ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Endnu engang en stor hjÊlp fra en servicemedarbejder hos Aceve/ordrestyring. Malou var en kÊmpe hjÊlp til at fÃ¥ styr pÃ¥ mit rod. OgsÃ¥ selvom jeg fik forvirret hende godt og grundigt undervejs.. Go... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kundeservicemedarbejderen jeg talte med var yderst effektiv og hjÊlpsom, forklarede mit problem, han ringede tilbage inden 5 min og havde allerede talt med IT, som fixede problemet. Ydermere, spurgte... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi i TT forsÞger altid pÃ¥ at vÊre hurtige, effektive og fÃ¥ arbejdet udfÞrt â med andre ord: En aftale er en aftale. Der opstod problemer med, at vores betalinger ikke fremgik korrekt i Der system... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ordrestyring er et cloudbaseret timesagsstyringsprogram til hÃ¥ndvÊrkere. Med alt samlet pÃ¥ en platform er Ordrestyring omdrejningspunkt for hele forretningsgangen og sagsstyringen hos flere end 25.000 hÃ¥ndvÊrkere. Det gÊlder bl.a. ordrer, tilbud, opgaver, fakturering, time- og materialeregistrering, entreprisestyring, dokumentation, indhentning af priser mm. Ordrestyring sikrer endvidere det forretningsmÊssige og Þkonomisk overblik i realtid - bÃ¥de pÃ¥ enkeltsager og det samlede for virksomheden. Med Ordrestyrings digitale platform opnÃ¥r elektrikere, tÞmrere, murere, malere VVSâere og kloakmestre store tidsbesparelser og effektiviseringsgevinster pÃ¥ grund af automatiserede arbejdsgange â bl.a. overfÞres timer og materialer fra svende automatisk til fakturaer, og det er nemt at integrere til andre systemer som regnskabsprogrammer, lÞnsystemer, flÃ¥destyring, grossister, kalkulation m.fl.
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg dybt skuffet over deres faktureringâŠ
Jeg dybt skuffet over deres fakturering og tilbuds del som ikke leve op til det de lover, efter at snakke med deres support og fortÊlle om Þnsket om opsigelse af samarbejdet, for man bare et flabet "det kan du ikke du er bundet i et år" svar igen ringe service/support.
Jeg stopper i hvert fald med at bruge deres ringe program.
Williahm var effektiv og hjalp mig medâŠ
Williahm var effektiv og hjalp mig med mine problemer.

Ordrestyring ããã®åç
Problemet blev lÞst hurtigt ogâŠ
Problemet blev lÞst hurtigt og kompetent af Vicki som var meget imÞdekommende. Jeg kunne nÊsten hÞre hende smile i telefonen. dejligt

Ordrestyring ããã®åç
Endnu engang en stor hjÊlp.
Endnu engang en stor hjÊlp fra en servicemedarbejder hos Aceve/ordrestyring. Malou var en kÊmpe hjÊlp til at få styr på mit rod. Også selvom jeg fik forvirret hende godt og grundigt undervejs.. Godt kÊmpet ;-)
Stor anbefaling herfra.

Denne virksomhed er fuldstÊndigâŠ
Denne virksomhed er fuldstÊndig ligeglad med deres kunder. Systemet som sådan er udmÊrket, men i dette tilfÊlde er det programmets funktion: Kontoudtog, der ikke virker. Det er som om, der er en randomizer indbygget. Jeg prÞvede med forskellige sorteringer for at se på, om det Êndrede på, at det skyldige belÞb var forkert. Ved hver sortering Êndrede kunden saldo sig.
Vi har 2 aftaler, fejlen er den samme. Jeg spildte min tid på at tjekke imod e-conomic.
Jeg har fÞrste gang meddelt denne fejl for flere år siden. Igennem tiden har jeg fået forskellige forklaringer. Bl.a. disse 2:
Det er ikke vores prioritet lige nu. Den anden var meget mere fantasifuld: Vi prioriterer at lave fede ting til jer kunder i stedet for at rette kedelige fejl.
Vi gÞr det samme her på lastvogsnvÊrkstedet. Når vi ikke kan finde fejlen på en bil, så får den en lyskÊde mere. Det bliver kunden altid glad for.
Jeg påtalte, at vi ved, at denne funktion ikke virker, fordi vi bruger den. Men jeg fik bare det svar, at der var mere presserende fejl, Som lige nu, at EAN-fakturaer ikke går igennem til modtager.
Men det er jo ikke en fejl, der har stået på i årevis. Jeg bad om, at fejlmeldingen blev givet videre til en leder. Fik det svar, at det jo allerede var fejlmeldt. Hvortil jeg prÞvede at anfÞre, at det jo åbenbart ikke var gået op for nogen, idet fejlen stadig eksisterer.
Jeg ved det godt. Fokus er på salg. Men der er også visse fordele i, at kunder hÊnger ved og anbefaler systemet til andre. Men det er OS ikke interesseret i.

