Om een 5 sterren review te krijgen moet alles kloppen jammer genoeg was dit bij mijn laatste bestelling niet het geval. Laat mij eerst en vooral duidelijk stellen dat kwaliteit van de handdoe... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Top kwaliteit !!! Handdoeken eerst in grote teil koud water zichzelf laten volzuigen. Laten drogen en daarna op 30 graden geassen. Wat een fijne zachte kwaliteit. Droogt goed. Erg blij mee!
Doordat er steeds iets tussendoor kwam had ik geen gelegenheid om rustig de scheerwollen ballen te kopen voor mijn droger. Ik werd er door Misstowels op de hoogte gehouden dat er nog iets in mijn wi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik was op zoek naar mooie kwaliteit handdoeken voor een goede prijs, en de handdoeken van Miss towels zijn echt heerlijk zacht, Hotel kwaliteit. De service is ook echt goed, had ze binnen twee dagen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Met passie maken wij badtextiel. We zijn gespecialiseerd in het leveren van de allerbeste handdoeken. We willen jou laten genieten van heerlijk zachte en comfortabele handdoeken. Want jij verdient het allerbeste voor jouw lichaam. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons badtextiel en selecteren onze materialen dan ook met uiterste zorgvuldigheid. Zo kunnen wij jou garanderen dat onze handdoeken aan de hoogste standaarden voldoen. Al onze handdoeken worden met liefde en vakmanschap geproduceerd in Portugal. Wanneer je bij ons bestelt, zorgen wij ervoor dat jouw handdoeken zo snel mogelijk bij je thuis worden bezorgd. Zonder verzendkosten! Want wij begrijpen als geen ander dat jij niet kunt wachten om onze luxe handdoeken uit te proberen. Onze passie voor het maken van het beste badtextiel is grenzeloos en wij zijn er trots op om dit met aandacht en toewijding aan jou te leveren. Bij Miss Towels geniet je altijd van heerlijk zachte, droge en comfortabele handdoeken. Want jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Zeer vlot en eerlijk.
Mooie handdoeken
Ik had nieuwe handdoeken nodig en dit kwam langs op Facebook.Dus maar besteld zijn mooie handdoeken hoop dat we er lang plezier van mogen hebben.
Handdoeken gewassen zeer tevreden mooiâŠ
Handdoeken gewassen zeer tevreden mooi dik en zacht,en bij vragen direct antwoord.
YES het klopt
YES het klopt: heerlijke dikke handdoeken, dus elke morgen blij-blij-blij. Mooie kleuren ook en goede kwaliteit! Heel erg bedankt!
Producten en afhandeling prima
De eerste bestelling was zo mooi
De eerste bestelling was zo mooi, dat ik ook nog voor een andere kleur heb gekozen. Ook die is prachtig en de service was ook ditmaal uitstekend.
Een aanrader ððŒ Chapeau
Zeer snelle levering.Super zachteâŠ
Zeer snelle levering.Super zachte handdoeken van hoge kwaliteit.
Warme kleuren, fantastisch kwaliteit
Warme kleuren, mooie kwaliteit, ik ben er erg blij mee.
Zeker aan te raden.
Goede handdoeken en hele snelle levering
Het product is super van kwaliteit.
Het product is super van kwaliteit.
Dikke katoen.
Een gedeelte doorgestuurd naar Amerika.
Fam. Super tevreden.
Goed verpakt en op tijd geleverd.
Kan dit product zeker aanbevelen.
Kwaliteit is een keuze
Snelle bezorging en uitstekende kwaliteit
Mooie handdoeken
Mooie handdoeken, alleen blijven ze ontzettend veel pluis achterlaten in de droger. Heb ze inmiddels echt wel een aantal keren gewassen, maar wordt eigenlijk niet minder. En jammer dat er geen badmat in dezelfde kleur te krijgen is, zou wel leuk zijn!
Het zijn fijne zachte handdoeken
Perfect
Heel goed kwaliteit. Heerlijke badlaken, zacht en nemen snel vocht op. Ik hoop dat ze na het wassen hetzelfde blijven.
Het is belangrijk te weten dat de maten van de handdoeken, washandjes, gastendoekjes kleiner in maat zijn dan is aangegeven, dis scheelde bij mij 5 cm in lengte en in breedte bij de handdoeken.
Eerlijk zijn over de maten van de producten.
Heerlijke handdoeken
De communicatie was heel vriendelijk.
De handoeken zijn superzacht en heerlijk dik, voelt echt lekker luxe aan.
De handdoeken zijn heel snel geleverd, en alles is heel goed afgehandeld. Kortom een zaak die ik iedereen aanraad.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