Min ven katten Hobro kan varmt anbefales. Meget dedikeret personale. Hentede en super dejlig kat ved navn Anton, 5 Ã¥r gammel hankat. Proffesionel vejledning, fine rene lokaler med katte fordel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Min Ven Katten i Hobro tog med hjertevarme imod en forladt bykat, der havde vÊret pÃ¥ egne poter i for lang tid, og skabte vejen for, at han fik sit forever hjem. Af â€ïž TAK til ansatte og frivillige pÃ¥... ãã£ãšèŠã
Kattene bor i gode forhold - rummene er katte- og besÞgervenlig indrettet. Man kan mÊrke hvor dedikeret personalet er. De tager sig god tid, svarer pÃ¥ alle spÞrgsmÃ¥l, har super praktiske rÃ¥d og styr p... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har haft en rigtig god oplevelse hos minvenkatten i Hobro. SÞd og imÞdekommende medarbejder, der virkelig vil kattene det bedste. Med gode rÃ¥d og vejledning kom vi hjem med en fantastisk kat. Vi... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Jeg ved at kattene bliver holdt Þje med og har det rigtig godt der hvor de er. Har selv katte derfra og kan kun sige at jeg anbefaler stedet hvis folk skal adoptere sig en kat.

Minvenkattenhobro ããã®åç
Vi har efterhånden selv adopteret fire katte fra internatet, og har igennem flere år vÊret frivillig plejefamilie, og en ting er sikkert som amen i kirken; kattene kunne ikke have det bedre! Kommer der ofte selv om mit frivillig arbejde er slut, og jeg nyder at se hvor gode forhold kattene har, og hvordan der tages hensyn til hver enkelt kat. Venner og bekendte har også adopteret herfra, og alle jeg kender har vÊret glade for adoptionsprocessen.
Jeg er så IGEN nÞdt til, at svare dig Anita gennem Trustpilot. SpÞrg foreningen Fair Dog, hvis du mangler dokumentation for din Ukraine tur. resten af dit Êvl gider jeg slet ikke svare på.
P.S 4 år tog det dig så at brygge endnu engang lÞgn af Anita. € år hvor du i mellemtiden har både "solgt" og "Taget retur" den NGO organisation, som du scorer kassen på ved siden af din fÞrtids pension. det sjove var her, at du overgav Pensionen til Inge's kattehjem lige netop i den periode hvor du troede du skulle i byrådet for de konservative og da du TYDELIGT ikke kom det gik du dagen efter valg ud og fik dit indtjenings firma retur DAGEN EFTER. JEG har personligt vÊret madmor for killinger, som du afhÊndede lÊnge fÞr de var gamle nok og det kan jeg bevise, men der lå lige Kr 1100 pr stk i dem.

Jeg har alle mine 4 dejlige plysbolde herfra og de er alle fantastiske
Verdens bedste arbejdsplads...
Som ansat, i fleksjob hos min ven katten Hobro, har jeg kun godt at sige om stedet.
Aldrig har jeg vÊret så glad for at komme på arbejde, som nu.
Både fordi jeg har nogle helt fantastiske kolleger, og chef, men ikke mindst fordi det er et sted, der sÊtter dyrenes tarv i fÞrste rÊkke. Hvilket betyder alverden for mig personligt.
At arbejde på et internat, er ikke kun et hygge job, hvor man "bare" sidder og nusser dyr. Men også et job der krÊver både hjerte og hjerne når det omhandler levende vÊsener.
-Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger omkring stedet.
KÞbte den skÞnneste kat , vil bestemt anbefale stedet. Stort tak til Anita
Jeg stiftede bekendskab med Min ven katten Hobro og Anita SÞnderup den 1. onsdag i maj 2017.
Jeg var sammen med en flok katte glade mennesker på besÞg, hvor vi blev vist rundt på internatet og fik forklaret hvordan det fungerede.
Derefter tog vi alle ud til en som udover sine egne katte havde en flok killinger i pleje som skulle socialiseres. Det var en rigtig skÞn oplevelse at se de små pelstotter tumle rundt, og inden aftenen var omme havde jeg bestemt at jeg også ville vÊre plejemor.
Jeg talte i telefon med Anita et par dage efter, og den 15. maj trillede min datter og jeg op til internatet for at hente forsyninger mm. Derefter trillede vi til Astrup og hentede en flot flerfarvet misse mor og hendes 2 rÞde drenge.
Vel hjemme blev de installeret på biblioteket så de kunne vÊre i fred for vores egne katte.
5 dage efter lanede 3 små sorte drenge på matriklen og misse mor Iris tog godt imod.
Det blev starten på godt 2 år som plejemor for Min ven katten Hobro.
26 katte kom forbi og boede på biblioteket. Nogle med misse mor, nogle uden og en enkelt fÞdsel blev det også til.
Selvom jeg har haft katte i 40 år fandt jeg hurtigt ud af at der var meget jeg ikke vidste om de små pelsdyr.
Men heldigvis havde jeg et godt samarbejde med Anita gennem alle forlÞb. Hun var der altid når jeg havde brug for stÞtte, råd og vejledning. Samt nye forsyninger.
Jeg vil til enhver tid anbefale Min ven katten Hobro og Anita hvis man går med tanker om at anskaffe sig en kat eller flere.
Jeg har aldrig mÞdt en person der som hun der kÊmper for at give så mange katte som muligt et godt liv.

