MK Biler & BÃ¥de レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

MK Biler & BÃ¥de er mit foretrukne vÊrksted, og det er der en god grund til. Personalet er altid imÞdekommende, servicen er i top, og priserne er fornuftige. Det, der isÊr skiller dem ud, er, at de... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det startede virkelig godt God service og der var ingen grÊnser for, hvad jeg blev lovet fÞr handlen. Allerede ved leveringen var der glemt nogle ting, men efter tre timers ventetid, blev det lÞs... もっず芋る

Hvis jeg kunne give 0-stjerner havde jeg gjort det. KÞbte en bil i god tro, om at alt var i orden med den, men der har ikke vÊret andet end bÞvl. Den bruger enormt meget olie, kÞlervÊske og der er hv... もっず芋る

䌁業が回答したした

Handlede bil i Februar mÃ¥ned igennem sÊlgeren Christian. Ikke sÃ¥ meget pjat, go reel handel for begge parter, byttebil i handlen. Det kan jeg godt anbefale. God tone, god service, fÃ¥ Tlf samtale... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ
  2. ボヌト販売業者

圓該䌁業による蚘述

Hos MK Biler & Både er det kunden som er i fokus. MK Biler & Både har siden starten i 2017 haft et mål: At levere de bedste oplevelser inden for kÞb af brugte kvalitetsbiler. I dag er der altid mindst 30 gode brugte biler på lager, i alle prisklasser, stÞrrelser og til alle behov. Så finder du drÞmmebilen på vores hjemmeside, skal du ikke tÞve med at ringe og booke en fremvisning på 8844 4040 / salg@mkbil.dk. Vi ses hos MK Biler i Vejle.

ほが満足

通垞1カ月以䞊経っおから回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

Det er da nok det vÊrste bilfirma jeg

Det er da nok det vÊrste bilfirma jeg har oplevet. Ringede om fredagen og sagde at vi fÞrst kunne komme påmandag formiddag og se på bilen. Martin Kristensen sagde at det var ok og at de nok skulle gÞre bilen klar. Pludeselig ser jeg på annoncen i weekenden at den er solgt hvilket fik mig op i det rÞde felt. Så ringer Martin Kristensen mandag morgen kl.08.15 og siger at bilen er solgt. Det var min kone som tog telefonen og hun var nÊrmest i chok. Jeg kan kun sige om Martin Kristensen biler i Vejle at de er fuldstÊndig utrovÊrdige hvis det er sådan de behandler deres kunder.Hold fingrene fra Martin Kristensen biler i Vejle.

2020幎12月7日

Hej Allan

Tak for din anmeldelse, det tager vi selvfÞlgelig til efterretning.

Det er helt korrekt at du ringer til os vedr. en Nissan Juke fredag d. 04/12 kl. 10.02.

Vores sÊlger Christian spÞrger om du har tid til at komme forbi allerede samme dag, men det havde du desvÊrre ikke, hvorefter I aftaler at besigtige bilen mandag formiddag d. 07/12.

I lÞbet af weekenden bliver bilen så solgt til en anden kunde.

Mandag morgen d. 07/12 kl. 08.15 ringer Christian til dig, for at sikre sig at du ved besked, og at du ikke kÞrer forgÊves.

Vi beklager selvfÞlgelig ulejligheden, og forstår godt at I Êrger Jer.

Her hos Martin Kristensen Biler sÊlger vi biler efter "FÞrst til mÞlle- princippet", og derfor forbeholder vi os retten til at sÊlge bilen, da den på intet tidspunkt har vÊret reserveret da det er vores firmapolitik.

Vi Þnsker Jer en god dag, og håber I finder jeres nÊste bil snarest.

5 ⭐⭐⭐⭐⭐

5 ⭐⭐⭐⭐⭐

KÞbte en Toyota Aygo ubeset, blev lovet alt var tip top, SÃ¥ jeg skrev under pÃ¥ slutseddel og skulle sÃ¥ hente bilen nogen dage senere. Jeg er super positiv over at der faktisk findes reelle sÊlgere, men det gÞr der. Nemlig lige her. 💪🏜🀩 Tusind tak for en hurtig og nem handel. Og bilen er prÊcis som den skal vÊre, og prisen var fair. Tusind tak 🙏🏌

2020幎11月30日

Hej Bianka

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Den sÊtter vi meget stor pris pÃ¥! 😍

Vi er glade for at hÞre hvor tilfreds du er med forlÞbet, og at du er glad for bilen.

