Mindler - Psykolog online レビュヌ 227

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mindler Àr super för att resa ut sina problem och för att fÃ¥ hjÀlp att ta sig vidare nÀr man kört fast i livet. KBT funkar nog bÀst om man vet nÃ¥got problem man har och behöver jobb pÃ¥. DÃ¥ kan man job... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag har haft en bra upplevelse av min kontakt med psykologen (Barbra Keller). FrÃ¥n första mötet kÀnde jag mig trygg och tagen pÃ¥ allvar. psykologen skapar en avslappnande atmosfÀr som gör det lÀtt at... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Är sÃ¥ tacksam för Mindler och min psykolog Miranda. TillgÀngligheten, fokuset, professionaliteten Àr vÀldigt hög. Passar mig perfekt dÀr jag Àr i mitt liv. Trodde först att 25 minuter per session var... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Det som skett Àr att jag fÃ¥tt verktyg att hantera mina kÀnslor. VÀnda negativa automatiska tankar till positiva och pÃ¥ sÃ¥ sÀtt frigöra energi. Har Àven hjÀlpt mig massivt med att kÀnna mig mer trygg i... もっず芋る

䌁業情報

1. 心理孊者

圓該䌁業による蚘述

Mindler Àr Sveriges största digitala psykologmottagning och har sedan starten hjÀlpt över 200 000 patienter via videosamtal. Du vÀljer sjÀlv psykolog, tid och plats som passar dig. I appen finns sjÀlvhjÀlpsprogram som du arbetar med mellan samtalen, och som ger dig verktyg för att bÀttre förstå och hantera dina kÀnslor. Din vÀg mot bÀttre psykiskt mående börjar hÀr.

4.4

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Mycket bra

Den jag pratade med var mycket bra för att han tog mig på allvar men kunde Àven va skÀmt glad appen Àr bra för att den Àr enkel att förstå och bra val möjligheter

2026幎4月13日
5぀星のうち5の評䟡

Jag har haft en bra upplevelse av min

Jag har haft en bra upplevelse av min kontakt med psykologen (Barbra Keller). Från första mötet kÀnde jag mig trygg och tagen på allvar. psykologen skapar en avslappnande atmosfÀr som gör det lÀtt att öppna upp sig.
Jag rekommenderar starkt.

2026幎4月2日
5぀星のうち1の評䟡

Fick nÀstan be om ursÀkt om att jag

Fick nÀstan be om ursÀkt om att jag bokade tid

2025幎4月7日
自発的なレビュヌ

Hej Tatiana,

Vi beklagar din upplevelse. Så ska du inte behöva kÀnna nÀr du söker hjÀlp hos oss. Att be om hjÀlp och boka en tid Àr ett viktigt steg, och du ska alltid kÀnna dig vÀlkommen, respekterad och omhÀndertagen nÀr du söker vård hos oss.

Vi tar din upplevelse på största allvar och vill vÀldigt gÀrna se nÀrmare på vad som har hÀnt. Eftersom vi på grund av patientsekretessen inte kan diskutera specifika Àrenden hÀr på Trustpilot, uppskattar vi om du vill kontakta vår kundservice direkt via appen eller vår hemsida. Då kan vi undersöka vad som skett och hjÀlpa dig vidare.

Ta hand om dig!

över förvÀntan

Christina la sig på samma nivå som mig och det klickade så rÀtt. Hon mötte mig precis i det jag behövde just hÀr och nu och kunde sÀtta ord på saker och ting. Jag Àr vÀldigt tacksam och ser fram emot fler sessioner.

2026幎3月23日
5぀星のうち2の評䟡

Avbruten behandling

Min psykolog var helt okej, men programmet kÀndes lite ytligt/fyrkantigt och inte helt anpassat efter mina behov/livssituation. Efter två bedömningssamtal och ett samtal fick jag ett meddelande om att min psykolog inte skulle jobba kvar. Det Àr ingen katastrof för mig personligen, jag har fått hjÀlp via mitt fackförbund istÀllet, men jag tycker att det var dåligt och oprofessionellt skött. Det Àr mÀrkligt att inleda en behandling och sedan avbryta den mitt i och då enbart hÀnvisa till kundtjÀnst och att de kan stötta med att hitta en ny psykolog. Jag tÀnker frÀmst på att det finns mÀnniskor som mår riktigt dåligt och för dem skulle detta kunna leda till stor försÀmring i måendet.

2026幎3月18日
自発的なレビュヌ

Hej Lina,

Tack för din recension och vi beklagar verkligen att din behandling avbröts så plötsligt. Vi hade önskat att kunna ta denna information i ett samtal med dig och beklagar att det inte blev så i ditt fall. Det Àr viktigt för oss att övergångar sker med kontinuitet och omtanke, sÀrskilt med tanke på hur sårbar situationen kan vara för många.

Vi tar med oss din feedback kring hur situationen hanterades och ser det som vÀrdefullt i vårt fortsatta förbÀttringsarbete. Om det Àr något vi kan hjÀlpa dig med, Àr du varmt vÀlkommen att kontakta oss.

Ta hand om dig,

5぀星のうち1の評䟡

Allt Àr bra för mig

Allt Àr bra för mig, det Àr en psykolog.
VÀldigt snÀll och vÀnlig.

2026幎3月17日

Hej Driss!
Tack för din fina kommentar och vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med din psykolog.

Vi noterar dock att stjÀrnbetyget blev ganska lågt. Om detta bara var ett litet misstag vid tangentbordet så kan du Àndra ditt betyg i efterhand. Om det dÀremot Àr något i din behandling som du inte var nöjd med, ta kontakt med oss, så ska vi hjÀlpa dig vidare.

Ta hand om dig,

5぀星のうち5の評䟡

Mindler Àr super för att resa ut sina

Mindler Àr super för att resa ut sina problem och för att få hjÀlp att ta sig vidare nÀr man kört fast i livet. KBT funkar nog bÀst om man vet något problem man har och behöver jobb på. Då kan man jobba med just det. Det Àr subventionerat och har man rÀtt till subventionen finns det ingen anledning att inte gå till psykolog. Det Àr fantastiskt. Rekommenderas varmt.

2026幎3月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス