Jag har precis köpt min nya bil hos Autolane i KungÀlv, fick en otroligt grym service och hjÀlp av Alfons! VÀldigt proffsig hjÀlp, snabbt och lÀtt och snabb affÀr. TillgÀnglig och snabb med svar pÃ¥... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Riktigt professionellt bemötande och smidig försÀljning av min Volvo. Både inköpare och transportör gjorde ett mycket gott och seriöst intryck. Rekommenderas varmt!
Kontaktade Autolane för en vÀrdering och ev försÀljning utav min Mc. Fick kontakt med Jonas som bemötte mig vÀldigt professionellt. Enkelt att dela bilder och beskrivning fick sedan en vÀrdering.... ãã£ãšèŠã
Detta bÀsta företag Autolane och de underbara anstÀllda hjÀlpte mig att köpa min drömbil Audi S8 PLUS. Alfons Vahnström hjÀlpte oss med sin erfarenhet och kunskap och var mycket professionell och... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- äžå€è»ãã£ãŒã©ãŒ
- èªåè»æŽåå·¥å Ž
- ã«ãŒ ãã£ããŒãªã³ã°æ¥
- äžå€ãªãŒããã€è²©å£²æ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
På Autolane i KungÀlv Àlskar vi bilar och motorcyklar och tror på personliga, genuina kundrelationer. I vår anlÀggning i KungÀlv finns alltid ett stort lager av leveransklara nyare begagnade bilar och motorcyklar. Dessa Àr alla noggrant kontrollerade och kvalitetstestade i vår verkstad. En varm och personlig kundservice, samt att vi tar hand om våra kunder genom hela Àgandeperioden, tror vi Àr frÀmsta anledningen till att vi har så många återkommande kunder. Vårt mål Àr att leverera fordon våra kunder kan bli nöjda med under lång tid.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Riktigt professionellt bemötande
Jag har precis köpt min nya bil hosâŠ
VÀldigt proffsig hjÀlp, snabbt och lÀtt och snabb affÀr. TillgÀnglig och snabb med svar på frågor osv!
Kommer alltid anvÀnda Alfons i framtiden och tycker all borde göra desamma :)
Kan starkt rekommendera Autolane
Kan starkt rekommendera Autolane. Mycket nöjd med mitt köp och professionellt bemötande.
Mucket bra och professionell service!
Mucket bra och professionell service!
Supernöjd med bemötandet från alla
Supernöjd med bemötandet från alla. FrÀscha lokaler och fina fordon.
Proffsig personal och fina bilar
Proffsig personal och fina bilar, gav ett seriöst intryck. Tack Alfons och Autolane för en smidig affÀr!
Snabbt och smidigt
Snabbt, smidigt och mycket kunnig personal, stort tack till Iskander på Autolane.
Kontaktade Autolane för en vÀrderingâŠ
Kontaktade Autolane för en vÀrdering och ev försÀljning utav min Mc.
Fick kontakt med Jonas som bemötte mig vÀldigt professionellt.
Enkelt att dela bilder och beskrivning fick sedan en vÀrdering.
Efter överenskommelse hÀmtades MC nÀsta dag och sedan gjorde deras verkstad en genomgång.
Smidigt och utbetalning gjordes direkt via Zavier
Tack Jonas för fint bemötande
Ãr super nöjd med bemötandet avâŠ
Ãr super nöjd med bemötandet av Iskander och av kontakten! Har fÃ¥tt bilder och bra beskrivning av bilen som vi hade kontakt om! Rekommenderar starkt!
Autolane i KungÀlv. Toppklass
Iskander på Autolane kontaktade mig via min blocketannons gÀllande en Volvo S60 T3 R-design.
Han vill diskutera vidare i telefon om bilens skick och ett pris som skulle göras oss båda nöjda.
Han förklarade på ett pedagogiskt sÀtt hur processen skulle gå till innan inköp av bilen, att företagets verkstad behövde ca en timma på sig för att göra en kontroll av bilen.
Jag bemöttes med respekt från början och fram till avslutad affÀr. DÀrmed får Autolane i KungÀlv högsta betyg och rekommenderas starkt.
/Hasse, TrollhÀttan
Jag fick information via telefon att omâŠ
Jag fick information via telefon att om en BYD Atto 3 kan ha dragkrok monterat. Ã
kte till Autolane i kungÀlv
SÃ¥g bilen och köpte den. PÃ¥ vÀg hem ringde jag till dragkrokexperten för att boka montering av drag. Men nej det gÃ¥r inte ha drag pÃ¥ bilen. Ã
ker tillbaka till Autolane för att hÀva köpet och det vill dra av 10% av bilen för att hÀva köpet. Ãven nÀr deras sÀljare har gett fel information. **Rekommenderar absolut inte**
Jag rekommenderar varmt Autolane.
Stort tack till Mirsad och teamet på Autolane för en smidig och professionell försÀljningsupplevelse!
Ser fram emot att komma tillbaka nÀr det Àr dags för nÀsta köp!
Jag kan varmt rekommendera Autolane till alla som vill göra en bra bilaffÀr â hÀr vet man att man Àr i trygga hÀnder!
Tack Andre för en riktig bra service
Jag fick min hoj idag som jag köpte av Andre som var vÀldigt hjÀlpsam och proportionell. VÀldigt nöjd och tacksam över vår smidiga affÀr/
Ricky
Inget att klaga på
Trevlig och professionell dÀr Amir S var hjÀlpsam med inbyte av gammal hoj och köp av ny hoj! Ãr helnöjd.
Stort Seriöst Komplett företag medâŠ
Stort Seriöst Komplett företag med stort utbud av fordon och mycket trevliga sÀljare som hjÀlper kunderna från start och under tiden av fordonsÀganden!!!
Bra jobbat Autolaneððð
Snabb och proffsig hjÀlp med bromsarna!
Jag Àr oerhört nöjd med service.
NÀr jag kontaktade dem för hjÀlp med mina bromsar, kunde de fixa allt pÃ¥ samma dag â vilket verkligen imponerade pÃ¥ mig. Personalen var vÀnlig, trevlig, lyhörd och proffsig frÃ¥n start till slut. Jag Àr tacksam för deras hjÀlp och rekommenderar dem varmt till alla som söker pÃ¥litlig bilservice.
Köpte en Harley-Davidson av Arash ochâŠ
Köpte en Harley-Davidson av Arash och hela upplevelsen var klockren! Professionellt bemötande, smidig affÀr och en riktigt grym hoj. Arash var hjÀlpsam genom hela processen och såg till att allt gick smidigt. Rekommenderas starkt!
BÀsta Alfons Vahnström Autolane AB
Alfons Vahnström hjÀlpte oss med sin erfarenhet och kunskap och var mycket professionell och förklarade alla detaljer. Jag Àr mycket nöjd med mitt köp av min bil från Autolane AB. Rekommenderar stark
Med vÀnlig hÀlsning, Midia Malla & Hamid Rezai
Rekommenderar varmt Autolane
Rekommenderar varmt Autolane. Trevligt bemötande och smidig och snabb affÀr. Kan inte bli mycket bÀttre.
SÃ¥ld bil till Autolane
Hade en annons ute på min bil och blev kontaktad av en mycket trevlig herre som erbjöd sig att köpa. Dagen efter var allt fixat. I samband med köpet så trÀffade jag flera representanter som också de var hyvens. Allt hanterades snyggt och proffsigt.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