God fornÞjelse med den!

Super service hele vejen

Vi kÞbte en bil i Vejle hos Christian og fik super service hele vejen igennem! Var flere bilforhandlere som denne, blev der solgt mange flere biler 👍🏻

2020幎11月26日

Hej Mark

Tak for din anmeldelse!

Vi Þnsker dig god fornÞjelse med din fine nye bil. 😎🌞

God og venlig service

God og venlig service, alt i alt en god og positiv oplevelse.

2020幎11月14日

Hej Poul

Den er vi super glade for! 😁

God fornÞjelse med bilen, og fortsat god dag. 😊😎

Super service.

Super service.
Jeg har kÞbt ny bil hos MKbil i Vejle, er meget godt tilfreds med handlen og super god service fra Christian.
Jeg kan varmt anbefale MKbil i Vejle til dig der skal have ny bil.
Vh
Ole Larsen

2020幎11月8日

Hej Ole

Den er vi super glade for! 😍

God fornÞjelse med bilen. 🌞

Super god service

Super god service, top klargjorde biler og pris / kvalitet hÊnger sammen.
Min oplevelse er en Êrlig kommunikation og mennesker som rent faktisk går op i deres arbejde.
Tak for en god oplevelse
Mvh Michael

2020幎10月27日

Hej Michael

Tusind tak for anmeldesen.
Det sÊtter vi stor pris pÃ¥. 😍

Vi siger også mange tak for handel, og håber at du bliver rigtig glad for den nye bil.

God fornÞjelse med den!

- Martin Kristensen Biler

En bilforhandler i hÞjeste klasse

KÞbt bil hos mkbil, hvor der var enkelte smÃ¥ting som skulle udbedres pÃ¥ bilen. Dette tog Jonas og Christian sig straks af, og ordnede fejlene med det samme, sÃ¥ bilen fremstÃ¥r sÃ¥ godt som ny. Servicen og forlÞbet er i helt i top fra start til slut🏆
Mkbil kan helt klart anbefales herfra! Kommer gerne igen nÊste gang bilen skal skiftes😉

2020幎10月19日

Hej Dzenano

Tak for den fine anmeldelse.

Vi ser frem til at hjÊlpe dig, nÊste gang at bilen skal skiftes! 😁

God dag. 😎

KÞbte en Nissan qashqai tekna

KÞbte en Nissan qashqai tekna . Super service , god pris , vil klart anbefale Mobil

2020幎10月6日

Hej Keld

Tak for den fine anmeldelse!

Vi er sikre på, at du nok skal blive meget glad for din fine nye Qashqai. 😎

God dag!

- Martin Kristensen Biler

Super service, lÊkre biler og fair pris.

Har vÊret super glade for vores oplevelse med MK biler - fik hjÊlp ud over det forventelige med vores gamle bil da vi var blevet snydt hos en anden bilforhandler - kan kun anbefales!!

2020幎10月1日

Hej Jakob

Tak for anmeldelsen. 😍

Vi er glade for at vi kunne vÊre behjÊlpelige, og give jer en god oplevelse!

God oplevelse.

Vi kÞbte en Skoda superb og vi er 100 % tilfreds. TrovÊrdig og god service, det var en fornÞjelse at kÞbe bil. Når en bil er brugt, kan der forekomme lidt skavanker. Ingen problem, det blev omgående lavet uden beregning. De bedste anbefalinger herfra. Hilsen kenn og Sanne

2020幎9月28日

Hej Kenn og Susanne

Tak for den fine anmeldelse. 😀

FornÞjelsen var helt på vores side.

Vi håber at I fortsat er glade for jeres meget fine Superb!

- Martin Kristensen Biler

Har netop handlet bil hos MK.