Minvenkattenhobro ããã®åç
Vi har fået en dejlig kat og Anita er altid klar med gode råd til os :)

Minvenkattenhobro ããã®åç
Vi har kÞbt den skÞnneste kat hos minvenkatten.. Da vi ikke er de store katteeksperter endnu, har det vÊret fantastisk at opleve Anitas store engagement og villighed til at hjÊlpe.. Jeg kan se, at der er nogle âsureâ anmeldelser.. Det begriber jeg simpelhen ikke, og det mÃ¥ man ikke lade sig skrÊmme af. Anita er sindssygt dygtig i sit arbejde med katte, og det mÃ¥ vel vÊre det vigtigste parameter i jobbet, nÃ¥r man har et Kattehjem. Hun har endda efterfÞlgende vÊret klar til at hjÊlpe og guide os.. Vi kan virkelig anbefale minvenkatten, hvis man er pÃ¥ udkig efter en sÞd kat.

Minvenkattenhobro ããã®åç
Min hjerte blÞder når jeg ser de kommentarer folk kan skrive. Vi har altid fået super god service hos Anita, Vi har kÞbt to katte her og vi har bare de mest fantastiske katte. Anita er altid klar med gode råd til os pga. sin store erfaring med dyr og hun kÊmper faktisk for dyrenes ve og vel, for at give alle katte et godt hjem, hun var faktisk viet sit liv til dette projekt og er sikker på Anita er her pga. kÊrlighed til dyr og ikke andet.
Jeg anbefaler varmt Anita x 10. Her kan du fÞle dig tryg, man bliver ikke presset til et kÞb, tvÊrtimod, endvidere sÊlger man ikke bare kattene til alle personer for at score profit, Anita lÊgger hjerte og sjÊl i sit arbejde. Godt gået. KH fam . fra Storvorde.

Minvenkattenhobro ããã®åç
Vi har haft en rigtig god oplevelse med min ven katten. HjÊlpsomme og går meget op i at kat og hjem er et match. Vi har fået rigtig god behandling og min ven katten har svaret en masse sms på alle tider af dÞgnet nÊrmest, når jeg har haft spÞrgsmål. Vi har nu en kattefyr som passer til vores famile. Varm anbefaling herfra.

Minvenkattenhobro ããã®åç
Jeg har Kun positive ting at sige om min Ven katten Hobro.
Vi har November 2019 overtaget en gård, og ud over de katte der var, er der blevet dumpet en del.
Min ven katten, har hjulpet på så mange måder, og betydeligt mere end man kunne forvente.
Jeg kan på ingen måde nikke genkendende til de dårlige andmeldelser der er kommet.

