レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vil du have dit hus solgt? sÃ¥ kan vi varmt anbefale et samarbejde med Min Bolighandel Lolland Falster v/Jan Pedersen, der leverede et hurtigt og professionelt salg. Jan var fra fÞrste besÞg velfor... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fremragende opmÊrksomhed pÃ¥ detaljer, bl.a. hvordan billederne af vores hus var taget og rÊkkefÞlgen de blev prÊsenteret pÃ¥ fangede virkelig ens opmÊrksomhed. Jans proaktivitet og support gennem hel... もっず芋る

䌁業が回答したした

For tredje gang har vi kÞbt og solgt ejendom i samarbejde med Min Bolighandel og har bestemt ikke fortrudt. Denne gang var det under Anne-Mette Skak Hansens (BagsvÊrd, SÞborg, Lyngby) venlige, k... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har haft en fantastisk god oplevelse med kÞb af bolig gennem David Lorentzen fra MinBolighandel pÃ¥ Amager. David var yderst professionel, utrolig hjÊlpsom og rar. Vi vil klart gÞre brug af David ig... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産業
  2. 䞍動産業者

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Min Bolighandel og velkommen til vores butik! Ja, minbolighandel.dk er vores butik. BoligkÞberne ser deres nye bolig fÞrste gang på nettet. Hvorfor så have en dyr butik på StrÞget med en hÞj husleje, hvor der alligevel ikke kommer kÞbere forbi. Min Bolighandel har minimale udgifter til lokale, hvilket giver os mulighed for at tilbyde lave salÊrer samtidig med at vi yder den samme hÞje service som andre ejendomsmÊglere. Min Bolighandel sÊlger boliger overalt i Danmark. Ring og hÞr nÊrmere om priser og vilkår, det kan betale sig.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

257件のレビュヌ

Vil du have dit hus solgt? - vÊlg Jan fra Min Bolighandel Lolland Falster

Vil du have dit hus solgt? så kan vi varmt anbefale et samarbejde med Min Bolighandel Lolland Falster v/Jan Pedersen, der leverede et hurtigt og professionelt salg.
Jan var fra fÞrste besÞg velforberedt, lyttende og tillidsvÊkkende. Super feedback og sparring på alle elementer af vores salg.
Min Bolighandel levede fuldt ud op til vores forventninger med fokus på online markedsfÞring og levering af flot salgsmateriale og professionel sagshåndtering.
Vi er så glade for, at vi valgte den helt rigtige ejendomsmÊgler til at sÊlge vores hus.

2026幎4月20日

Min Bolighandel からの回答

Tak for den flotte anbefaling!

Det glÊder os virkelig at hÞre, at I har haft en god oplevelse med Min Bolighandel Lolland Falster og Jan. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ jeres tillid og er glade for, at vi kunne leve op til jeres forventninger – og ikke mindst hjÊlpe jer godt videre med salget af jeres hus.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse!

Indlevelse og muligheder fremfor begrÊnsninger

KÊre Karina

Tusind tak for iscenesÊttelsen af overdragelsesdagen i går på FjordkÊr 99 med imÞdekommende smil, gaver og billedalbum af huset.
Det blev en uforglemmelig dag for mig, og jeg tror også det blev en god oplevelse for kÞberne.
Der var i hvert fald kun positiv stemning og velvilje mellem os tre parter og lettelsen over en gensidig god kÞbsaftale fyldte. Samtalen gik over stok og sten og kunne svÊrt få ende.
Du har med din varme, positive indlevelse og menneskelige og praktiske sans gjort hushandlen og denne svÊre situation med overdragelse af et elsket sted til et godt og betydningsfuldt minde.
Man glemmer nÊsten alle de praktiske, logistiske og fÞlelsesmÊssige belastninger, der også var en del af at sÊlge sit hus. Ens bolig betyder jo meget på godt og ondt.
Det er jo et hus på et unikt sted, hvor der er godt naboskab og en lang broget historie med mennesker incl. min sÞster, svoger og mig selv, der har fundet livsgrundlag, ro og fred i sindet her med den skÞnne udsigt og natur og smukke natur.
Jeg giver dig og og min varmeste anbefaling som ejendomsmÊgler.
Også stor tak til Ditte og Ann fra Min Bolighandel for nÊrvÊrende og god kommunikation mellem os.

til dig, din familie og virksomhed

Lise BÊkhÞj

2026幎3月4日

KÊre Lise

Tusind tak for dine varme og personlige ord. Det betyder virkelig meget for os at lÊse.