Har netop handlet bil hos MK.
Bilen vi sÞgte fandt vi blandt andre steder hos MK. Valget faldt på bilen hos MK da den den var godt udstyret til en ok pris. Efter en god og behagelig samtale med Christian, kÞrte vi en tur til Vejle hvor bilen var kÞrt frem og klar til fremvisning. På trods af at bilen var tre år gammel var den klargjort så den stod som ny! Ved gennemgang af bilen var der et par små fejl/mangler som der kan vÊre på en brugt bil, disse blev lavet og bilen blev leveret få dage senere.
Super service, vi giver de bedste anbefalinger til Martin Kristensen biler.

2020幎9月24日

Hej Henrik

Vi er glade for, at I tog jer tiden til at skrive sådan en flot anmeldelse!

Det sÊtter vi alle sammen meget stor pris pÃ¥. 🀩

Vi Þnsker dig god fornÞjelse med din nye bil!

Mazda 6

Vi kÞbte en fin Mazda 6
Super god service fra Christian sÊlger. Alt var som forventet.

2020幎9月21日

Hej Cihat

Tak for anmeldelsen.

Den er vi super glade for! 😀

God fornÞjelse med din fine Mazda 6.

ImÞdekommende og hjÊlpsomme

Jeg har lÊnge ventet på at kÞbe en Mercedes C Klasse bluetec og Martin Kristensen Biler fik den model, jeg har ventet på. Jeg ringede og bestille tid til fremvisning, sÞndag. Hos Martin Kristensen Biler mÞdte jeg sÊlger Christian, som var meget imÞdekommende og hjÊlpsom. De tog min bil i bytte og hjalp mig hele vejen igennem. Da jeg hentede bilen, var den klargjort, og der var ikke noget at komme efter. Jeg er rigtigt glad for, at have kÞbt bil hos dem.
Hvis du overvejer at kÞbe bil. Kan jeg kun anbefale at, du tager ud til Martin Kristensen Biler.

2020幎9月20日

Hej Enis

Tak for den flotte anmeldelse.

Det sÊtter vi stor pris pÃ¥! 😃

God fornÞjelse med din fine C-klasse!

- Martin Kristensen Biler

Super fin service fra MKbiler i

Super fin service fra MKbiler i Vejle,Christian utrolig behagelig sÊlger. Bilen blev serviceret pÃ¥ vÊrkstedet fÞr vi fik den overdraget 5🌟🌟🌟🌟🌟 herfra.

2020幎9月15日

Hej Helle

Tak for den fine anmeldelse, og for de fine ord. 🀩

Vi håber i bliver meget glade for jeres fine nye bil!

- Martin Kristensen Biler

Helt fantastisk oplevelse at handle med

Helt fantastisk oplevelse at handle med mkbil.dk👏🏻
Vi handlede med Christian og sikke en flink jyde😅✌🏻.
Trods lukke-dag lÞrdag, fik vi lov at komme forbi og prÞvekÞre den bil vi havde udset os.
Vi forelsker os i den fine Audi og ville egentlig have den med, med det samme.
Men den skulle lige ha service osv inden den kom ud af dÞren.
Christian tilbyder os at komme med den til SjÊlland hvor vi bor, i lÞbet af nogle dage og bytte over🙏🏻
Det er virkelig en god service 💪🏻👌🏻

KÊmpe anbefalinger herfra👏🏻👏🏻

2020幎9月3日

Hej Camilla

Tak for anmeldelsen, og for de rosende ord!
Det betyder rigtig meget for os. 😃

Vi hÃ¥ber at I (og isÊr jeres bÞrn😉) bliver rigtig glade for jeres fine nye Audi.

God fornÞjelse med den! 🀩

- Martin Kristensen Biler

Vi fandt vores Þnske bil på nettet

Vi fandt vores Þnske bil på nettet - den stod hos MKbil i Vejle. Firmaet opfordrer til at man ringer, hvis man Þnsker at se bilen og få en prÞvetur. Vi ringede sÞndag eftermiddag, Christian sagde vi var velkommen mandag efter kl.09.00. Da vi kom mandag formiddag var bilen kÞrt frem og Christian svarede på alle vores ? Det han ikke vidste, fandt han ud af. Vi tog en lang testkÞrsel og da vi vendte tilbage handlede vi. Vores nye bil kunne vi få ca. fredag, men Christian ringede og allerede onsdag kunne vi hente bilen. Vi havde mange ? til teknikken i bilen og sikke en service vi fik - der var tålmodighed og masser af tid. Bilen er vi meget glade for og hvis servicen holder, hos MKbiler - holder vores fem stjerner også

2020幎8月27日

Hej Dorthe

Tusind tak for de 5 stjerne!

