レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

SkandalÞst ringe og fungerer kun 1 ud af 4 gange Bruger ugentligt flere timer pÃ¥ og fosÞge st logge ind pÃ¥ forskellige sider, fordi Mitid bliver ved med at lave fejl, og derefter pÃ¥stÃ¥ at man er lo... もっず芋る

Virker som forventet ikke. Udelukket fra min bank og alt andet som krÊver Mit ID. Ingen kundeservice, ingen hotline, overladt uden hjÊlp, ikke nemt nÃ¥r man er af Êlder Ã¥rgang og ikke er digitalt ind... もっず芋る

Nok den ringeste digitale lÞsning, helt i samme bÃ¥d som AULA. OmstÊndigt, ikke brugervenligt, forfÊrdeligt interface og virker ofte slet ikke. F.x. hvis min adgang via appen bliver forhindret gru... もっず芋る

Mitid fungere bedst pÃ¥ computer med kodeviser, til alle dem med fastnet telefon der endeligt lukker helt ned i 2030 men er begyndt i jan 2025 vil en computer vÊre det bedste kÞb sammen med en alm nok... もっず芋る

1.5

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

SkandalÞst ringe og fungerer kun 1 ud

SkandalÞst ringe og fungerer kun 1 ud af 4 gange
Bruger ugentligt flere timer på og fosÞge st logge ind på forskellige sider, fordi Mitid bliver ved med at lave fejl, og derefter påstå at man er logget ind, og til sidst påstå at man har forsÞgt at logge ind 2 gange, fordi den lavede fejl fÞrste gang.
Det kÞrer i ring hver gang man skal bruge det, og virker en sjÊlden gang imellem.
Hvad er det for en samling inkompetente mennesker der sidder og forpester skattebetalende danskere med sådan en gang affald?!

2026幎9月9日
自発的なレビュヌ

Det er helt hÃ¥blÞst at bruge MitID på

Det er helt håblÞst at bruge MitID på mobiltelefon. Den kan stort set ikke bruges til at logge på bank og andet med Android 16 mobil. De kan ikke engang finde ud af at få fingeraftryk til at virke, så man skal indtaste en 6 cifret kode. Alle bruger mobiltelefon til alt i dag, så det burde bare virke.

2026幎6月20日
自発的なレビュヌ

MitID virker alt for ofte ikke

MitID virker alt for ofte ikke. Appen fejler, koder afvises, og man sidder bare fast. Det er frustrerende, isÊr fordi man er afhÊngig af det til vigtige ting. Alt i alt en dårlig og upålidelig lÞsning

2026幎4月12日
自発的なレビュヌ

LÞnningsdag - nede igen som altid

Så blev det lÞnningsdag i Danmark, og MitID er nede IGEN. Det sker nÊsten hver lÞnningsdag efterhånden, man kan sÊtte sit ur efter det. Det er simpelthen ikke i orden, det er kritisk infrastruktur!! GÞr noget ved det i Folketinget, indsÊt krav til driften!

2026幎3月31日

Det er en ommer

Det er en ommer! Vil logge ind, og der kommer intet stregkode frem så man kan logge ind på mobilen. Derefter kommer den med en udmelding at man har brugt mit id to steder, og dermed ikke kan logge ind???! Nogle gange virker den slet ikke. Kan det ikke gÞres bedre??

2026幎3月16日
自発的なレビュヌ

Kunne man give 0 stjerner var det sket.

Kunne man give 0 stjerner var det sket.

Ustabilt system og når man bruger det erhvervsmÊssigt, er det hamrende frustrerende når man ikke kan komme ind i sine vÊrktÞjer man bruger til at udfÞre sit arbejde!
Det koster utrolig meget i tabt arbejde og man bruger VANVITTIG meget tid på det.
På jeres egen side står det at det er utilgÊngeligt, men på diverse login sider, står der normal drift. Det er simpelthen for ringe!

2025幎2月4日
自発的なレビュヌ

Mitid fungere bedst på computer med

Mitid fungere bedst på computer med kodeviser, til alle dem med fastnet telefon der endeligt lukker helt ned i 2030 men er begyndt i jan 2025 vil en computer vÊre det bedste kÞb sammen med en alm nokia telefon. da smartphone vil vÊre spildte penge at bruge mitid på for at undgå en masse bÞvl isÊr hos Êldre med dårligt syn.

2025幎1月20日
自発的なレビュヌ

Tja igen igen en “uventet” fejl

Tja, er jo bare en af vildt mange der er trÊt af Mit id.
Senest har jeg siddet i kÞ til skat i en halv time og kom endeligt igennem. Så skal man kun lige igennem Mit id, så er man der.
Men men men. Igen igen kommer man ikke igen da der er sket en uventet fejl😱🀮
Altså er der ventede fejl og uventede fejl. Altså de fejl i har er meget forventet hos mig, da i jo ikke har styr på noget som helst. Noget man er så afhÊngig af skal bare virke, eller skal vi finde andre måder.
SÃ¥ tag jer sammen og drop alle undskyldninger!!!

2024幎11月12日
自発的なレビュヌ

Du har brugt dit bruger-ID to steder

Du har brugt dit bruger-ID to steder samtidigt. Derfor er sessionen blevet afbrudt. PrÞv igen

Det sker alt for ofte og man kan IKKE prÞve igen i låser en ude og snakker om at rydde cache og alt muligt. Klart Êldre ikke fatter noget af jeres system og vi andre har ikke tid til det!!!

OPSIG JERES JOB OG FÅ ET LIV

2024幎10月19日
自発的なレビュヌ

Virker ikke igen (skete også ved

Virker ikke igen (skete også ved påsketid) på min Samsung Galaxy S24 ultra. "Der er sket en fejl" og man kan ikke kopiere fra gammel telefon, da samme meddelelse kommer igen. Supporten kender nu endelig til problemet, men vil ikke skrive om det på deres side. Er nu tvunget til at bruge gammel telefon eller chip, som jeg fÞlte nÞdvendig at skaffe sidst. Den er i Þvrigt en hel uge om at nå frem, i stedet for at den sendes som pakke fra dag til dag. Man bruger alt for meget tid på det halvvirkende skrammel. NEM id virkede trods alt.

2024幎6月10日
自発的なレビュヌ

Virker bare så tungt og man kan jo ikke

Virker bare så tungt og man kan jo ikke undgå det.
I forbindelse med login til Eboks går det altid galt og de mÊrkeligste fejl besked dukker op.
Om det er eboks eller mitid vides ikke , men ofte må man vente lÊnge hvis lykkes . Hver gang må jeg forsÞge mindst 2 gange , hvis jeg er heldig !
Håber at ikke at sikkerheden i koden er lige så dårlig!

2024幎5月23日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