Det har vÊret en helt sÊrlig opgave at fÃ¥ lov til at hjÊlpe dig med salget af et sted, som tydeligvis har rummet sÃ¥ mange minder og sÃ¥ meget historie. Derfor glÊder det os ogsÃ¥ ekstra meget, at overdragelsesdagen blev en god og vÊrdig afslutning for dig – og en god begyndelse for de nye ejere.

Tak for din tillid gennem hele processen og for de pÊne ord til os alle.

Vi Þnsker dig alt det bedste i dit nye kapitel i livet tÊttere pÃ¥ familien – og hÃ¥ber, at FjordkÊr 99 altid vil vÊre et sted, du kan tÊnke tilbage pÃ¥ med gode minder.

Ditte og Karina
Min Bolighandel Thy

Kan klart anbefales (Thy)

Rejsen for mit hussalg startede ved en anden mÊgler. Igennem 10 måneder blev det til 2 fremvisninger - begge uden nogen relevans - og absolut ingen input eller idéer fra mÊgler ifht hvad der kunne Êndres. Jeg besluttede selv for en pris sÊnkning uden effekt og igen uden nogen som helst input eller råd fra mÊgler udover at give det mere tid. Efter forlÊngelsen af kontrakten ophÞrte valgte jeg at tage kontakt til Karina fra Min bolighandel Thy, og så gik det stÊrkt. Nuvel, prisen blev der hakket en smule af igen, men vigtigst af alt, så fik jeg en mÊgler, der faktisk arbejdede for et salg. På egen initiativ - og fordi jeg selv er bosat langt vÊk - fik Karina indhentet endda flere tilbud på Êndring af en kritisk faktor ved huset, som var blevet fremhÊvet af såvel tidligere mÊgler og ved alle fremvisninger som en usikkerhed/dårlig ting.
Igennem hele processen var såvel Karina som hendes kollega proaktive ifht hvad der kunne gÞres, men måske vigtigst af alt - kommunikationen har vÊret i top. Både når jeg Þnskede at komme i kontakt, men ligeså var Karina fantastisk til at holde mig opdateret.

Jeg kan på det varmeste anbefale Min bolighandel Thy som jeres nÊste valg til af formidle jeres hussalg

2025幎12月26日

KÊre Anne og familie

Tusind tak for jeres fine og udfÞrlige anmeldelse – den betyder virkelig meget for os.

Det har vÊret en fornÞjelse at hjÊlpe jer med salget, og vi er glade for, at I har oplevet et engageret og proaktivt forlÞb med god og tydelig kommunikation hele vejen. Vi ved, hvor vigtigt det er at fÞle sig tryg og opdateret – isÊr nÃ¥r der er flere involverede, og nÃ¥r man ikke selv er bosat i nÊrheden. NÊrvÊrende kommunikation er netop noget af det, vi vÊgter rigtig hÞjt og sÊtter en Êre i ved ethvert hussalg.

Endnu engang tusind tak for jeres tillid og den varme anbefaling.

Venlige hilsner
Ditte og Karina, Min Bolighandel Thy

Jan fik styr på vores hussalg

MinBolighandel i NykÞbing F.
Jan fik styr på vores hussalg, som en anden mÊgler var ved at ÞdelÊgge. Roligt og professionelt fik han styr på hussalget til stor glÊde for os og kÞberne. Vi kan kun anbefale Jan, hvis I skal sÊlge bolig.

2026幎2月2日

Tak for de pÊne ord 🙏
Vi er glade for, at Jan kunne få styr på salget og skabe en god proces for både jer og kÞberne.
Tusind tak for anbefalingen – den betyder meget for os.

Vi brugte Min bolighandel THY

Vi brugte Min bolighandel THY, til at formidle salget af vores fars hus. Det vil vi bare sige lige ud !! de er fantastiske. PrÊcis som man skal vÊre her i THY " nem at snakke med og med benene i mulden ". Og skal vi sÊlge igen engang er det de fÞrste der vil blive kontaktet.

