Om een 5 sterren review te krijgen moet alles kloppen jammer genoeg was dit bij mijn laatste bestelling niet het geval. Laat mij eerst en vooral duidelijk stellen dat kwaliteit van de handdoe... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Top kwaliteit !!! Handdoeken eerst in grote teil koud water zichzelf laten volzuigen. Laten drogen en daarna op 30 graden geassen. Wat een fijne zachte kwaliteit. Droogt goed. Erg blij mee!
Doordat er steeds iets tussendoor kwam had ik geen gelegenheid om rustig de scheerwollen ballen te kopen voor mijn droger. Ik werd er door Misstowels op de hoogte gehouden dat er nog iets in mijn wi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik was op zoek naar mooie kwaliteit handdoeken voor een goede prijs, en de handdoeken van Miss towels zijn echt heerlijk zacht, Hotel kwaliteit. De service is ook echt goed, had ze binnen twee dagen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Met passie maken wij badtextiel. We zijn gespecialiseerd in het leveren van de allerbeste handdoeken. We willen jou laten genieten van heerlijk zachte en comfortabele handdoeken. Want jij verdient het allerbeste voor jouw lichaam. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons badtextiel en selecteren onze materialen dan ook met uiterste zorgvuldigheid. Zo kunnen wij jou garanderen dat onze handdoeken aan de hoogste standaarden voldoen. Al onze handdoeken worden met liefde en vakmanschap geproduceerd in Portugal. Wanneer je bij ons bestelt, zorgen wij ervoor dat jouw handdoeken zo snel mogelijk bij je thuis worden bezorgd. Zonder verzendkosten! Want wij begrijpen als geen ander dat jij niet kunt wachten om onze luxe handdoeken uit te proberen. Onze passie voor het maken van het beste badtextiel is grenzeloos en wij zijn er trots op om dit met aandacht en toewijding aan jou te leveren. Bij Miss Towels geniet je altijd van heerlijk zachte, droge en comfortabele handdoeken. Want jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã

99333647&z_price_seg
Ik had zandkleurig handdoeken besteld maar dat zijn ze niet,ze lijken op zalmkleurige en dat is niet mijn ding.
Jammer
De structuur vind ik minder dan mijn eigen tot nu toe gebruikte handdoeken.
Erg grof.
Jammer

Kwaliteits handdoeken
Snel verstuurd en goed verpakt. Zeer tevreden over de goede Portugese kwaliteits handdoeken. Zijn van dik katoen wat goed absorbeert en erg zacht zijn. Geven echt een gevoel van luxe handdoeken zoals in een hotel. Zeker een aanrader!!!

Mooie artikelen
Mooie artikelen , perfecte kwaliteit en juiste prijs !

Misstowels ããã®åç
Pikkobello goed en netjes,daar hou ikâŠ
Pikkobello goed en netjes,daar hou ik van.Jullie ve rdienen een dikke pluim.Lieve gr Chris

net gekocht
net gekocht, voelen zacht, even wachten hoe ze zich houden na wassen.
Echter!!! de maat 70x140 cm is een paar cm kleiner!

Wat een mooie handdoeken
Wat een mooie handdoeken! Lekker dik en zacht. Ik was voor de fuchsia kleur gegaan en alles dus eerst gewassen. Vandaag deze felle kleur tussen de gewone was gedaan met een colour catcher doekje, maar ze geven niet af! Echt super!

Heerlijke super zachte handdoeken
Heerlijke super zachte handdoeken, weet wel uit ervaring dat ze na verloop van tijd wel minder zacht worden, maar daarom toch wel weer nieuwe gekocht en inderdaad ze zijn weer heerlijk zacht.

Misstowels ããã®åç
Dit bedrijf heeft ons goed geholpen inâŠ
Dit bedrijf heeft ons goed geholpen in het samenstellen van een persoonlijk pakket. De handdoeken zijn heel zacht en heel mooi van kleur (kastanjebruin en olijfgroen).

Misstowels ããã®åç
Gewoon goede communicatie en goedâŠ
Gewoon goede communicatie en goed ingelicht en snelle verzendingâŠtopðð

Goede prijs/kwaliteit verhouding
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ben er blij mee. Heb naderhand ook washandjes en gastendoekjes besteld. Het zou fijn zijn als er ook een lusje aan de lange kant van de handdoek had gezeten. Nu zit er alleen aan de korte kant van de handdoek een lusje waardoor de handdoek de grond raakt als ik 'm daaraan ophang.

Persoonlijk, mooi en snel
Persoonlijke benadering, mooie producten en snelle levering.
Zalige zachte handdoeken
Super snelle levering