God kundeservice
Kan klart anbefale Williahm Alex De La Plaza, fra ordrestyring! god mand :)

Ordrestyring ããã®åç
Altid sÞde og hjÊlpsomme i supporten
Altid sÞde og hjÊlpsomme i supporten.
Oplevet lidt lÊngere svartid på chat, men i telefonen tager de den nÊsten altid med det samme.
Dejligt man kan skrive / ringe med store som små spÞrgsmål.
Vi er glade for Ordrestyring.

Fungere ikke desvÊrre
Har haft ordrestyring i mange år og må desvÊrre konstatere at deres system ikke kan fungere sammen med dinero, de har sagt i flere år at de vil lÞse problemet men det bliver desvÊrre aldrig lÞst.
Derudover er jeg ellers tilfreds, men det er håblÞst når det ikke fungere sammen med mit regnskabsprogram, så hvis man har dinero skal man holde sig fra ordrestyring da det desvÊrre ikke fungere sammen.

Hurtigt hjÊlp op til weekenden
Hurtigt hjÊlp op til weekenden

Vi har vÊret kunde ved ordrestyring i ca 5år
PAS PÃ
....
Vi har vÊret kunde ved ordrestyring i mange år.
Deres service falder fra år til år og de Êndre i deres bestemmelser. så du bliver fanget på et tidspunkt.
de har feks. Êndret så hvis du aktivere en ekstra medarbejder bliver du bundet et år. eller hvis du har en der siger op eller du afskediger skal du betale et år stadigvÊk.
Vi har opsagt vores med det samme, og går videre med det. det er ikke acceptabelt og gÞre således.
Et godt råd, find et andet system end ordrestyring i fortryder med det samme eller senere tidspunkt

god kundeservice
Der er blev taget godt hånd om mig i forhold til opstart af deres system

God support
God, hurtig og effektiv support i forbindelse med migration fra andet time-/sagsstyringsprogram til Ordrestyring

Ordrestyring ããã®åç
Er det Êgte anmeldelser ???
Sjovt, at så mange af de 5-stjerner anmeldelser kun har anmeldt et firma !!

Kristoffer med K
Kristoffer gjorde et rigtig godt stykke arbejde, men glemte dog lige, at fortÊlle, at han holdte frokost, så jeg ventede 1 times tid på et opkald fÞr jeg kunne komme videre.
Det skal dog siges, at det var ret indviklet og han lige skulle have en kollega med ind over :)
Angående "Service og AnlÊg" er der ting, som bÞr kunne gÞres mere logisk såsom, når vi gerne ville se vores faste serviceaftaler hver 3 måned, så ligger de der fast.
Nu skal man ind og oprette dem hver gang hver 3 måned fÞrste gang, hvilket jeg personligt synes er ekstremt dårligt!

Puha
Puha. En elendig opstart.
Alt hvad der kan gå galt har vi oplevet.
Vil ikke anbefale ordrestyring til andre.
Vi har opsagt aftalen, og sÞger noget som kan lÞfte de små udfordringer som vi har brug for.

Yderst Effektiv Kundeservicemedarbejder
Ydermere, spurgte han ind til om man synes noget kunne gÞres bedre i systemet, og satte sig ind i hvad jeg synes kunne gÞres bedre og var meget forstående over for forslag til systemet. Stor Thumbs up, til ham.

God support
Fik hurtig fat i supporten som afhjÊlpede udfordringen.
Altid nemt at få fat på en medarbejder eller chatten hvis der opstår spÞrgsmål.

Ordrestyring ããã®åç
Kan kun give min bedste anbefaling tilâŠ
Kan kun give min bedste anbefaling til ordrestyring - fantastisk program og hvis der opstår problemer får man hurtig hjÊlp - det bedste er at man ikke oplever man stiller dumme spÞrgsmål.

Ordrestyring ããã®åç
De er virkelig sÞde inde hosâŠ
De er virkelig sÞde inde hos Ordrestyring, er det det mindste får man hjÊlp med det samme, kan klart anbefale dem
Bruger Ordrestyring sammen med mit firma TEH- Elservice ApS

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