Mister Hifi レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vriendelijke, deskundig en persoonlijk to the point advies. Geen verkoop praatje. Dhr van misterhifi weet waar hij het over heeft. Ik ben blij met mijn aankoop van de Denafrips ares 15th. Deze zaak ka... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vriendelijke eigenaar en onderscheidend in service. Afspraken werden nagekomen en de speakers werden persoonlijk afgeleverd. Waar kom je dat nog tegen? Helaas was mijn ruimte niet geschikt maar op de... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

In het weekend de uitbreidingsvoeding voor de Goldnote PH5.2 gekocht. Op de site werd door Mister Hifi zelf (actief) aangegeven gebruik te kunnen maken van de 10% Nieuwsbriefvoordeel. Een leuke bi... もっず芋る

䌁業情報

1. 電源䟛絊店

圓該䌁業による蚘述

MISTER HIFI is de leverancier van nieuw en gebruikte highend audio apparatuur.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 33ä»¶

レビュヌを曞く

Aankkop wiim ultra

Zaterdag 25 januari '25 einde middag gebeld of er nog een Wiim Utra kon worden gekocht. Bij aankomst van de winkel na een half uur rijden, welke ik nog nooit had bezocht, werd de deur netjes opengedaan (het was al brabantse borreltijd) en stond e.e.a. al gereed. Ondanks sluitingstijd netjes even uitleg gehad hoe een en ander aangesloten kon worden op mijn eindversterker en hoe ik de installatie qua apps moest doen. Vriendelijke en accurate service. Toch 100 x leuker dan de grootwinkelbedrijven van deze wereld.

2025幎1月25日

Geluidsinstallatie kapot na 23 jaar

Geluidsinstallatie kapot na 23 jaar trouwe dienst, wat nu? Na wikken en wegen een besluit genomen: ik wil de nieuwe versie van de Quad 33/303, een versterker waaraan ik goede herinneringen bewaar sinds de jaren ‘70 en ‘80. Hifizaken bezoeken is er voor mij niet meer bij. Ik ben 70+ en helaas niet meer zo mobiel. Via internet in contact gekomen met Mr. Hifi en via whatsapp en mail van gedachten gewisseld. Uiteindelijk besloten een proefplaatsing te laten verzorgen door Edwin (dé Mr. HiFi) van Quad 33, 2x 303 en Revela 1 luidsprekers, ook van Quad. Apparatuur werd door hem aan huis geleverd en zonder extra kosten aangesloten. We hadden afgesproken dat ik één week zou proefluisteren, maar ik was er na vier dagen al uit. Quad klinkt organisch en gedetailleerd, zonder irritante scherpte. “Smooth” zouden de engelstaligen zeggen. Geen luistermoeheid door overdreven “Hifi” geluid, alléén muziek, zalig. Precies zoals ik het wil en het oogt mooi bovendien. Edwin: bedankt het voor het advies en de service!

2025幎1月16日

Supergoeie service, topzaak!

Ik heb hier een buizenversterker en een phono preamp gekocht, en de service hier is fantastisch, ik werd vriendelijk, geduldig en supergoed geholpen. Bij de phono preamp nam Edwin alle tijd om zeker te zijn dat alle instellingen (dipswitches in de preamp) klopten en matchen met mijn element. Geweldig!

2024幎11月19日

Blumenhofer speakers

Blumenhofer speakers gekocht.
Goed advies, laat zien(horen) dat je niet perse voor de duurste optie hoeft te gaan,maar je zelf moet bepalen dmv luisteren wat je goed vind.
Snel een luistersessie geregeld zodat je goed kunt vergelijken met je eigen speakers.
Prima gedaan

2024幎10月28日
5぀星のうち5の評䟡

Tikt alle juiste boxjes aan. Zeldzaam tegenwoordig

Duidelijk, vriendelijk, neemt de tijd, goede prijs, deskundig
 tja wat kan je dan nog anders doen dan 5 sterren geven.
In de ochtend contact gehad en in de middag een luistersessie kunnen doen. Mijn eigen luidsprekers kon ik gewoon meenemen ter vergelijk. Uiteindelijk met de Fyne Audio F701 naar huis gegaan. Erg erg fijne ervaring.

2024幎8月29日

eerste kennismaking

Dit was mijn eerste kennismaking met Mr HiFi. Plezierige ontvangst in ongedwongen sfeer. Maximale bereidheid om mij te laten horen waar ik belangstelling voor had. Zakelijke afhandeling was soepel en met leuke spullen terug naar huis.

2024幎2月22日

Goede ervaring

Bij Edwin heb ik een Lumin D3 gekocht in de winkel.
De winkel was een mooie luisterruimte vol met de mooiste audioapparatuur waar je op je gemak kan luisteren voordat je een keuze maakt.

2024幎2月17日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス