Vil du have dit hus solgt? sÃ¥ kan vi varmt anbefale et samarbejde med Min Bolighandel Lolland Falster v/Jan Pedersen, der leverede et hurtigt og professionelt salg. Jan var fra fÞrste besÞg velfor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fremragende opmÊrksomhed pÃ¥ detaljer, bl.a. hvordan billederne af vores hus var taget og rÊkkefÞlgen de blev prÊsenteret pÃ¥ fangede virkelig ens opmÊrksomhed. Jans proaktivitet og support gennem hel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
For tredje gang har vi kÞbt og solgt ejendom i samarbejde med Min Bolighandel og har bestemt ikke fortrudt. Denne gang var det under Anne-Mette Skak Hansens (BagsvÊrd, SÞborg, Lyngby) venlige, k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har haft en fantastisk god oplevelse med kÞb af bolig gennem David Lorentzen fra MinBolighandel pÃ¥ Amager. David var yderst professionel, utrolig hjÊlpsom og rar. Vi vil klart gÞre brug af David ig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Velkommen til Min Bolighandel og velkommen til vores butik! Ja, minbolighandel.dk er vores butik. BoligkÞberne ser deres nye bolig fÞrste gang på nettet. Hvorfor så have en dyr butik på StrÞget med en hÞj husleje, hvor der alligevel ikke kommer kÞbere forbi. Min Bolighandel har minimale udgifter til lokale, hvilket giver os mulighed for at tilbyde lave salÊrer samtidig med at vi yder den samme hÞje service som andre ejendomsmÊglere. Min Bolighandel sÊlger boliger overalt i Danmark. Ring og hÞr nÊrmere om priser og vilkår, det kan betale sig.
ãã³ããŒã¯
I skal også overholde reglerne selvom "Gavekort til Hjem-IS" lyder lÊkkert ;)
Stop venligt med at smide reklamer i min posrkasse når den er tydeligt markeret med ingen reklame klistermÊrke. Bed jeres udelere respekterer skiltningen

Min Bolighandel ããã®åç
Jeg har oplevet en helt fantastisk god og behagelig behandling ifm. mit hussalg
Har haft den bedste og mest tålmodige ejendomsmÊgler Kim SÞrensen.
En meget rar oplevelse.
Har fÞlt mig rigtig tryg hele vejen igennem.
Mvh. Marianna RostkjÊr

Min Bolighandel ããã®åç
"Reklamer nej tak" gÊlder os jer

Yderst kompetent kÞberrådgivning
Vi har netop kÞbt en andelslejlighed og fik i den forbindelse kÞberrådgivning af Lars Nielsen fra Min Bolighandel Aarhus.
Vi var meget i tvivl om, hvorvidt vi skulle vÊlge en advokat eller en ejendomsmÊgler. Vi valgte en ejendomsmÊgler, da vi havde mÞdt Lars Nielsen, ved en fremvisning tidligere og her fremstod han yderst professionel, kompetent, Êrlig og nÊrvÊrende. Det fortrÞd vi ikke. Lars gav sig meget god tid til at rådgive os og vi fÞlte os i meget kompetente hÊnder. Han gravede ting frem, som vi aldrig selv ville have fundet. Det stÞrste kvalitetsstempel for os, var at Lars turde fortÊlle os råd for usÞdet om de negative ting ved den bolig vi endte med at kÞbe. Det var meget vigtigt for os, for på den måde kunne vi trÊffe et oplyst valg.

Min Bolighandel ããã®åç
Vi har lige kÞbt hus gennem Min Bolighandel.
Her havde vi fornÞjelsen af at handle med Ann Rosenskjold fra Minbolighandel Aalborg.
Vi har klikket hus i lang tid og har mÞdt et hav af mÊglere.
Ann skilte sig ud fra fÞrste fÊrd. Personlig og nÊrvÊrende kombineret med en hÞj faglighed og professionalisme er oplevelsen vi står tilbage med.
En klar anbefaling herfra til fremtidige sÊlgere og kÞbere!
Tak for handlen til Ann & Frederikke fra Min Bolighandel.
Denne gang var det under Anne-Mette Skak Hansens (BagsvÊrd, SÞborg, Lyngby) venlige, kyndige og professionelle ledelse.
Hun har simpelthen vÊret fremragende.
Det hele er gået legende let, og så var det selvfÞlgelig et ekstra plus, at hendes forudseenhed mht. prisleje mm. samt måske lidt held :-)
gjorde, at lejligheden blev solgt på 4 dage.
Kan varmt anbefales.
Mogens Hall

Min Bolighandel ããã®åç
Jeg kan varmt anbefale Michele MÞller Amundsen fra Min Bolighandel, hun var meget varm, smilende og hjÊlpsom gennem hele forlÞbet med kÞbet af lejlighed! Tak for god behandling. Mvh Mia

Min Bolighandel ããã®åç
Havde en yderst behagelig oplevelse i forbindelse med boligkÞb takket vÊre Anne-Mette Skak Hansen (Min Bolighandel BagsvÊrd, SÞborg og Kgs. Lyngby).
Trygt og professionel service. Og helt klart anbefalelsesvÊrdigt.

