䌁業情報

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

UC ger olika riskprognoser för exakt

UC ger olika riskprognoser för exakt samma profil. Jag har fÃ¥tt allt frÃ¥n 10 % till 84 % beroende pÃ¥ vem som frÃ¥gar. Det Àr oacceptabelt. Ingen transparens, ingen förklaring. Hur ska man som konsument kunna planera nÃ¥got? UC mÃ¥ste sluta leka med siffror och börja respektera anvÀndaren.

2025幎10月17日
5぀星のうち1の評䟡

Inte så imponerad... MinUC har ett fakturabolag som heter

MinUC har ett fakturabolag som heter Riverty. NÀr man lÀser det finstilta så har de en dröjsmålsrÀnta på hela 20%. Fick fakturan på posten idag den 12 augusti och de vill ha pengarna senast den 19 augusti. Kanske bara Àr jag som får kÀnslan av att de Àr vÀldigt sugna på att köra igång sin dröjsmålsrÀnta. Eller?

Inte så imponerande av er företag som jobbar med att få mÀnniskor att kÀnna sig trygga. Jag har för lÀnge sedan valt bort företag som arbetar på det hÀr sÀttet. Om jag som en helt vanlig mÀnniska glömmer att betala en faktura. Ja då ser jag det som en sjÀlvklar service att få en påminnelse utan att behöva betala en skyhög dröjsmålsrÀnta.

BetrÀffande produkten så har jag som tur var sluppit att bli utsatt för det jag försÀkrar mig mot. Men jag hade hoppats på att komma in hÀr och lÀsa om fall dÀr mÀnniskor Àr glada och tacksamma för MinUC ovÀrderliga hjÀlp. Men då ser jag mest andra mÀnniskor som skriver om deras pinsamma samarbetspartner Riverty.

Varje år har jag fått en faktura från dem och insett att det Àr för sent att sÀga upp tjÀnsten. Ha lite sjÀlvrespekt som företag. Om någon vill sÀga upp er tjÀnst. Lös det lite snyggt. Då blir jag som kund lite imponerad och kÀnner mig trygg i att komma tillbaka. Jag kommer då också att skriva något fint hÀr istÀllet och berÀtta för de jag kÀnner om det rakryggade företaget minUC. Men jag kÀnner mig faktiskt lurad en gång om året nÀr den hÀr fakturan dyker upp.

Och gör nu inte som alla andra företag som får kritik hÀr på Trustpilot. Alltså att skriva att det Àr tråkigt att jag kÀnner så men....

Det jag skulle vilja lÀsa Àr att vi som företag tar till oss och kommer att ta tag i de hÀr problemen.

Men som sagt. Jag har ingen aning om hur bra ni Àr nÀr något vÀl hÀnder? Ni kanske Àr fantastiska? Ingen vet?

2025幎8月12日
5぀星のうち1の評䟡

Blev uppringd av en sÀljare frÃ¥n UC som

Blev uppringd av en sÀljare från UC som frågade om jag vet vad det Àr och vad det sysslar med.
Efter en kort samtal skickar en faktura på nÀstan 5 tusen.
Helt otroligt. Jag har inte godkÀnt något har sagt att kollar upp och återkommer.
Har bett samma sÀljare dra tillbaka det men Àn så lÀnge fick ingen bekrÀftelse.

2025幎6月3日

Uc behandlar vanligt folk precis som

Uc behandlar vanligt folk precis som

Uc behandlar vanligt folk precis som dom vill. Du kan aldrig aldrig få rÀtt mot idioterna hur mycket rÀtt du Àn har . Jag försökte med jurister men uc påstod att dom inte fått breven trots att dom var skickade med rek.
Du Àr rÀttslösa mot uc. Totalt rÀttslösa. JÀmför med socialtjÀnsten så finns det klart samband. Skulle kunna anvÀnda många ful ord men hoppar. Mats Andersson

2024幎3月19日

Idiotföretag

Idiotföretag, de orsakar problem för mÀnniskor, de sÀnker mitt betyg utan förklaring. De hindrade mig från att köpa lÀgenhet, för just den dagen sÀnkte de mitt betyg utan logik eller förklaring. IDIOTER! Jag hatar dem. De förstörde mitt liv..

2025幎1月2日

Riktig hitta på sida

Riktig hitta på sida. Betalade av lån på ca 2,3 miljoner och mitt kreditbetyg gick från tidigare 0,6 upp till 1,2. Alltså betalade av skulder och stÀngde krediter vilket resulterade ett sÀmre kreditbetyg.

2024幎12月4日

Otrevlig/nedlåtande kundtjÀnst

Otrevlig/nedlåtande kundtjÀnst.
Erbjuder tjÀnster som i stort sÀtt Àr onödig för de flesta mÀnniskor och som du kan få bÀttre eller gratis hos andra företag.
Mitt råd Àr att lÀgga dina pengar på något bÀttre eller spara dom.

2024幎4月23日

VARNING

VARNING - Riktigt scam bolag som lurar folk. De går inte att sÀga upp tjÀnsten, de vÀgrar svara på mail och istÀllet får man sjukt saftiga inkassokrav.

