レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Min Tekniker, og kan varmt anbefale Alex! Jeg kom ind for at fÃ¥ skiftet batteriet pÃ¥ min iPhone 11, og det hele gik hurtigt og professionelt. Uden at... もっず芋る

Calitate si respect. Am apelat de mai multe ori la serviciile lui. Mi-a reparat atat imprimanta, cat si laptopul si m-a ajutat in recuperarea datelor din laptop. Comunicarea a fost clară, mi-a... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業が回答したした

Jeg fandt Min Tekniker gennem en anbefaling. Jeg havde et problem med min computer, hvor jeg bÃ¥de skulle have installeret et nyt styresystem, gjort den ren indvendigt og lavet et fuldt serviceefters... もっず芋る

䌁業情報

1. 携垯電話修理店
  2. 携垯電話アクセサリ店
  3. 携垯電話販売店
  4. コンピュヌタ サヌビス
  5. コンピュヌタのサポヌトずサヌビス
  6. 電子機噚修理店

圓該䌁業による蚘述

Min Tekniker er din pÃ¥lidelige specialist i reparation af elektronik i Herning, med over 15 Ã¥rs praktisk erfaring. Vi er certificeret Lenovo, Dell og HP og leverer reparationer af hÞj kvalitet til computere, bÊrbare, mobiltelefoner og spillekonsoller (Playstation, Xbox, Nintendo). Vores avancerede kompetencer inden for mikrolodning og reparation pÃ¥ komponentniveau sikrer prÊcise og pÃ¥lidelige resultater – fra smÃ¥fejl til komplekse bundkortreparationer. Vi tilbyder med stolthed reparationer med originale Apple-reservedele, sÃ¥ du altid fÃ¥r den hÞjeste standard for ydeevne og holdbarhed. Vores priser er konkurrencedygtige og inkluderer prisgaranti i forhold til andre vÊrksteder i Herning-omrÃ¥det – sÃ¥ du fÃ¥r den bedste vÊrdi uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med kvaliteten. Hos Min Tekniker kan du altid forvente hurtige ekspeditionstider, professionel service og langtidsholdbare lÞsninger.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

29件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Rigtig god oplevelse og hurtig service

Jeg kom ind for at fÃ¥ skiftet batteriet pÃ¥ min iPhone 11, og det hele gik hurtigt og professionelt. Uden at jeg egentlig bad om det, rensede Alex ogsÃ¥ bÃ¥de ÞrehÞjtaleren og bundhÞjttaleren, da lyden ikke var sÊrlig god under opkald – og det gjorde en kÊmpe forskel!

Han anbefalede mig også en rigtig god beskyttelsesglas, hvilket var et stort plus.

Jeg er meget tilfreds med både prisen og hvor hurtigt arbejdet blev udfÞrt. Det hele blev klaret samme dag uden problemer.

Kan klart anbefale Min Tekniker – god service og hÞj kvalitet! 👍

2026幎3月16日

Today I visited Alex at Mintekniker to

Today I visited Alex at Mintekniker to repair a Fenix 6X Pro Solar watch for my partner. I had already purchased the replacement battery, and Alex was incredibly professional from the start. He was confident in the repair and asked me to return in an hour.

When I came back, the watch was fully functional and ready to go—quick, smooth, and hassle-free.

What really stands out is the mindset behind Alex’s work. He’s helping extend the life of electronics like watches, phones, and laptops, which is not only practical but also great for the environment. That’s something I really appreciate and support.

If you’re someone who values repairing over replacing, Alex is definitely the person to go to. I highly recommend him.

If you’re in the Herning area in Denmark and need help with your electronics, Mintekniker is a great choice.

2026幎3月20日
自発的なレビュヌ

Havde en computer der ikke rigtig vil

Havde en computer der ikke rigtig vil starte op 250 kr
( billigt syntes jeg )for fejlfinding men den kunne ikke laves. Han prÞvede ellers alt.
Hjalp mig med at vÊlge en ny bÊrbar og lagde alt fra den gamle over😊😊Der var lige et par programmer der ikke rigtig vil som jeg vil, det fiksede han ogsÃ¥ sÃ¥ nu er jeg igen en glad mand TAK for hjÊlpen Alex
PS Han er godt nok hurtig 2 dage så var det fikset

2026幎3月9日

2 timer, 5 stjerner ⭐

Jeg skriver et opslag pÃ¥ facebook for at hÞre om nogle i mit lokalomrÃ¥de repererer ps5. Jeg fÃ¥r indenfor en halv time et svar fra min tekniker, som kommer med et godt tilbud. Ikke nok med at prisen var yderst konkurrencedygtig, men alt ved “min teknikkers” service var hÞjeste klasse. Jeg kom med min lidt over 12:00, hvor han flinkt spÞrger om problemet og hvad jeg sÞger i reperationen. Efter konsultationen forlader jeg butikken og tager hjem. Blot to-enhalv time senere skriver han at playstationen er klar til afhentning. Meget flinkt personale med service af topkarakter!