2025幎12月1日

Min Bolighandel からの回答

Tusind tak for de flotte ord og for tilliden i forbindelse med salget af jeres fars hus.
Det betyder meget for os at blive beskrevet som “nemme at snakke med og med benene i mulden” – det er prÊcis sÃ¥dan, vi gerne vil vÊre her i Thy.
Vi er glade for at have hjulpet jer godt igennem forlÞbet, og I er selvfÞlgelig altid meget velkomne, hvis der bliver brug for os igen! 😊

Mange kÊrlige hilsner
Ditte og Karina

Engageret og handlekraftig mÊgler

Vi har haft en fantastisk oplevelse med Hanne fra Slagelse-afdelingen. Vores hus havde stået til salg i over et år uden en eneste fremvisning hos den tidligere mÊgler, men da Hanne tog over, skete der noget! På under to måneder var huset solgt.

Hanne er utrolig aktiv, handlekraftig og fÞlger hurtigt op på tingene. Som fÞrstegangssÊlger var der meget, jeg ikke vidste, men hun har vÊret en kÊmpe hjÊlp og stÞtte gennem hele processen. Hun har guidet mig trygt igennem alt fra start til slut.

Jeg kan varmt anbefale Hanne til alle, der Þnsker en engageret og professionel mÊgler, der virkelig får tingene til at ske.

2025幎9月5日

KÊre Matilde

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den betyder mere end du aner.
Jeg er rigtig glad for, at I valgte mig til at hjÊlpe jer godt videre.
Tak for et godt samarbejde.

Mange hilsener
Hanne
Min Bolighandel Slagelse/SorÞ

Fantastisk ejendomsmÊgleroplevelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Karina fra Min Bolighandel Thy har vÊret en enestående ejendomsmÊgler fra start til slut. Hun lyttede til mine Þnsker, var åben for Êndringer og samtidig dygtig til at vise hendes erfaring som mÊgler.

Hun var fleksibel, tilgÊngelig, og hendes positive energi og engagement gjorde hele salgsprocessen let og overskuelig.

Da vi kom i tidsnÞd op til overdragelsen på grund af uheldige hÊndelser, stod hun klar med både praktisk hjÊlp og stÞtte, så vi kunne blive klar til tiden.

Karina fÃ¥r mine varmeste anbefalinger – hun er dedikeret, professionel og gÞr en ekstra indsats for netop din boligsalg.

2025幎8月1日

Hej Michael,

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder virkelig meget for mig at hÞre, at du har fÞlt dig tryg og godt hjulpet gennem hele salgsprocessen, det er jo netop dét jeg lÊgger en stor Êre i.
Det har vÊret en fornÞjelse at vÊre med til at fÃ¥ alt til at falde pÃ¥ plads – ogsÃ¥ da det hele spidsede lidt til op mod overdragelsen.

Jeg sÊtter stor pris på dine pÊne ord og anbefalinger, og jeg er glad for, at min indsats har gjort en forskel for dig.
Tak fordi du valgte Min Bolighandel Thy – og mig som din ejendomsmÊgler!

Karina, Min Bolighandel Thy

Jeg har endelig solgt mit hus

Jeg har endelig solgt mit hus. Det har vÊret til salg hos 2 andre mÊglere fÞr, men Min bolighandel Farum/vÊrlÞse gjorde det. Et stort tak til Erik for hans tålmodige og omsorgsfulde vÊsen og kyndige vejledning. Jeg har fÞlt mig tryg og hÞrt igennem hele forlÞbet. Meget professionelt. Ville til enhver tid ringe til Erik igen.

2025幎7月14日

KÊre Christina

1000 tak for din sÞde og positive anmeldelse, og jeg kan også kun sige, at det har vÊret en fornÞjelse igen at have samarbejde med dig omkring kÞb/salg af din ejendom. Jeg håber, at du & familien kommer godt videre, og hurtigt finder Jer til rette i de nye omgivelser.

God vind fremover – de bedste hilsner

Erik, Min Bolighandel

Jeg fik solgt mit lille rÊkkehus

Jeg fik solgt mit lille rÊkkehus af Hanne fra Min Bolighandel Slagelse/SorÞ. Hanne er sÞd, nÊrvÊrende, professionel og til at stole på.

2025幎5月30日

Min Bolighandel からの回答

Tak for din fine anmeldelse – det betyder meget. Jeg siger ogsÃ¥ tak for godt samarbejde, og tak fordi jeg fik lov til at hjÊlpe dig videre 😊

Mange hilsner
Hanne, Min Bolighandel Slagele/SorÞ

Fantastisk og hurtigt salg

Har lige solgt mit hus med fantastisk hjÊlp og rådgivning fra Tine Min bolighandel Nordkysten.
Lige fra dag et har hun vÊret på og fik vi fik underskrevet kÞbsaftale inden for en måned.
Hun har altid vÊret klar til spÞrgsmål og hjÊlp midt i alt flytterÊset
Vil 100% anbefale Tine til andre der går i tanker om at sÊlge deres ejendom.

