Top kwaliteit !!! Handdoeken eerst in grote teil koud water zichzelf laten volzuigen. Laten drogen en daarna op 30 graden geassen. Wat een fijne zachte kwaliteit. Droogt goed. Erg blij mee!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Doordat er steeds iets tussendoor kwam had ik geen gelegenheid om rustig de scheerwollen ballen te kopen voor mijn droger. Ik werd er door Misstowels op de hoogte gehouden dat er nog iets in mijn wi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Om een 5 sterren review te krijgen moet alles kloppen jammer genoeg was dit bij mijn laatste bestelling niet het geval. Laat mij eerst en vooral duidelijk stellen dat kwaliteit van de h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik was op zoek naar mooie kwaliteit handdoeken voor een goede prijs, en de handdoeken van Miss towels zijn echt heerlijk zacht, Hotel kwaliteit. De service is ook echt goed, had ze binnen twee dagen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Met passie maken wij badtextiel. We zijn gespecialiseerd in het leveren van de allerbeste handdoeken. We willen jou laten genieten van heerlijk zachte en comfortabele handdoeken. Want jij verdient het allerbeste voor jouw lichaam. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons badtextiel en selecteren onze materialen dan ook met uiterste zorgvuldigheid. Zo kunnen wij jou garanderen dat onze handdoeken aan de hoogste standaarden voldoen. Al onze handdoeken worden met liefde en vakmanschap geproduceerd in Portugal. Wanneer je bij ons bestelt, zorgen wij ervoor dat jouw handdoeken zo snel mogelijk bij je thuis worden bezorgd. Zonder verzendkosten! Want wij begrijpen als geen ander dat jij niet kunt wachten om onze luxe handdoeken uit te proberen. Onze passie voor het maken van het beste badtextiel is grenzeloos en wij zijn er trots op om dit met aandacht en toewijding aan jou te leveren. Bij Miss Towels geniet je altijd van heerlijk zachte, droge en comfortabele handdoeken. Want jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.
Dokweg 33b, 1976 CA, IJmuiden, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Goede en persoonlijke terugkoppeling bij zeer kleine vertraging van levering.
Super handdoeken!!
Dik, zacht en precies de kleur zoals die afgebeeld staat.
Ik koop er zeker nog bij jullie!
Doe zo verder ððð
We zijn zeer tevreden over de aangeschafte handdoeken! Ze waren snel geleverd en de communicatie verliep uitstekend. Ook het directe contact werkt naar behoren. Eigenlijk hadden we nog meer handdoeken willen bestellen, maar dat doen we de volgende keer zeker. Topservice!
Beste,
mijn bestelling werd vlug geleverd. Er ontbrak één stuk en deze werd direct rechtgezet nadat deze te hebben vermeld.
Hartelijk dank voor je vriendelijkheid en je organisatie! Mvg,
MN
Heerlijke handdoeken! Telefonisch ook contact gehad en superaardig te woord gestaan.
Snelle levering. Aan de telefoon had ik een vraag over de handdoeken. Ze waren erg klantvriendelijk en hadden alle tijd voor je.
Snelle service. Ziet er mooi uit Fijne handdoeken. Zijn iets te zacht om goed af te drogen maar dat verandert denk ik wel Misschien niet in de droger.
Ben gewoon super tevreden , altijd alles na wens met mijn bestellingen .
De handdoeken zijn mooi en heel zacht. Heerlijke handdoeken voor een goede prijs
Ik was verrast! Ik kende miss Towels niet. Heb hier nieuwe handdoeken besteld en ben zeer tevreden. De handdoeken zijn goed van kwaliteit, lekker zacht en drogen goed. Ik blijf bij miss Towels.
Direct na bestelling een persoonlijk berichtje en snelle oplossing toen NL Post het weer eens verprutst had! Handdoeken zijn ook zeer goed? Ook niet onbelangrijk! ð€ª
Prima handdoeken van goede kwaliteit. Ik had zelf wel de combinatie van handdoeken verkeerd geïnterpreteerd. Ik was in de veronderstelling met set van 8 handdoeken en set van 4 handdoeken dat de 4 van groter formaat zouden zijn. Dat viel even tegen.
Ik heb al errder aangegeven dat er bij verschillende handdoeken losse draden zitten aan de afbiesband als ze een keer zijn gewassen
Een vlotte levering van hoogwaardige kwaliteitsvolle handdoeken. Perfecte kleur die identiek is aan de kleuren die je ziet op de website.
De avond voordien besteld en de volgende dag hadden we ons pakket al. Netjes verpakt en alles correct in orde!!
Handdoeken zijn van goeie kwaliteit. Communicatie is goed, al met al, gewoon top.
Mooie kwaliteit en vriendelijke en snelle service
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã