Igen, fejl igen. Et af de kritiske systemer i Danmark fejler igen (tilfÊldigt) netop, nÃ¥r det er mest nÞdvendigt. Dette er et problem i Danmark: ekstrem digitalisering uden nogen form for backup i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Efter seneste opdatering er bÃ¥de app og hjemmeside blevet markant ringere, efter min mening. Hvor i appen fÞr havde F.eks. min arbejdsgiver, kommune osv som ikoner i toppen, skal jeg nu sÞge m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
FuldstÊndig umuligt at logge ind, bliver ved med at melde fejl og lang tid om at indlÊse siden. Det er kun her jeg har problemer. Har prÞvet at afinstallere og genstarte telefon. Noget vÊre humbug, sÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ny mÃ¥ned, ny dÃ¥rlig anmeldelse. Det er stadig hÃ¥blÞst umuligt bare at fÃ¥ adgang til sin lÞnseddel. Nu pÃ¥ 3. mÃ¥ned. Hvor lÊnge skal I bruge for at fikse en fejl? Det kan da ikke vÊre rigtigt, at bar... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Strandgade 3, 1401, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Igen, fejl igen. Et af de kritiske systemer i Danmark fejler igen (tilfÊldigt) netop, når det er mest nÞdvendigt.
Dette er et problem i Danmark: ekstrem digitalisering uden nogen form for backup i tilfÊlde af behov eller nÞdsituation.

mit.dk ããã®åç
MÞg irriterende.. jeg kan ikke se nogen grund til at skulle skifte fra e-boks og borger.dk .får pludselig besked om at jeg ikke har betalt min regning fra Norlys men anede ikke at mit.dk eksisterede, troede ,at da de sendte en sms, at det var en fiching sms.når der kommer post på borger.dk og e- boks får man altid besked på mail eller sms. Har ikke modtaget noget om en regning på mit.dk

mit.dk ããã®åç
FuldstÊndig umuligt at logge ind, bliver ved med at melde fejl og lang tid om at indlÊse siden. Det er kun her jeg har problemer. Har prÞvet at afinstallere og genstarte telefon. Noget vÊre humbug, så svÊrt at lÊse post. Kan heller ikke logge ind via hjemmesiden

mit.dk ããã®åç
Det er da verdens dårligste system, sider der kun amatÞrer og klamphuggere og laver det.
Melder fejl gang på gang.
VÃ¥gn nu op.

mit.dk ããã®åç
Efter seneste opdatering er både app og hjemmeside blevet markant ringere, efter min mening.
Hvor i appen fÞr havde F.eks. min arbejdsgiver, kommune osv som ikoner i toppen, skal jeg nu sÞge manuelt efter beskederne fra dem. Hvorfor fjerner man sådan en funktion??
Og på hjemmesiden kan man ikke lave drag-and-drop for at flytte meddelelser lÊngere.
Kom nu, det er 2026. Vi er tvunget til at bruge Mit.dk.
Så få det nu tilbage til det tidligere niveau, eller måske endda bedre.
Vh Peter

mit.dk ããã®åç
Ny måned, ny dårlig anmeldelse. Det er stadig håblÞst umuligt bare at få adgang til sin lÞnseddel. Nu på 3. måned.
Hvor lÊnge skal I bruge for at fikse en fejl? Det kan da ikke vÊre rigtigt, at bare fordi man bruger en desktop lÞsning, så skal man finde sig i ikke at vÊre en prioriteret bruger..!? Hvor herre bevares et amatÞrforetagende!

mit.dk ããã®åç
Har kun haft problemer med Mit.dk når jeg vil printe ud, det bliver simpel noget vÊre ulÊseligt skrift, det har vÊret noget rigtigt mÞj at bruge siden December 2026 og ja jeg bruger printer-ikonet på siden og nu er det så helt galt, nu kan jeg ikke printe noget som helst ud her ind på Mit.dk.
E-boks er der ikke nogen problemer med det fungere fint, bare en skam jeg ikke kan få alt tilsendt til E-boks, det ville vÊret meget nemmere frem for at Mit.dk, da det nu for 3 måned ikke fungere optimalt.
Sagt pÃ¥ godt dansk : DET FAKTISK MÃJ IRITERENDE.