2025幎5月1日

Min Bolighandel からの回答

Tusind tak for de flotte ord og den varme anbefaling! Det har vÊret en fornÞjelse at hjÊlpe jer trygt og sikkert igennem salget – og ikke mindst at nÃ¥ helt i mÃ¥l pÃ¥ sÃ¥ kort tid. Jeg Þnsker jer alt det bedste i jeres nye kapitel og er altid klar, hvis I eller nogen I kender fÃ¥r brug for hjÊlp igen.

Tine – Min Bolighandel Nordkysten

Fantastisk kÞberrådgivning

Vi har fået hjÊlp ved kÞb af bolig. Karina fra Min Bolighandel Thy har givet os rigtig god kÞberrådgivning. Vi har fÞlt os tryg hele vejen. Med Karina har vi oplevet god sparring, Êrlighed og effektivitet! Karina har vÊret nem at få fat på, og god til at svare på alle vores spÞrgsmål.

Stor tak for alt hjÊlpen, vi er meget glade og stÊrkt tilfreds! :)

2025幎3月17日

Hej Matilde,

Tusind tak for jeres rosende ord. Det har vÊret en fornÞjelse at hjÊlpe jer med kÞbet af jeres drÞmmebolig.

I Þnskes alt det bedste i jeres nye hus 😊

Min Bolighandel Thy

Helt klart en anbefaling vÊrd!

Jeg har for nylig solgt min bolig med uundvÊrlig hjÊlp fra Karina, Min Bolighandel Thy.

Jeg har, fra start til slut, vÊret yderst tilfreds med forlÞbet og har fÞlt mig tryg i alle henseender.

Dialogen og rådgivningen undervejs har vÊret kompetent, konstruktiv og respektfuld og jeg har i hÞj grad oplevet, at mine Þnsker og behov er blevet taget til efterretning.

Jeg har sat stor pris på Karinas måde at vÊre på - bl.a. hendes jordbundenhed, Êrlighed og tålmodighed - og også det faktum, at hun har vÊret utrolig tilgÊngelig og handlekraftig igennem hele processen.

Efter megen interesse og mange fremvisninger blev handlen afviklet efter cirka 1,5 måned.

2025幎1月1日

Hej Stine,

Tusind tak for dine rosende ord – det varmer utroligt meget 😊 Jeg er super glad for, at du har fÞlt dig tryg og informeret i hele salgsprocessen. Det har vÊret en sand fornÞjelse at hjÊlpe dig med salget.

Du Þnskes al held og lykke med dit nye hjem ❀

Min Bolighandel Thy

TAK til Tine fra Min Bolighandel Nordkysten.

Vores hus blev solgt på kun 6 dage.
Flot gjort, stor ros og stor TAK til Tine fra Min Bolighandel Nordkysten.
Vi havde gennem hele forlÞbet tÊt kontakt og var på intet tidspunkt overladt til os selv. En utrolig stor hjÊlp og stÞtte.
Vi vil på det varmeste anbefale Tine fra Min Bolighandel Nordkysten til alle. Og endnu engang siger vi tak for godt samarbejde.

2025幎1月28日

Min Bolighandel からの回答

Tusind tak for den skÞnne feedback! Det har vÊret en fornÞjelse at hjÊlpe jer, og jeg er virkelig glad for, at I har fÞlt jer trygge hele vejen.
Stort tillykke med salget, og tak for tilliden:-)

Fantastisk ejendomsmÊgler

Karina fra min bolighandel gjorde en hel fantastisk indsats i forhold til, at hjÊlpe min kÊreste og jeg med vores hussalg.

Karina var meget opmÊrksom på vores behov som sÊlger hele vejen igennem og hun var altid tilgÊngelig pr telefon eller mail, når vi havde spÞrgsmål eller andet.

Vi var super trygge igennem hele processen og der var ingen tvivl om, at Karina gav en Êrlig og oprigtig vurdering af huset, prisen og hvad vi skulle fokusere på, for at optimere chancerne for salg. Så yderst kompetent og professionel vejledning!