MinVenKatten-Hobro
SeriÞst??
MinVenKatten har blokeret mig, fordi jeg ikke er enig med internatslederen og ikke lÊngere vil accepterer hendes korrupte handlinger - i min optik, er det dybt uprofessionel at gÞre!!
2 ordsprog som passer rigtig:
Sandheden er ilde hÞrt! & Stilhed fÞr storm!
Hetz mod MinVenKatten-Hobro?? - Nej, dét er bestemt ikke hetz!
(Negative kommentar på deres opslag bliver slettet, og folk bliver blokeret - hermed, bliver folk af modsat mening som deres, altså tvunget til at lukke munden! - endnu en mundkurv)
Dét er blot sandheden om, hvad der forgår bag internatets vÊgge.
Lavinen startede, da ejer laver et opslag og efterlyser Mille og hendes nye ejer.
Hertil valgte jeg, at står frem med en lang kommentar om hvad der i min tid er sket af urimelige hÊndelser fra internatets leder af, som trusler, trusler med politiet og hendes verbale overfald.
Hertil begyndte folk at står frem med lignende hÊndelser.
Dette må jo betyde, at der rent faktisk er hold i det jeg skrev!
Jeg har mine beviser i orden, ellers ville det jo vÊre grove beskyldninger - men jeg har blottet sandheden - og intet andet!
Inderste inde ved hun godt dette er forgået!
Jeg kan godt sÊtte mig ind i, at det ikke er sjovt at blive afslÞret, men havde hun ren roev at trutte i - så var der jo ikke noget at tÞrre vÊk!!
Jeg har snakket med MinVenKatten-Odense, og ved du har fået en lÞftet pegefinger.
- og synes virkelig, du skal tage til efterretning at behandle din frivillige og praktikanter ordentligt!
Stop din trusler og verbale overfald, når folk ikke er enig med dig!
Dette er min kommentar under opslag i eftersÞgningen af Mille:
âMette Marlene Olesen
Jeg har vÊret i praktik (og plejefamilie) ved MinVenKatten.
Folk ved desvÊrre ikke hvad der forgår bag internatets vÊgge!
Jeg skriver KUN dette fordi du har lavet et opslag!!
Tilbage i februar måned, lavede hun et (hvad jeg synes) et vÊrre nummer.
Hun fik en kat ind torsdag eftermiddag - den rÞg til FamiliedyrlÊgen Hobro fredag morgen og lÞrdag var den solgt videre!! Katten havde en ejer!!
Hun overholder ikke loven! Hun mÃ¥ faktisk som minium ikke gÞre noget ved katten i 72 timer og en fremlysning pÃ¥ 1 1/5 dag er simpelthen for lidt - ejer nÃ¥ede ikke at reagerer pÃ¥ opslaget, sÃ¥ de ejer fik at vide; den er solgt og har fÃ¥et hjem ved en lille pige. FÊrdig bum - SÃ
kold er hun!
Jeg ved hun også har solgt en kat videre uden at fremlyse den!
Den var hurtig og nem at sÊlge, fordi den var utrolig smuk og kÊlen - det var hendes svar på, hvorfor den ikke skulle fremlyses.
Endvidere har hun sendt en person (som er plejefamilie for hende) ud at hente nogle killinger, hvor vedkommen ikke var hjemme. SÃ¥ rent faktiske tyveri af killinger!
Person tager faktisk selv hånd om hÊndelsen og ringer til FamiliendyrlÊgen og melder hÊndelsen til kommunen.
Hun fÃ¥r et belÞb pr. âherrelÞsâ kat i tilskud fra Kommunen, sÃ¥ de er i samarbejde.
Og hun har modtaget en kat, VELVIDEN om at den havde en ejer!!
Den var âskjuletâ pÃ¥ internatet i max 10 timer og sÃ¥ var den videre til ny ejer!
Og vi pÃ¥ internatet fik âmundkurvâ pÃ¥ og kendte INTET til denne kat.
Hun har faktisk også solgt en kat, VELVIDEN at den var syg.
De nye ejer havde knyttet sig til killingen og sÞgte hjÊlp ved MinVenKatten og kom til dyrlÊge på deres regning.
Men efter flere henvendelser fra ejer om den syge kat, fik de svaret: så måtte de aflive katten og vÊlge en ny!!
Ejer valgte at beholde den syge kat hun havde solgt dem!
De samme 2 killinger blev solgt til 3 forskellige personer, og hun fik dem tilbage gang på gang, med begrundelse at de overhovedet ikke var renlig og sked tyndt alle steder og ikke sÊrlig kÊle.
Stakkels katte!
En person kontakter mig efter at have lavet aftale med MinVenKatten og spÞrger ind til nogle ting...
Hun havde vÊret forbi og kunne ikke fange kattene, så de blev aldrig hjulpet.
Personen havde kontaktet kommunen og derved havde hun fået penge fra kommunen, men aldrig lÞst problemet med at fange/afhente kattene.
For nyligt, har hun igen vÊret indblandet i en sag, men den er ikke rigtig kommet frem endnu - grundet bevisfÞring...
Da hun havde internat i kÊlderen i privaten, (inden de flyttede til Handest) var der plads til 14 katte.
Dette brÞd hun også, da der på et tidspunkt var hele 38 katte/killinger i kÊlderen.
Hun virker som den sÞdeste person, men ytrer du din mening som ikke er samme holdning som hendes, bliver hun en meget kold og ond person!
Hun manipulerer folk til at udfÞre âdet beskidte jobâ, for hun selv har rene hÊnder!
Hun truer med politi og andre folk, hvis du ikke makker ret!!
Folk tÞr ikke at gå imod hende - men dette var dråben for mig! - og jeg har IKKE lÊngere mundkurv på efter mange år!!
Jeg vil anbefale dig at kontakte Mariagerfjord kommunen og melde denne hÊndelse!
For gÞr ingen noget - kan hun frit fortsÊtte sine usle handlinger.â

