5 stjerner siger nÊsten det hele. Fantastisk service, min bestilte skjorte er lige sÃ¥ lÊkker som jeg havde forventet. Flot, fin og gemskueligt hjemmeside. Dejligt udvalg og til priser jeg bare elske... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fineste oplevelse at Ã¥bne sin pakke fra minijacobi.dk - hurtig levering oh I pakken lÃ¥ der et smukt og personligt kort og 2 lÊkre chokolader - sikken en dejlig overraskelse- fÞler mig forkÊlet oveni... ãã£ãšèŠã
Jeg havde en rigtig god og behagelig oplevelse med MiniJacobi. KÞbte et sÊt wheat thermotÞj til min datter. DesvÊrre var sÊttet for lille sÃ¥ det mÃ¥tte returneres. Pengene stod pÃ¥ min konto dagen efter... ãã£ãšèŠã
Fin hjemmeside, god service, hurtig levering, hyggelig bolche stribet pakke at modtag â€ïž dejligt med en personlig hilsen og lÊkkert chokolade fra Aalborg chokolade fabrik. Man fÞler sig forkÊlet, kan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
MiniJacobi.dk er en webshop med kvalitets baby- og bÞrnetÞj til dig der venter dig, eller som allerede har bÞrn i alderen 0-12 år, som du bare elsker at forkÊle. MiniJacobi.dk er familieejet siden 2014. Vi har siden 2021/2022 sat fokus på danske mÊrker til både bÞrn og kvinder. Alle vores styles er håndplukkede fra danske mÊrker som Angulus, byLindgren, Mini A Ture, Petit by Sofie Schnoor, Creamie, GoBabyGo, THE NEW, Woden & Woden Kids, Liberté og mange flere.
EnggÃ¥rdsgade 27, 9000, Aalborg, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Den skjorte var bare flot og dejlig at have pÃ¥ og hurtig levering ð
Hurtigt levering og fin service.. bliver altid så glad når der ligger en personlig hilsen.
Det var nemt at finde rundt på siden, og finde de vare jeg Þnskede. De leverede hurtigt og til tiden. Varerne var stÞrrelsessvarende og i perfekt stand.
Super fint kÞb. Alt gik godt, og varen kom med det samme. Kan varmt anbefales.
Hurtig levering .
Fint indpakket og sÞd lille hilsen i levering ..
handler der gerne igen
Kan desvÊrre ikke give mere end 3 stjerner. Det er fÞrste gang jeg handler her. Har modtaget et super lÊkkert termosÊt fra Mikk-Line, som var på tilbud og fragtpriser er også helt okay.
Leveringen var super hurtig og pakken var med en fin hilsen og chokolade MEN jeg kunne ikke selv vÊlge pakkeshoppen.
FÃ¥r sÃ¥ en besked om at pakken bliver leveret til en pakkeshop i RÞdovre, vi bor i Glostrup! Det kan godt vÊre at der er kort i fugleflugt, men man skal altsÃ¥ hele vejen udenomð€¯
Nå, men jeg ringer til GLS med det samme, de siger jeg skal kontakte afsender. Man kan ikke ringe til jer så sender en sms, hvor jeg pÊnt Beder jer rykke pakkeshoppen til spar i Glostrup hvor jeg plejer at få mine pakker, men hÞrer intet og dagen efter er pakken så leveret i den anden pakkeshop!
Ãv altsÃ¥! Det er sÃ¥dan noget som gÞr at jeg ikke ville vÊlge jer en anden gang.
Hvorfor SÞren kan man ikke selv vÊlge sin pakkeshop?ð€·ð»ââïž
Ellers var alt andet super fint, derfor 3 stjernerð
Ordre: 33726
Mvh Nadia Winther
Ordre nummer: 32735
Bestilte en Mikk-Line - wool baby suit hos MiniJacobi i januar 2025.
Fik varen leveret hurtigt og var glad for den.
Mindre end 2 måneder senere er syninger på den allerede gået op og der er kommet et hul.
Kontaktede MiniJacobi via e-mail 2 gange og vedhÊftede billeder den 28.02.2025.
Der er nu gået over 3 uger og ingen svar.
Det er ekstremt dårlig service.
Vil ikke kÞbe der igen og anbefaler det ikke.
Toimitus nopeasti ja luotettavasti myös Suomeen. Tuotteet vastasivat tÀysin kuvausta ja kokomitoitus oli kohdallaan. Ostin Liberte mesh -toppeja. TÀydellisiÀ tanssiharrastajalle- vÀrikkÀitÀ ja kauniita, erittÀin kevyitÀ ja hengittÀvÀ materiaali. Kuin ilmaa pÀÀllÀ - eikÀ lainkaan niin lÀpinÀkyviÀ kuin voisi kuvasta pÀÀtellÀ.
Må desvÊrre Êndre min anmeldelse til 1 stjerne, startede eller med at give 5 for hurtig levering og fine sko. Skoene gik dog hurtigt i stykker hvilket jeg har prÞvet at reklamere over via mail og opkald. Men afventer fortsat svar og det er nu 3 uger siden.
Hurtig levering og varen tiptop.
Hurtig bestilt, hurtig leveret med DAO til Shop
og bukserne passer. Alt som det skal vÊre.
Super service, hurtig levering og gode priser.
Fantastisk sted at handle kan varmt anbefale.
Virkelig en dårlig kundeservice
Jeg modtager en trÞje med huller i - en fejl i!
Jeg skriver til MiniJacobi inde på deres returportal
Jeg kan ikke vÊlge reklamation, kun retur
FÃ¥r en retur label og sender varen afsted
Skriver at der er fejl i og jeg Þnsker ny tilsvarende stÞrrelse XL.
Jeg prÞver at komme i kontakt med dem via mail, telefon og sms, UDEN held
Efter ca 14 dage får jeg mine penge retur
Jeg har undervejs kunne se at bluse er på deres side i den stÞrrelse jeg Þnsker.
Jeg skriver en sms om deres kundeservice er lig med ikke eksisterende? Langt om lÊnge et svar
Men jeg tÊnker det er et robot svar, for der er ingen forståelse for hvad jeg har sendt retur
De har ikke stÞrrelse small hjemme?
Jeg har sendt en XL retur og Þnsker bare en tilsvarende da den var i stykker?
Jeg har ikke bestilt en small?
Så nÊvner "robotten" om jeg skal have en anden stÞrrelse? Medium eller Large?
Nej jeg skal bare have den samme stÞrrelse, det er jo pga fejl i stoffet.
Efter lÊngere tids korrespondance får jeg af vide at jeg bare kan bestille en ny og så selv betale fragt!
Det synes jeg er for dårligt, når jeg hele tiden har kunne se at stÞrrelsen er på lager, jeg tager endda et screenshot og sender til "robotten" om at de jo har stÞrrelsen hjemme.
Men ingen hjÊlp.
Jeg fandt hurtigt en anden hjemmeside at handle på.