Kan ikke åbne mit.dk, bliver ved med at melde 504 Gateway Time-out, bad gate

mit.dk ããã®åç
Langsom, kan ikke se oversigten af mine mapper og kan derfor ikke flytte mine beskeder.
LÊnge leve eboks.dk

mit.dk ããã®åç
Jeg kunne ikke logge ind, fik underlig system fejl.
Skrev til mit.dk og fik hurtigt svar på en sÞndag.
Jeg skulle slette app, genstarte og reinstallere app, men så virkede det også.
5 stjerne for god support 2 stjerne for teknisk dårlig app.

mit.dk ããã®åç
Kan ikke anvendes uden adgang til to devices. Anvender MitID idiotiske system, som ikke kan anvendes på et enkelt system. Vågn op og giv adgang!!!!

mit.dk ããã®åç
man kan ikke give mindre end 1. Og da l..... ikke virker. Og ikke har virket i rigtig lang tid, så fortjener det ikke den 1. Det er simpelthen elendigt, at der end ikke er gjort forsÞg på, at forbedre fejl, som er blevet offentliggjort allerede for nÊsten 1 år siden.
Og så kan man jo bruge borger. Dk. Men så er det dÊlme irriterende at blive henvist til en app, som ikke har fungeret meget lÊnge.

mit.dk ããã®åç
Noget forbandet mÞg får besked på der er post imit.dk men kan aldrig logge ind

mit.dk ããã®åç
Der er stadig ingen lÞsninger på de problemer jeg og andre oplever på mit.dk. man bliver affÊrdiget med et robotsvar, dem har jeg nu 15 af og samler stadig. Nu må der ske noget, om ikke andet så et svar og oplysninger fra et levende menneske, det grÊnser til arrogance af vÊrste skuffe. TÊnker der måske skal andre på banen som tager tingene lidt mere alvorligt. Og nul stjerner er stadig ikke en mulighed.

mit.dk ããã®åç
Bare elendigt. BesÞgte for fÞrste gang mit.dk i dag. Har ellers brugt borger.dk og e-boks til at besÞge mine digitale postkasser. Hjemmesiden kunne ikke indlÊse pop-pop boks korrekt. Kunne ikke scrolle i dokumenter uden at det var hele siden der scrollede og der med genopfriskede sig selv.
Noget andre tilsvarende apps, gÞr uden problemer. Det er en ommer

mit.dk ããã®åç
Kan stadigvÊk. ikke se hvad post. Der er kommet i 30.dage..arbejder i stadigvÊk på sagen..,?....

mit.dk ããã®åç
Jeg har ikke kunnet se indbakken i mit.dk siden jeg opdaterede appen den 12/12-2025.
Hverken i Appen eller på PC.
Seneste mail fra mit.dk siger at de kender til problemet og håber at det måske bliver lÞst i nÊste uge.
Jeg skal faktisk bruge min lÞnseddel og må nu bede og betale min arbejdsgiver for at sende den igen bare til Eboks.
Arbejder selv med IT og har tidligere opfattet Mit.dk's ejer Netcompany som et professionelt firma, men det er da slut nu.

mit.dk ããã®åç
Elendig app. En gang rod. Og login glemmer den, så er det opret kode igen igen.

mit.dk ããã®åç
Har ikke kunne logge ind med min mobil siden sidste opdatering

mit.dk ããã®åç
Efter sidste opdatering, står mappestruktor og mails hulter til bulter. Derudover er det blevet mere uoverskueligt. Hvordan kan man forsvare at bruge så mange penge på mit.dk, og derefter lave opdateringer der gÞr det uoverskueligt og vanskeligt for borgere at bruge deres system?

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã