There are no options if your phone stops working (e.g. the battery starts leaking) if your passport is not supported. You just have to go 3 weeks without access to your bank account until borger servi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
INTET levede op til forventningerne. Sporadisk kom jeg igennem til min bank. Men allerede ved nÊste forsÞg gik der ged i systemet. Aldrig to eller flere vellykkede log-in forsÞg efter hinanden. PrÞ... ãã£ãšèŠã
Utroligt mange fejl/nedbrud. logger in dem mitid!!! qr koden kommer ikke!!!!!???? logger ned og forsÞger igen...så er sesionen afbrudt..HAR I OVERHOVEDET STYR Pà NOGET::?????KLOVNEFORETAGNE
This app and process cannot be any worse. They offer face authentication as a login method, but then you are forced to use your ID everytime. I forgot my ID as I assumed I could use my face ID, as a r... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Noget ubrugeligt l**t der stort aldrigâŠ
Noget ubrugeligt l**t der stort aldrig virker! Super fedt nÃ¥r man er afhÊngig af det.. ðð»ð©
Ninja support & service
Udfordring:
Session afbrudt
Du har brugt dit bruger-ID to steder samtidigt. Derfor er sessionen blevet afbrudt. PrÞv igen (CAP008)
#
LÞsning (Anbefalet)
- Luk relevante eller alle faner hvis du er i tvivl om relevans, i den browser her er tilknyttet mitID.
- Luk derefter relevante eller alle apps her er tilknyttet mitID
#
Tak til Anita/MitID Support, du er med sikkerhed bÃ¥de Ninja til support & service ð€
Trustpilot Transperans på inbound henvendelse:
âïž 33980010
ðïž 1. April
ð 15:01
ð¥·ð» Anita
Det en noget dÃ¥rligt.session afbrudtâŠ
Det en noget dårligt.session afbrudt hele tiden
Utroligt mange fejl/nedbrud
er det ikke pÃ¥ tide at kigge efter enâŠ
er det ikke på tide at kigge efter en seriÞs og kompetent leverandÞr? og evt. indfÞre straf (bÞder )for tid og tabt fortjeneste? det skal gerne vÊre noget der gÞr ondt på denne ''leverandÞr''
Hvis det ikke er nets er det mitid somâŠ
Hvis det ikke er nets er det mitid som jo har vÊret en billig lÞsning og derfor virker som vinden blÊser de venter kun på de kan sÊlge det til udlandet med overskud de er i gang med at lave endnu en billig lÞsning som bliver endnu ringer end denne som vil bruge begrundelsen? der alt for mange problemer med mitid derfor skifte det ud tidligere ,i sidste ende handler det om betalingslÞsninger de kan tjene penge på intet andet vi er kun forsÞgepersoner i den digitale verden for at nogle kan score kagen .Hvem betaler prisen det gÞr alle dem der ikke kan betale ting der ikke er/kan tilmeldt/tilmeldelse pbs .
Igen, igen og igen...
Igen, igen og igen...
MitId er nu ude af drift på 4 time, ingen mulighed for at bruge netbank, e-boks, betale regninger eller betale i netbutikker...
Det er bare IKKE i orden at et system som man er tvunget til at have er så ustabilt og så ofte er ude af drift...
Det virker aldrig.
Det virker aldrig.
Bliver smidt af i tide og utide ved log-in.
Danske systemer i en nÞddeskal.
Samarbejdet mellem stat og det private finansmarked er jo latterligt.
Stort set alle andre apps fungerer upÃ¥klageligt ð
ð
"Vi takker for din kommentar og bestrÊber os på forbedring".
Så har jeg svaret for jer og vil fortsÊtte med slaveagtigt at betale mine skatter.
Vores samfund er efterhånden bare et påfund.
Systemet er meget ofte nede
Systemet er meget ofte nede, og når vi er så afhÊngige af det, til alt hvad vi skal foretage os.
Så tÊnker jeg det er tiden til MitID får strammet op og får fikset de fejl som systemet ofte har.
Det må og skal kunne gÞres bedre!!
Utrolig useriÞs leverandÞr
Utrolig useriÞs leverandÞr, der på ingen mÞde har styr på egne systemer. MitId er jo nede / delvist nede hver eneste uge. Hvordan kan det lade sig gÞre? Tak nu jeres ansvar seriÞst.
Endnu en gang er det ikke muligt at komme på netbank fordi MitId ikke virker.
Udlicitering
Et er at mit id er nede, men ingen! lÞbende information og status er så ringe en opfÞrsel.. Endnu et eksempel på når udlicitering til private firmaer der ikke er i orden..
Tekniske problemer og sÃ¥ i dag hvorâŠ
Tekniske problemer og så i dag hvor folk får lÞn og pension, så er MitID nede, det er trÊls og man kan ikke logge på sin net eller mobilbank.
Hele landet er afhÊngig af dette fordiâŠ
Hele landet er afhÊngig af dette fordi vi er tvunget til det og det virker sjÊldent!!
Det Virker Ikke ud af Drift AmatÞrâŠ
Det Virker Ikke ud af Drift AmatÞr Firma!
Total uacceptabelt system
Total uacceptabelt system
Under bÊltestedet ustolbart & utilregneligt system.
En joke i Dagens Danmark 2026!
DesvÊrre kan man ikke give minuspoint.
Den vÊrste lÞsning de nogensinde harâŠ
Den vÊrste lÞsning de nogensinde har tilgået, seriÞst ? Hvor ustabilt kan en app lige vÊre ? Oplever konstant problemer med appen, nÊrmest hver gang jeg skal logge på noget så kommer den med, ups der skete en fejl, prÞv igen, så prÞver man igen, så siger den, at en allerede er logget på med ens MitID, så afbryder man og så kan man vÊre heldig at man får lov at logge på, eller starte forfra med ovenstående problem. VÊrste lÞrt i nogensinde har lavet
Uprofessionelt
Ja DK. vil en masse, men det fungerer bare ikke. Uprofessionelt og amatÞragtigt. MitID fungerer når det vil og ikke når man som borger har brug for det.
Ikke ligefrem sjÊlden.
Det er ikke ligefrem sjÊlden at mitid er "nede"
Der bÞr laves et alternativ, da ingen kan vÊre tjent med det.
Elendigt system! Få nu styr på det!
Et system der er Sà vigtigt, skal bare virke! Det er jo helt umuligt at gÞre noget som helst, når jeres elendige system ikke fungerer, hvilket sker alt for ofte!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