Vi kan kun give Karina de varmeste anbefalinger! Og man kan trygt lade hende stå for hussalget, også ved lidt mere "komplicerede" huse.

5 stjerner herfra og hvis man kunne, ville hun få endnu flere stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

2024幎9月15日

KÊre Freia og David,

Tusind tak for jeres pÊne ord. Det har vÊret en fornÞjelse at hjÊlpe jer. Jeg er glad for at hÞre, at I har haft en rigtig god oplevelse med salg af huset.

I Þnskes alt det bedste 😊

Karina Jonassen,

Fantastisk og dedikeret ejendomsmÊgler

Fantastisk og dedikeret ejendomsmÊgler, gÃ¥r det sidste stykke vej pÃ¥ alle mÃ¥der for at fÃ¥ handlen i hus. Tak🙏

2024幎8月19日

KÊre Pauline,
Tak for de fine ord. Det har vÊret en fornÞjelse at have hjulpet jer med salget.

Fantastisk oplevelse!!

Nico har vÊret fantastisk at have som kÞberrÃ¥dgiver, da vi skulle kÞbe sommerhus! Han er bÃ¥de super grundig, kan rÃ¥dgive om alt vi har haft brug for og ikke mindst er han tilgÊngelig og “på” under hele processen. Det betyder meget😊 Den varmeste anbefaling herfra.

2024幎7月5日

Min Bolighandel からの回答

Tusind tak Henriette for de pÊne ord🙏 Jeg er rigtig glad for at hÞre at I har vÊret tilfredse med min service under hele processen. Det sÊtter jeg pris på😊 Dbh. Nico - Min bolighandel

Super dygtig ejendomsmÊgler

Super dygtig ejendomsmÊgler. Professionel, dygtig fotograf hvor ejendomsmÊgleren var med hele vejen den dag. Huset blev solgt på en fremvisning efter kÞber havde set det på sociale medier.
Kan varmt anbefale Min ejendoms handel i NybÞl.

2024幎5月22日

Tusind tak! 😊
Vi er så glade for den tillid du har haft til os og det gode samarbejde. Det har til enhver tid altid vÊret hyggeligt hos dig!
Venligst Therese, Min Bolighandel

Hurtigt salg og professionel rådgivning

Som fÞrste gangs sÊlger af et hus, var det vigtigt for mig at have en mÊgler der vidste hvad der skulle til for at få huset solgt til den rigtige pris og en som kunne give god rådgivning. Dette må siges at Karina fra Min Bolighandel Thy har opfyldt til punkt og prikke. Professionel og imÞdekommende mÊgler med rigtig god lokal kendskab og rigtig hurtig respons både på mine spÞrgsmål og når der var nyt omkring salget. Huset blev solgt på blot 2 uger, så kÊmpe anbefaling af Karina og Min bolighandel Thy.

2024幎4月30日

Hej Andreas,

Tusind tak for de pÊne ord. Det har vÊret en fornÞjelse at samarbejde med dig omkring dit boligsalg, hvilket gik ret hurtigt 😊

Mange kÊrlige hilsner
Min Bolighandel Thy

Med Nicolas fik vi en nem og hurtig

Med Nicolas fik vi en nem og hurtig handel i hus. Ligeledes har han hjulpet hele vejen igennem med overdragelsen og blandt andet sÞrget for at el var klar til os pÃ¥ dagen vi fik nÞglerne. Mange tak for hjÊlpen med det hele, det er yderst vÊrdsat 😎👌🏜

2024幎5月15日

Min Bolighandel からの回答

Hej Louise – skÞnt at I har fÞlt at processen har vÊret nem og hurtig.
Tak for jeres pÊne anmeldelse, det er vÊrdsat 🙏🀩. Tillykke endnu engang med jeres kÞb og hÃ¥ber I bliver glade for jeres lejlighed!

De bedste hilsener/ Nicolas, Min bolighandel.

Vi har brugt Karina i forbindelse med

Vi har brugt Karina i forbindelse med, at vi skulle have lavet nyt skÞde. Super god kommunikation hele vejen igennem. Kan til enhver tid anbefale Karina fra Min Bolighandel Thy, hvis I skal sÊlge eller andet.

2024幎5月13日

Hej Trine,

Dejligt at hÞre, at I har haft en god oplevelse. Tak for et godt samarbejde 😁

KÊrligste hilsner

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。