Ni borde SKÄMMAS!!!!! Ett hundratals minnesord, bilder och andra minnen är BORTA trots det att ni lovat att sidan ska finnas kvar trots de att ni gått i konkurs. Det stod minnen från vänner till v... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Som många skriver så ångrade min dotter köpet men fick aldrig något svar på mailet hur hon skulle skicka tillbaka det. Hon skickade mail efter mail men inget gehör. Fick sedan ett mail om hur hon sk... もっと見る
企業が回答しました
Vi är så nöjda med Minneshjärtat. Det är en fantastisk idé och så fint att ha på gravstenen för att kunna dela bilder, information om personen, musik etc. Personalen på Minneshjärtat (jag var i kontak... もっと見る
Fick underbar service av Love. Kan inte med ord beskriva hur tacksamma jag och min familj är för denna fina idéen. Skaparna av företaget är jordnära och bryr sig om de som förlorat en nära. Man... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Hej kära kund, Vi vill dela viktig information med dig: På grund av omständigheter utanför vår kontroll har vi tvingats avsluta vår verksamhet. Men – du som redan är kund behöver inte oroa dig. Vi har beslutat att hålla tjänsten tillgänglig för er som fortfarande har nytta av den. Här är det du behöver veta: Fakturor Ingen av våra tidigare kunder ska fortsätta få fakturor. Faktureringen har skötts av Capway. Om du mot förmodan får en faktura från dem ska du inte betala den. Kontakta i stället Capway på telefonnumret eller mejladressen som anges på fakturan och bestrid den. Kortbetalningar Var du prenumerant via kort och får fortfarande dragningar? Mejla oss med ämnesraden "KORTDRAGNING", så ser vi till att debiteringarna stoppas. Din tillgång till tjänsten kommer inte att påverkas – du får fortsätta använda den utan kostnad. Lösenord Har du glömt ditt lösenord? Mejla oss med ämnesraden "LÖSENORD". Trots vår begränsade bemanning går vi igenom mejlen ungefär en gång i veckan och hjälper dig så att du kommer in på ditt konto igen. Till sist vill vi rikta ett varmt tack för den tid vi har fått dela med er. Med vänliga hälsningar,
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super grej att ha på gravstenen
Super grej att ha på gravstenen. Fina minnen att dela med andra
Hjärtan att minnas våra kära
En mycket god idé att minnas våra änglar som har gått vidare. Fint att kunna skriva minnesord, att visa bilder på min kära. En briljant idé som gör våra gravar levande.
Jag älskar minneshjärtat
Jag älskar minneshjärtat. Är tacksam för denna produkt. Rekommenderar alla som har förlorat en anhörig att köpa denna! Tacksam över hur lätt det är att kommunicera med personerna bakom minneshjärtat samt för att dem skapat något så fint! 🌟🌟🌟🌟🌟
Jag fullkomligt älskar den här produkten ❤️.
Jag är så sjukt tacksam över att dom här 3 killarna har kämpat för sin tro..
Vilken ynnest att kunna få föra dom vi har förlorat vidare iform av bilder & videos med detta hjärta ❤️.
Jag älskar verkligen den här idén och har redan fyllt & satt upp hjärtat hos vår son.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。