Allt funkar jÀttebra! Snabb leverans och stort utbud och billiga varor. Lite ledsen att mitt favoritsnus inte finns kvar, men sÀkert Àr det tillverkarens fel och inte den hÀr sidan som i övrigt Àr jÀt... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Allt gick som en dans pÃ¥ rosor, men om ni hade val att betala med swish i eran betalsida hade funkat perfekt för mig. SÀkerligen blir det absolut inte sista gÃ¥ngen jag handlar hos er. Tack för ett bra... ãã£ãšèŠã
Bra pris på min bestÀllda produkt, snabb återkoppling ang. min order och jÀttesnabb leverans av min order ( 2 dagar ). Mycket smidigt att bestÀlla. Kommer att bestÀlla hÀr igen!
Det var första gången jag handlade på min prilla, men det blir flera gånger. Det var ett trevligt pris och sortiment. LÀtt med bestÀllningen.
äŒæ¥æ å ±
MinPrilla ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Minprilla.se sÀljer prillor på nÀtet. Kort och gott. Vår affÀrsidé går rakt på sak - fÀrska prillor hem till dig så snabbt och smidigt som möjligt. Att köpa prillor & Vape från oss ska vara enkelt, det ska vara tryggt och framför allt ska det vara helt befriat från alla onödiga kostnader.
KUNDSERVICE
Utan alla våra fantastiska kunder så skulle vi inte finnas. TÀnker man så Àr det ganska enkelt att prioritera vad som Àr viktigast, vilket vi hoppas våra kunder kÀnner i kontakt med oss. Att vi redan innan vår 1 årsdag 24 okt 2022 hunnit bli bÀst på Trustpilot i kategorin tobakshandel, gav oss ett kvitto på att vi Àr på rÀtt vÀg.
VÃ R PRISFILOSOFI
Vår ambition Àr att göra allt vad vi kan för att vara så prisvÀrda som möjligt. Att köpa prillor & Vape från oss ska vara enkelt, det ska vara tryggt och framför allt ska det vara helt befriat från alla onödiga kostnader.
DIREKTLEVERANS
MinPrilla har inget eget lager. NÀr du bestÀller från oss, plockas och skickas det direkt från samma grossist som levererar ut snuset till Sveriges fysiska butiker, alltså utan att mellanlagras och packas om. På så sÀtt skapar vi stordriftsfördelar vilket ger lÀgre fraktkostnader och lite andrum för miljön. Varför inte modernisera, förenkla och automatisera nÀr det faktiskt går? Så tÀnker i alla fall vi.
SMART PÃ STOCK
MinPrilla fokuserar på försÀljning av större förpackningar för att undvika onödiga transporter, vilket gynnar både miljön och din plånbok.
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- 010-4054300
- kundservice@minprilla.se
- minprilla.se
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bra pris och snabb leverans.
VÀldigt snabb leverans
VÀldigt snabb leverans, bra pris och snuset Àr fÀrskt. Nöjd kund ððððð
Fantastiskt alltihop!
Snabb leverans.
Snabbaste leveransen ever
Snabbaste leveransen ever! Kommer bestÀlla hÀrifrÃ¥n igen ðððœ
Helt perfekt med bra pris o leveransâŠ
Helt perfekt med bra pris o leverans till boxen precis dÀr jag borð¥°
Bra pris och snabb leverans
Det funkar bara så Àr det
Snabb leverans och prisvÀrt
Snabb och bra leverans