Mister Hifi レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vriendelijke, deskundig en persoonlijk to the point advies. Geen verkoop praatje. Dhr van misterhifi weet waar hij het over heeft. Ik ben blij met mijn aankoop van de Denafrips ares 15th. Deze zaak ka... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vriendelijke eigenaar en onderscheidend in service. Afspraken werden nagekomen en de speakers werden persoonlijk afgeleverd. Waar kom je dat nog tegen? Helaas was mijn ruimte niet geschikt maar op de... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

In het weekend de uitbreidingsvoeding voor de Goldnote PH5.2 gekocht. Op de site werd door Mister Hifi zelf (actief) aangegeven gebruik te kunnen maken van de 10% Nieuwsbriefvoordeel. Een leuke bi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zaterdag 25 januari '25 einde middag gebeld of er nog een Wiim Utra kon worden gekocht. Bij aankomst van de winkel na een half uur rijden, welke ik nog nooit had bezocht, werd de deur netjes opengedaa... もっず芋る

䌁業情報

1. 電源䟛絊店

圓該䌁業による蚘述

MISTER HIFI is de leverancier van nieuw en gebruikte highend audio apparatuur.

連絡先

レビュヌを曞く

Waarom 5 sterren?

Waarom 5 sterren?
Gewoon simpel.
Naast het feit dat je hier echte kwaliteits artikelen kunt kopen.

Maakt waar wat men beloofd.
Vriendelijk en accuraat. Verstand van zaken, weet waar hij het over heeft. Eerlijk in zijn antwoord op je vraag ook!!!! als daardoor de koop niet door gaat. Kijk kom daar nog maar eens om??
Dus voor een eerlijke deal, advies (in mijn geval telefonisch) kan ik Mister Hifi van harte aanbevelen.
Kwaliteit verloochent zich niet uiteindelijk.

2023幎5月24日

Kostbaar maar functioneel

Na enig aarzelen (kost toch allemaal weer wat centen), heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt om een 'professionele' protactor aan te schaffen, te weten de Dr. Feickert.
Aangezien het toch erg belangrijk is om de platenspeler (MicroSeiki DD 8) te voorzien van een goed afgesteld element, is de gradenboog onmisbaar. Beter dan sjabloontjes en dergelijke.
Tja, en zo'n gradenboog vind je in de speciaalzaak, dus kom je (o.a.) uit bij Mr. HiFi. Na bestellen via de site werd deze direct verstuurd, dus dat is echt heel rap.
Zeker eens overwegen meneer HiFi eens te bezoeken, want er staan prachtige high-end 'spulletjes' op de site.
Zo, nu aan de slag met de Protractor. En met zeg elementen te 'testen', ben ik het weekend wel weer zoet. Dank aan Edwin, de man met de uitgebreide expertise en dito service.

2023幎3月6日

Een verademing in de High End Audio wereld

Ik ben echt zeer goed te spreken over Mister Hifi.
Dit in tegenstelling tot een flink aantal gevestigde namen.
Behalve de mooie zaak met 3 luisterruimtes en een keur aan nieuwe en gebruikte High End geluidsapparatuur is de ontvangst door Edwin (met koffie) uiterst vriendelijk. Je wordt (op afspraak) uitgebreid geadviseerd en krijgt ruimschoots de tijd om naar verschillende setup's te luisteren. Edwin neemt geen genoegen met een snelle keus en laat je ook andere opties horen. En dat hoeven niet perse duurdere varianten te zijn. Daarbij komt gewoon een erg goede en eerlijke inruilprijs.

2022幎11月29日
自発的なレビュヌ