2026幎2月12日

Mintekniker からの回答

Tusind tak for din feedback! Hos Min Tekniker arbejder vi hver dag for at give vores kunder en enkel, tryg og positiv oplevelse — kombineret med hurtige og professionelle reparationer. Det er netop den service og kvalitet, der gÞr forskellen for vores kunder.

Min Tekniker

Min pc drillede meget og jeg fik Alex

Min pc drillede meget og jeg fik Alex til at fÃ¥ den til at spille 💯% igen. Han fandt hurtig ikke bare et problem med hele 3 som han lÞste. Min mobiltelefon havde vÊret en tur pÃ¥ gulvet sÃ¥ den fik skiftet skÊrm og endda med et panserglas sÃ¥ jeg gik derfra glad og lettet. SÃ¥ det er ikke sidste gang jeg kommer der. Kan kun give ham den bedste anbefaling - Êrlig, hurtig og prisbillig 😊😊

2026幎1月30日

Mintekniker からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse — det sÊtter jeg virkelig stor pris pÃ¥!
Det glÊder mig, at både din PC og din telefon fungerer perfekt igen. Nogle gange gemmer der sig flere problemer, men det vigtigste er, at vi får det hele lÞst ordentligt, så udstyret kÞrer stabilt igen.

Du er altid velkommen hos Min Tekniker, hvis der opstår noget igen — og tak for anbefalingen og tilliden!

Min Tekniker

Ville anbefale dem til alle👍

Jeg synes prisen er valgt retfÊrdigt, der er god, venlig og hurtig service. Det er også ret svÊrt at finde en specialist, men jeg ville i hvert fald anbefale dem, hvis man skal have noget repareret.

2026幎1月28日

Mintekniker からの回答

Tusind tak for din anbefaling — det betyder rigtig meget!
Vi gÞr altid vores bedste for at tilbyde fair priser, hurtig service og en god oplevelse fra start til slut. Det glÊder os, at du har haft en positiv oplevelse hos os.

Du er altid velkommen igen hos Min Tekniker, hvis du får brug for hjÊlp i fremtiden.

Calitate, respect si rabdare

Calitate si respect.
Am apelat de mai multe ori la serviciile lui.
Comunicarea a fost clară, mi-a răspuns la toate întrebările cu rabdare si mi-a dat sfaturi utile.
O sa revin cu încredere si recomand serviciile oricand.

2025幎10月17日

Mintekniker からの回答

Mulțumesc mult pentru încredere și pentru cuvintele frumoase!
Mă bucur că am putut ajuta atât cu imprimanta, cât și cu laptopul și recuperarea datelor. Încerc mereu să explic lucrurile clar și să găsesc cea mai bună soluție pentru fiecare problemă.

Ești oricând binevenită la Min Tekniker dacă mai ai nevoie de ajutor — și mulțumesc pentru recomandare!

Min Tekniker

En sand specialist er svÊr at finde

En sand specialist er svÊr at finde, og når man finder en sand teknologiven, bÞr man vÊrdsÊtte ham. Tak for arbejdets hastighed og kvalitet, nu fungerer min tablet som den skal. Held og lykke i fremtiden!

2025幎11月18日

Mintekniker からの回答

Tusind tak for de flotte ord! 🙏
Det betyder rigtig meget for mig. Jeg er glad for, at din tablet fungerer perfekt igen, og at du er tilfreds med både hastighed og kvalitet.

Du er altid velkommen forbi, hvis du får brug for hjÊlp igen.
Tak fordi du valgte Min Tekniker!

Trygt, proff og kompetent

Altid proff, kompetent og hurtig service. Alex er super dygtig, og vi har fået lavet flere telefoner ved ham

2025幎10月23日

Mintekniker からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget for mig. Jeg er glad for, at I har vÊret tilfredse hver gang, og jeg står altid klar, hvis I får brug for hjÊlp igen.

En helt fantastisk service

En helt fantastisk service! Alex har hjulpet os en del gange, og vi kommer bestemt igen. Han er hurtig til reparationerne, og er meget omhyggelig. Så tak for din imÞdekommenhed, og hurtige hjÊlp.

2025幎10月23日

Hej Nikita. Tusind tak for din feedback! 🙏
Det betyder rigtig meget for mig, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Alex – Min Tekniker

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。