5 stjerner siger nÊsten det hele. Fantastisk service, min bestilte skjorte er lige sÃ¥ lÊkker som jeg havde forventet. Flot, fin og gemskueligt hjemmeside. Dejligt udvalg og til priser jeg bare elske... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fineste oplevelse at Ã¥bne sin pakke fra minijacobi.dk - hurtig levering oh I pakken lÃ¥ der et smukt og personligt kort og 2 lÊkre chokolader - sikken en dejlig overraskelse- fÞler mig forkÊlet oveni... ãã£ãšèŠã
Jeg havde en rigtig god og behagelig oplevelse med MiniJacobi. KÞbte et sÊt wheat thermotÞj til min datter. DesvÊrre var sÊttet for lille sÃ¥ det mÃ¥tte returneres. Pengene stod pÃ¥ min konto dagen efter... ãã£ãšèŠã
Fin hjemmeside, god service, hurtig levering, hyggelig bolche stribet pakke at modtag â€ïž dejligt med en personlig hilsen og lÊkkert chokolade fra Aalborg chokolade fabrik. Man fÞler sig forkÊlet, kan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
MiniJacobi.dk er en webshop med kvalitets baby- og bÞrnetÞj til dig der venter dig, eller som allerede har bÞrn i alderen 0-12 år, som du bare elsker at forkÊle. MiniJacobi.dk er familieejet siden 2014. Vi har siden 2021/2022 sat fokus på danske mÊrker til både bÞrn og kvinder. Alle vores styles er håndplukkede fra danske mÊrker som Angulus, byLindgren, Mini A Ture, Petit by Sofie Schnoor, Creamie, GoBabyGo, THE NEW, Woden & Woden Kids, Liberté og mange flere.
EnggÃ¥rdsgade 27, 9000, Aalborg, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Hurtig levering og god betjening handler gerne hos dem i gen
Nem at bestille og hurtig levering med en lille lÊkker overraskelse og et flot kort.
Mega hurtig levering, og den sÞdeste flotte hilsen med i pakken.. Sååå fint :)
LÊkre stÞvler til en skarp pris og lynhurtig afsendelse ððº
Det var en dejlig oplevelse at handle hos Minijacobi! Hurtig levering og yderst imÞdekommende kundeserviceððŒ Her handler jeg gerne igen!!
Jeg havde problemer med min ordre, eller rettere sagt med forsendelsen, men teamet svarede ikke på en eneste af mine e-mails, Facebook- eller Instagram-henvendelser og var heller ikke tilgÊngelige på telefonen. Jeg har aldrig oplevet dårligere kundeservice.

MiniJacobi.dk ããã®åç
Fantastisk oplevelse, jeg kunne se, at der var lagt meget omhu i pakningen af ââmin ordre. Jeg bestilte, og jeg kunne afhente den allerede 2 dage senere. Jeg er meget tilfreds, vil kÞbe igen.
Hurtig ekspedition og levering. DesvÊrre var skoene for store
Den fineste shop, med stort udvalg og rigtig gode priser ð€© Jeg elsker at handle her ð€© Altid hurtig levering ð
Jeg havde en rigtig god og behagelig oplevelse med MiniJacobi. KÞbte et sÊt wheat thermotÞj til min datter. DesvÊrre var sÊttet for lille så det måtte returneres. Pengene stod på min konto dagen efter. Mette er super sÞd og rar når man henvender sig. Uanset om det er afhentning eller returnering.
God og nÊrvÊrende kommunikation .
Hurtig klargÞring til click&collect. Venlig betjening ved afhentning.
God kommunikation vedrÞrende firmaets ferie. Derefter hurtig fragt med en sÞd hilsen !
Dejligt produkt til god pris og hurtig levering