Minvenkattenhobro ããã®åç
Kan desvÊrre på ingen måde anbefale dette sted. Har haft en forfÊrdelige oplevelse med stedet

Minvenkattenhobro ããã®åç
Da Anita, internatsleder på MinVenKatten Hobro, fjerner alt som hun ikke bryder sig om, er dette samtidig en ADVARSEL, til bruge MVK at passe jeres katte, når I er på ferie.
Jeg har vÊret frivillig/plejemor for Anita i nÊsten 2 år, og havde en aftale, om hun skulle passe, vores egne 5 katte, vores datters 3 katte, OG 12 plejekatte fra Anita selv. Perioden var d 14.2.20 til d 23.2.20, vi kom hjem d 24.2.20, hvor jeg nok selv skulle give dem mad, gÞre rent mm.
Katte var fordelt, vores katte i vores hus. Vores datters katte i et rum på ca 40 kvm, og Anita's egne katte, går på ca 60 kvm. i 2 rum. Aftalen var at Anita, skulle komme hver dag, og tÞmme 10 kattebakker, fordelt i de forskellige rum. Giv mad og vand.. og selvfÞlgelig vaske alle drikke - / og madskåle, samt gÞre rent, i hver af rummene, og iÞvrigt kÊle og hygge med misserne. Anita lover at vÊre hos os rigtig meget.
Vi har 2 kamaraovervågning, og kunne derfor se, når Anita kom og kÞrte. Det Þdelagde meget af vores ferie, da vi kunne se at hun hver dag, brugte mellem 30 - 45 min., på at ordne vores katte. Det er 20 katte vi taler om !! Hun viste at vi har overvågning.
Da vi kommer hjem d. 24.2.20, er det fÞrste vi ser at 2 af vores egne 5 katte, er mÞj hammerende syge, forkÞlet, og de kan nÊsten ikke trÊkkevejret. En 3 kat bliver syg, i lÞbet af natten til d. 25.2.20. Vores 5 katte er så stresset, at vi faktisk slet ikke selv komme til dem.
Da jeg kommer til vores datters katte, har de slet ingen vand og mad, og de er også meget stresset. Jeg ringer til vores datter, som kommer med det samme, for at hente sine katte. Jeg har givet dem vand, men det er som om de ikke kan blive fÊrdige med at drikke, og de foresÊtter da de kommer hjem. Vores datter er fuldstÊndig tosset, prÊcist som jeg selv er.
Da jeg kommer op til mine plejemisser, kan jeg se at der er affÞring, over det hele, på gulvet, kradsetrÊer og ud over alt. Plejemisserne er også meget stresset. Jeg bruger 4 timer på at gÞre rent, med det samme, efter Anita har passet dem.. jeg er så tosset. NÊste dag taler jeg med Anita, og hun benÊgter alt, og mener ikke det er hendes skyld at vores, og iÞvrigt hendes egne plejmisser er stesset. D. 26.2.20 vil Anita have, at jeg skal komme med, en missemor og 7 killinger. Den ene killing er så dårlig, hvilket jeg gÞr opmÊrksom på, da jeg aflevere dem, til Anita på internatet. Hun råber hun af mig, at hun ikke gider hÞre om de syge katte, for det hun har ikke noget med det at gÞre. Jeg pointere, at jeg jo ligsom har vÊret ude at rejse i 10 dage, og derfor på ingen måde kan vÊre skyld i, at der er så meget