2023幎11月23日
5぀星のうち1の評䟡

BestÀller och fÃ¥r en personlig

BestÀller och får en personlig kreditupplysning från minuc. Några dagar senare ringer det på min telefon då Minuc.se lÀmnat/sålt uppgifter om mig till annan part. Kan man lita på MINUC? Inte ett dugg då sekretess inte ingår i deras affÀrsverksamhet. Passa dig anvÀnd ej denna aktör!!!

2023幎10月4日

28/09/2023

28/09/2023
Ringde mig en man från minuc och han gav mig information om tjÀnsten och jag blev tvungen att teckna tjÀnsten plus han sa till mig att jag har rÀtt och ångra tjÀnsten.. dagen efter Ringde jag och ångrade jag tjÀnsten att jag vill inte ha tjÀnsten och dom sa till mig okej vi tar bort tjÀnsten men tyvÀrr efter en månad fick jag påminnelse faktura så minuc Àr sjÀlv bedragare som lurar folk...

2023幎10月26日
5぀星のうち1の評䟡

Pengar dras mitt i månaden.

De drar pengar på mÀrkliga datum och nÀr de inte går in pengarna så skickar de vidare till inkasso istÀllet för att sÀga upp tjÀnsten. Så har fått 500kr extra i utgifter denna månad.

Verkar på de flesta andra som betygsatt detta företag att jag nu efter att jag avslutat abonnemanget kommer höra av dom mer Àn under den tid jag haft abonnemang.

2023幎3月28日

Skulle vilja varna för UC

Jag skulle vilja varna för det hÀr företaget, nu pratar jag om privatperson-delen av UC, vet inte om det Àr samma som övriga UC.
I frustation rÀknat Àr nog det hÀr bland det vÀrre jag behövt genomlida (under många år!), hade kanske en vÀrre upplevelse med Telia förut men dÀr kunde man iaf inte bli arg med de man pratade med då de "försökta hjÀlpa en" till skillnad från UC dÀr de totalt skiter fullstÀndigt i mitt Àrende.
Skulle vilja dela upp det i 3 delar,
1. Deras site har historiskt sÀtt haft en anvÀndarupplevelsen lÀngst ned i botten, allt från bankidinloggning till att se sina tjÀnster till att skaffa autogiro. Så som den ser ut idag Àr en dröm mot hur det har varit - MEN den suger fortfarande!
2. Det andra Àr hur de har hanterat mitt Àrende om att tjÀnsten jag köper inte alls fungerar. Efter MÅNGA epost (lÃ¥ngsamma) och samtal fram och tillbaka, ingenting!
3. Persondata, helt plötsligt Àndras min epost till min epost för en annan tjÀnst (Kreddy), och hur gick det hÀr till plötsligt?!?! Och nu verkar de ha Àndrat tillbaka igen till ursprungliga. Verkligen otrevlig feeling hÀr.

Och nu nÀr jag skulle sÀga upp skrÀpet, på deras websida under kundtjÀnst finns ett formulÀr dÀr man fyller i sina uppgifter för att avsluta sin tjÀnst. Får ett mail tillbaka "du måste logga in med bankid och sÀga upp den bland dina tjÀnster". Okej, loggar in, har "inga abonnemang" står det. Loggar in med mobilen istÀllet, nu har jag tjÀnster, klickar på avsluta.. hÀnder ingenting.. klickar flera gånger.. hÀnder ingenting. DÀremot får jag massa epost om att tjÀnsten Àr avslutad. Det hÀr Àr jag dock inte det minsta överaskad över, det ligger helt i linje med deras anvÀndarupplevelse enligt punkterna ovan.

ps, just det ja, nÀr jag fick min senaste faktura förra månaden valde jag att vÀnta med att betala den pga problemen (och glömde så klart) och nu i veckan kom det ett inkassokrav från UC (lÀs deras betalningspartner) med påminnelseavgift och inkassoavgift. Och då Àr frågan vad påminnelseavgiften avser för något? De var dock tydliga i brevet att berÀtta att "påminnelse behöver de minsann inte skicka ut enligt lag".
Gör som ni vill, men nu har jag iaf gjort vad jag kan. Det som Àr bra Àr att UC inte lÀngre har någon stark position, sÀllan vanliga företag anvÀnder deras UC-undersökningar och inte ens rapportrade krediter verkar synas dÀr. Så låt skiten sjÀlvdö.

2023幎3月23日

BedrÀgerier och lureri.

BedrÀgerier och lureri.
Jag hade deras ID-koll ett år och sen sa jag upp det. Nu så ringde dom mig och sa att jag måste fortsÀtta om jag ska vara sÀker. FörsÀljaren försökte tjata hål i huvudet på mig med "Om du får x procent rabatt då?". Och bad om min adress, telefonnummer, mail och personnummer. Jag svarade med att den infon borde dom redan ha. Jag la på efter försÀljaren prackade på mig mer struntprat. Ge INTE ut någon personlig info och lÀgg på direkt.

2022幎12月13日
5぀星のうち1の評䟡

Scammer! Awful service and trick your money

They are scammer!
Hook you with free trial and does not allow you to cancel the subscription in 2 weeks on the website as it does not show buttons until day 15.
And calling customer service, it says you are forced to have it for a year if you do not cancel in 2 weeks.
This is their trick, don't use it!
This is a fraud!
I hope this business will go bankrupt as soon as possible!

2022幎11月14日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