de en deadline på noget, lover noget færdigt eller aftaler en tid for adgang til lejligheder så forvent det bliver overholdt.
Og så smitter det gode humør på alle.

Og så det med stjerner.
Den bliver svær for de sprænger rammen, men hvis jeg giver dem 10 ud af 5, eller 5 stjerner til hver vil det stadig være for få stjerner.
Jeg vil altid anbefale dem! Få dette sjak og du vil blive glad

Samlet set vil jeg giver projekt altaner hos vores forening 5 ud af 5.

Tak for et godt samarbejde og flotte altaner

2022年8月9日

MinAltan A/S からの回答

Sikke en fantastisk anmeldelse. Det glæder os meget - de flotte ord er videregivet til hele virksomheden 🙏🏽 Du ønskes en fortsat skøn sommer på altanen 🤗 De bedste hilsener, MinAltan

Super flot arbejde

Super flot arbejde, meget hyggelig og venlig mand.
Har bestilt ham til næste år…

2022年7月8日

MinAltan A/S からの回答

Hvor er det godt at høre. Tusind tak for stjernerne og fortsat god sommer på altanen. De bedste hilsner, MinAltan

5つ星のうち5の評価

Super flot slibning af altangulv og gelænder

Vi har lige fået slebet/olie altaner i vores andelsboligforening, og jeg kan kun anbefale minaltan.dk. Altanernes træværk står som nyt, og medarbejderne der kom var både dygtige og venlige. Priserne er de about billigste på markedet og kvaliteten er i top. Vi har undersøgt andre firmaer, som alle tager over det dobbelte i pris for præcis den samme ydelse. 5 stjerner herfra!

2022年7月5日

MinAltan A/S からの回答

Tusind tak for anmeldelsen, kunne ikke være bedre 😃 Nyd sommeren på altanen. De bedste hilsener, MinAltan

Fuld tilfredshed

Tak til sjak 4 ( Mads og Sebastian ) for vores nye altan. De har været så flinke og flittige.
Alt er forløbet efter planen og resultatet er i top. Håber på en dejlig sommer, så den kan nydes.

2022年6月14日

MinAltan A/S からの回答

Kære Joan, vi takker mange gange for stjernerne. Krydser fingre for at varmen er på vej 🌞 De bedste hilsener, MinAltan

Godt håndværk!

Endelig har vi fået den altan, vi har drømt om i flere år. MinAltan (i særdeleshed sjak 7 Mike og Benjamin) har leveret et upåklageligt godt og hurtigt/effektivt stykke håndværk, tak for indsatsen. Arbejdet på pladsen har været uden større forsinkelse og uden større gener, alt i alt 5 store stjerner!

2022年5月31日
5つ星のうち5の評価

Schack 04 Mads og Sebastian har…

Schack 04 Mads og Sebastian har simpelthen været så dygtige og hjælpsomme! Ord kan ikke beskrive hvor dejligt det har været at have dem gående 5 stjerner herfra. Det så betrykende at vi stadig har så gode håndværkere i hvor land

2022年5月31日

MinAltan A/S からの回答

Sikke en anmeldelse - det varmer. Mange tak! Du ønskes en skøn sommer på altanen 🌞 De bedste hilsener, MinAltan

Superflot altan.....

Kære Min Altan,
Tak for en superflot altan her på Stenhuggervej. Og tak til Mads og Sebastian (Sjak 4) for rigtigt godt arbejde og stor imødekommenhed.
Går nu sommeren i møde med et smil på læben.

2022年5月30日

MinAltan A/S からの回答

Hej Dan, dejligt at høre - tusind tak for stjerner 🤗 God sommer. De bedste hilsener, MinAltan

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。