Mine varmeste anbefalinger
Meget fin oplevelse. Susanne er både meget professionel og utrolig behagelig. Jeg kommer helt sikkert igen 😊

COPENHAGEN FOOT CARE
Frederiksberggade 26, 3. sal, 1459, København K, デンマーク

mind your feet からの回答
Virkelig lækker behandling 💛 Var på besøg med mine gravide fødder og de blev behandlet som de gudinder de er 🙏🏼 Dejlig behagelig atmosfære, ro og plads til afslapning og hygge. Gik derfra med de lækreste fødder nogensinde. Ikke sidste gang jeg kommer der 🧡

mind your feet からの回答
Fik en super lækker fodbehandling hos Susanne, som er yderst kompetent og sæd og venlig. Og det i lækre omgivelser. Kan klart anbefales.

mind your feet からの回答
Fik min første fodbehandling nogensinde hos mind your feet og det var helt igennem en skøn oplevelse. Hyggelig og afslappende atmosfære. Sympatisk, rolig og meget kompetent behandler, følte mig i meget trygge hænder. Gik derfra med de blødeste fødder. Kan kun anbefale stedet

mind your feet からの回答
Jeg er slet ikke i tvivl om at mine fødder er i de mest kompentente og dygtige hænder her hos Susanne. Oplever en hyggelige og meget professionel stemning i det jeg træder ind af døren. Udover at være dygtig behandler er Susanne et fantastisk sødt menneske, som har hjertet og sine værdier det rigtig sted. Har kun ros og kan varmt anbefale at du forkæler dine fødder med jævnlig behandlinger hos Mind your feet.

mind your feet からの回答
In addition to being the kindest and easiest person to talk to Susanne is highly professional and skilled at what she does.
She advised me to have an orthopedic surgeon assess my feet for orthopaedic soles (she was right on the dot) and has been instrumental in getting me back on my feet.
Cannot recommend enough
... Susanne is a keeper
André Amtoft

mind your feet からの回答
Mind your Feet ligger helt centralt og klinikken er smuk og behagelig at komme ind i.
Man mærker med det samme at Susanne har et dybfølt ønske om at skabe de rigtige omgivelser og give den bedste behandling.
Det var en dejlig, behagelig oplevelse. Susanne er opmærksom, professionel og nem at tale med. Og fødderne blev plejet på bedste vis.
Tak for det, jeg kommer igen :0)

mind your feet からの回答
Den samlede oplevelse, af at få behandlet sine fødder hos Susanne, var rigtig, rigtig positiv.
Susanne er super grundig og opmærksom på særlige behov, samtidigt med, at hun er enormt sød og omsorgsfuld i sit arbejde.
Lokalerne er meget indbydende og lækre, og det er nemt at komme dertil, idet de ligger lige ved rådhuspladsen.
Alt i alt så kan det kun bliver en stor og varm anbefaling herfra!
Tak, Susanne!

mind your feet からの回答
Susanne er virkelig sød og rar at komme hos. Jeg føler, at jeg går på en sky når jeg tager fra hendes hyggelige klinik - og det er på trods af, at jeg er gravid og har MEGET ømme fødder. Hun har også taget sig godt af min mormors fødder, (som har diverse skavanker), med omhu og professionalisme. Jeg vil til hver en tid anbefale Mind your feet.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。