Min Bolighandel ããã®åç
Michele MÞller Amundsen, er helt fantastisk!
Hun hjalp mig med salget af min lejlighed, hun stod for det hele, og var virkelig behjÊlpelig.
Hun er yderst kompetent og var engageret i at få solgt min bolig.
Var til 2 åbent huse med
Michele MÞller Amundsen. SjÊldent mÞder man så engageret mÊgler, med stor viden om bolig og område. Hun kunne rådgive om banklån, gav gode råd, fulgte op efterfÞlgende og gav bare det lille ekstra der gÞr en kÊmpe forskel.
Husene var ikke de rette for mig, men Michele var den rette mÊgler og jeg vil til hver en tid anbefale hende, hvis man skal sÊlge sin bolig.

Min Bolighandel ããã®åç
Vi har anvendt Min Bolighandel i forbindelse med salg af vores lejlighed på Islands Brygge.
Claus har igennem hele forlÞbet vÊret utrolig professionel i alle aspekter af samarbejdet.
Hvis I Þnsker en mÊgler som bÃ¥de er proaktiv, empatisk, men mest af alt "Sulten efter at finde en kÞber til jeres bolig". SÃ
er Claus mÊgleren for jer.
Rasmus

Min Bolighandel ããã®åç
Vi anvendte MinBolighandel, Islands Brygge og Ãrestad, i forbindelse med salget af vores rÊkkehus. Claus var altid klar i sine udmeldinger, altid tilgÊngelig, og fik vores hus solgt pÃ¥ 3 uger - alt i alt har vi vÊret overordentligt tilfredse med samarbejdet!

I trygge hÊnder...
Jeg har sat mit fritidshus til salg hos Min bolighandel ved Michele MÞller Amundsen, i Skovlunde.
Og selvom jeg er på ukendt grund, fÞler jeg mig i trygge hÊnder hos Michele. Og rigtig godt informeret. Bl.a. omkring salg og kÞber aktivitet ift. mit hus.
SÃ¥ jeg vil bestemt gerne anbefale
Michele MÞller Amundsen, Min bolighandel.

Min Bolighandel ããã®åç
Claus Rasmussen har vÊret simpelthen fantastisk helt fra begyndelsen af markedsfoeringen af min lejlighed til slutningen af salget. Jeg har koebt og solgt huse og lejligheder i mange lande og har aldrig foer oplevet en ejendomsmÊgler, der i den grad gaar ind for sagen.
Claus's kundekreds og kontakt gruppe er uovertruffen.
Ydermere Claus vendte lynhurtigt tilbage med svar paa telefonopringninger og spoergsmaal via email. Alt i alt 100 % tilfredshed. Vivi Goldsmith

Fantastisk arbejde af Min Bolighandel
Da vi endelig havde besluttet os for at sÊtte vores rÊkkehus til salg, var vi ikke i tvivl om, at Anne-Mette fra Min Bolighandel - BagsvÊrd, SÞborg og Kgs. Lyngby var den rette mÊgler. Gennem hele forlÞbet leverede Anne-Mette en fantastisk og yderst professionel service. Og på kun 14 dage havde hun solgt vores hus.
De varmeste anbefalinger herfra.

Min Bolighandel ããã®åç
Very collaborative and solution-oriented - a very good experiment working with Min Bolighandel resulting in us buying the apartment of our dreams.

Min Bolighandel ããã®åç
We have had Michele MÞller Amundsen to help us in selling our apartment and it couldnât have been any better,super positive,helpful and professional,

Min Bolighandel ããã®åç
Jeg har haft Michele MÞller Amundsen. Til at hjÊlpe mig med salg af fritidshus i Skovlunde. Det har kun vÊret positivt. Har jeg haft spÞrgsmål er de altid blevet besvaret hurtigt og Êrligt. Tak for en god oplevelse til Michelle.

Min Bolighandel ããã®åç
En helt igennem top professionel oplevelse og i forhold til tidligere boligsalg, oplevede vi et personligt engagement, som var en stort faktor i den totale oplevelse. Claus og hans team kan klart anbefales.