sygdom. Jeg optager mit besÞg hos Anita, da hun rigtig mange gange, har opfÞrt sig fuldstÊndig uhÞrt, når hun opdager at hun har lavet fejl eller udviser ligegyldighed, så giver hun alle andre skylden. En sjÊlden sÊrlig evne hun har, og det er ikke noget der klÊder nogen, som skal forgive at ville hjÊlpe katte. Inden for en uge efter at jeg er kommet hjem fra ferie, er 2 killinger blevet aflivet. Anita fraligger sig stadig ethvert ansvar.
Jeg kan på ingen måde anbefale nogen at bruge Anita, for hun opfylder slet ikke, alle de miniums krav, hun selv har så travlt med, vi andre skal opfylde, hvilket på ingen måde er urimelige krav. At hun fraligger sig ansvar, for at der er så mange syge katte, i en periode hun har passet mine katte, gÞr jeg hende igen opmÊrksom på, og at det ikke gir mening, da der ikke har vÊret andre i de 10 dage, så det kan kun vÊre hende, som har bragt smitte med rundt. Hertil det var svaret fra Anita.. "at det da godt kan vÊre, jeg ikke har passet kattene, som du selv ville have gjort". Hvilket er fuldstÊndig rigtigt, om nogen burde hun vÊre flov, over at hun ikke kan varetage det, som hun profilere sig på, og samtidig vÊre fuldstÊndig ligeglad med kattene. Hun er helt upåvirket over, at jeg er så tosset. Hun har i den grad, overtrådt dyrevÊrnsloven.
DesvÊrre er der mange som blindt stoler på, hvor god Anita er. Jeg ved andre har fået feriepasset katte, af hende, med den sÞrgelige udgang, at de skulle aflives, eller at kattende ikke lÊngere er hjemme når ejer kommer hjem.
Hun har slettet denne anmeldelse, og mange andre, på MinVenKatten Hobro facebookside, for det er måden hun arbejder på, fuldstÊndigt uÊrligt, og beholder hun stjerner, på nÊsten 5. At hun får 1 stjerne her, skyldtes alene, jeg ikke kan give mindre.

Minvenkattenhobro ããã®åç
Vil bestem ikke anbefale nogen at benytte MinVenKatten Hobro.
Har arbejdet som frivillig og pleje familie på stedet for snart 4 år siden og ikke nogen rar oplevelse, meget dårligt arbejdsklima. Kunne ikke se på hvordan folk der arbejdede der blev meget dårlig behandlet når de lagde alt deres tid og energi i at passe og finde nye hjem til katte og killinger.
Og efterfÞlgende bliver der ved med at dukke sager op om katte, frivillige og plejefamilier der stopper på grund af måden det bliver kÞrt på.
Og nu sager hvor internatet ikke fremlyser efter egne regler og ikke vil kommunikere ordentlig med en familie der har mistet deres kat.

Minvenkattenhobro ããã®åç
Jeg vil ikke anbefale min ven katten
Der laves fejl så katte ejer bliver kedagdet
De fremlyser ikke katte i det omfang de burde
De bortapotere katte alt for hurtig
Så de rigtige ejere fÞrst opdager deres kat når den er vidre sendt til nyt hjem
Der bliver kun niglemeget ulykkelig katte ejer