MK Biler & BÃ¥de er mit foretrukne vÊrksted, og det er der en god grund til. Personalet er altid imÞdekommende, servicen er i top, og priserne er fornuftige. Det, der isÊr skiller dem ud, er, at de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det startede virkelig godt God service og der var ingen grÊnser for, hvad jeg blev lovet fÞr handlen. Allerede ved leveringen var der glemt nogle ting, men efter tre timers ventetid, blev det lÞs... ãã£ãšèŠã
Hvis jeg kunne give 0-stjerner havde jeg gjort det. KÞbte en bil i god tro, om at alt var i orden med den, men der har ikke vÊret andet end bÞvl. Den bruger enormt meget olie, kÞlervÊske og der er hv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Handlede bil i Februar mÃ¥ned igennem sÊlgeren Christian. Ikke sÃ¥ meget pjat, go reel handel for begge parter, byttebil i handlen. Det kan jeg godt anbefale. God tone, god service, fÃ¥ Tlf samtale... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos MK Biler & Både er det kunden som er i fokus. MK Biler & Både har siden starten i 2017 haft et mål: At levere de bedste oplevelser inden for kÞb af brugte kvalitetsbiler. I dag er der altid mindst 30 gode brugte biler på lager, i alle prisklasser, stÞrrelser og til alle behov. Så finder du drÞmmebilen på vores hjemmeside, skal du ikke tÞve med at ringe og booke en fremvisning på 8844 4040 / salg@mkbil.dk. Vi ses hos MK Biler i Vejle.
Dandyvej 5e, 7100, Vejle, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Positiv oplevelse. Fremravende service. Ringede lidt fÞr havde set bilen vi ville prÞve. Stod klar da vi kom. Stor hjÊlp fra Christian . Efter aftale da bilen skulle hentes . Alt i orden og klar. Kan stÊrkt anbefales til andre.

MK Biler & BÃ¥de ããã®åç
Hej det var en rigtig god oplevelse og behandling vi fik hos jer. Meget åbne og positive. Vi fik en rigtig god handel igennem

MK Biler & BÃ¥de ããã®åç
Det var en super oplevelse, at kÞbe bil ved MK biler. Christian er meget imÞdekommende og gav en rigtig god service.
Bilen var klar til overtagelse dagen efter.
Kan varmt anbefales

MK Biler & BÃ¥de ããã®åç
Martin Kristensens Biler er et super sted at handle bil. Christian leverede en rigtig god service og sÞrgede for fÞlelsen af en tryg handel.
Bilen står som ny og det kan ses, at bilerne er helt klar til salg.

MK Biler & BÃ¥de ããã®åç
Et godt sted at kÞbe en "ny" bil.
Fra fÞrste oplevelse på kikke tur, til aftale på kÞb af en bil, mine Þnsker er i centrum. Professionelt med godt humÞr, og en aftale man kan stole på, både på pris og tid. Jeg fÞlte mig rigtig godt tilpas og er kommet hjem med lige det jeg Þnskede.
Tak Martin og Jonas

MK Biler & BÃ¥de ããã®åç
Jeg har fået en rigtig god og servicemindet behandling. De har vÊret lydhÞr overfor mine Þnsker og opfyldt dem alle.
Jeg vil i Þvrigt fremhÊve, at de gÞr meget ud af at klargÞre bilerne så de fremstår super fine.

MK Biler & BÃ¥de ããã®åç
Bilen var skarpt prissat og vurderingen af indbytningsbilen sÊrdeles fair.
Venlig og behagelig betjening samt god service.
Jeg har derfor kun godt at sige om Martin Kristensen Biler.

MK Biler & BÃ¥de ããã®åç
KÞbte en Mini Countryman hos Martin Kristensen. Alt var bare på plads da vi hentede bilen. Der handler jeg gerne igen.
Hilsen JÞrgen Vedelsted

MK Biler & BÃ¥de ããã®åç
Manden er overhovedet ikke til at handle med! men når så fik han da ikke de 90.000. Kan da se at bilen stadigvÊk er til salg haha

Det startede virkelig godt
God service og der var ingen grÊnser for, hvad jeg blev lovet fÞr handlen. Allerede ved leveringen var der glemt nogle ting, men efter tre timers ventetid, blev det lÞst.
Der blev udbedret en del på reklamationsretten, men det var også åbenlyse fejl, hvor der ikke kunne vÊre nogen diskussion.
Derfra var vi ikke enige.
Slutresultatet blev at jeg efter 7 måneders bilejer, havde fået repareret bilen for små 15.000 kr. pga. defekt kÞler, kondensor og komplet udstÞdning.
Måske et af de bedre steder, men få lavet en FDM attest.