Vi er glade for at vi kunne hjÊlpe jer med at fÃ¥ jeres drÞmmebil. 🀩

Vi siger endnu engang tak for handlen, og Þnsker jer god fornÞjelse med jeres fine Mercedes.

God oplevelse

God oplevelse
Er super glad for bilen .
Som er vw Passat 2,0 TDI 240 hk
4 emotion.
Den havde godt nok nogen smÃ¥ fejl som jeg fÞrst sÃ¥ opdagede i lÞbet af en uges tid. Der jeg var ved at kommme mig over st jeg havde fÃ¥et min drÞmme bil😎😄😄

SolskÊrm spejlys der Ikke ville slukke
Nogle små buler og en enkelt rise
En utÊt kÞlerslange
Og rumlende bag bremser. Ved motorvejskÞrelse .
Men ingen problemer
De udbedrede fejlen uden en mine
De er flinke og venlige og ikke noget uden om snak

Grunden til jeg gir 4 stjerner
Er på grund af bulerne og risen .
Som jeg mener de burde havde opdaget fjernet dem klargÞrings prosesen.
Men vi kan jo allesammen havde en travlt dag Og det kan gÃ¥ lidt hurtig nogen gange🀷‍♂

NÃ¥r det er sagt kan jeg varmt anbefale at handle bil ved martin kristensen biler

2020幎8月21日

Hej Allan

Vi fik heldigvis lÞst de smÃ¥fejl der var, og vi er glade for at hÞre at du nyder din drÞmmebil! 😍

Rigtig god fornÞjelse med den, og god dag til dig. 🌞😎

- Martin Kristensen Biler

Professionelle, behagelige og hjÊlpsomme medarbejdere, som yder en rigtig god service.
Kan varmt anbefales.

2020幎8月7日

Hej Camilla

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Vi håber du er rigtig glad for din fine A1. 🚗

God fornÞjelse med den! 🀩

- Martin Kristensen Biler

En god oplevelse hele vejen igennem, tak for det.

Tak for et fint forlÞb ifb. med kÞb af Mercedes ML fra start til slut og også efterfÞlgende.

Lige fra den fÞrste kontakt på telefonen til bilen var kÞbt har dialogen vÊret professionel, imÞdekommende og tillidsvÊkkende - og altid med god tid til kunden.

Efter kÞbet og returneret til Kbh. opdagede jeg et par små ting, som ikke var opdaget ved gennemgang, og det blev straks ordnet prÊcis som håbet uden tÞven overhoved.

Jeg kan bestemt anbefale Martin Kristensen Biler og kÞber meget gerne bil herfra igen en anden god gang.
En god oplevelse hele vejen igennem, tak for det.

2020幎7月29日

Hej

Vi takker for den meget fine anmeldelse. 😍

Det er altid dejligt at hÞre, at endnu en kunde har haft en god oplevelse hos os.

Vi ses forhåbentligt igen, når du engang skal have byttet din fine Mercedes ud. 😎🌞

God dag!

jeg kÞbte min Audi A6 for en mdr siden

jeg kÞbte min Audi A6 for en mdr. siden kan kun anbefale Martin Kristensen biler fra man indtrÊder i Butikken fÞler man sig godt tilpas der gives tid til at kunden jeg har nu måtte en tur tilbage godt en mdr efter kÞb, da der var en mislyd fra motoren ,her må jeg også bare sige at jeg tog hjem med ro i maven bilen fik fuld service og rette fejlen alt i alt en rigtig super behandling

2020幎7月28日

Hej Tinna

Tak for den super fine anmeldelse. 😃

Vi er glade for at i valgte at tage den lange tur fra SjÊlland, så vi kunne få lÞst problemet.

Fortsat god dag! 😎

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。