MK Biler & BÃ¥de レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

MK Biler & BÃ¥de er mit foretrukne vÊrksted, og det er der en god grund til. Personalet er altid imÞdekommende, servicen er i top, og priserne er fornuftige. Det, der isÊr skiller dem ud, er, at de... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det startede virkelig godt God service og der var ingen grÊnser for, hvad jeg blev lovet fÞr handlen. Allerede ved leveringen var der glemt nogle ting, men efter tre timers ventetid, blev det lÞs... もっず芋る

Hvis jeg kunne give 0-stjerner havde jeg gjort det. KÞbte en bil i god tro, om at alt var i orden med den, men der har ikke vÊret andet end bÞvl. Den bruger enormt meget olie, kÞlervÊske og der er hv... もっず芋る

䌁業が回答したした

Handlede bil i Februar mÃ¥ned igennem sÊlgeren Christian. Ikke sÃ¥ meget pjat, go reel handel for begge parter, byttebil i handlen. Det kan jeg godt anbefale. God tone, god service, fÃ¥ Tlf samtale... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ
  2. ボヌト販売業者

圓該䌁業による蚘述

Hos MK Biler & Både er det kunden som er i fokus. MK Biler & Både har siden starten i 2017 haft et mål: At levere de bedste oplevelser inden for kÞb af brugte kvalitetsbiler. I dag er der altid mindst 30 gode brugte biler på lager, i alle prisklasser, stÞrrelser og til alle behov. Så finder du drÞmmebilen på vores hjemmeside, skal du ikke tÞve med at ringe og booke en fremvisning på 8844 4040 / salg@mkbil.dk. Vi ses hos MK Biler i Vejle.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

Positiv oplevelse

Positiv oplevelse. Fremravende service. Ringede lidt fÞr havde set bilen vi ville prÞve. Stod klar da vi kom. Stor hjÊlp fra Christian . Efter aftale da bilen skulle hentes . Alt i orden og klar. Kan stÊrkt anbefales til andre.

2020幎7月25日

Hej Ena

Det er altid dejligt med gode anmeldelser fra tilfredse kunder! 😁

God fornÞjelse med din fine nye bil. 😎

- Martin Kristensen Biler

Hej det var en rigtig god oplevelse og

Hej det var en rigtig god oplevelse og behandling vi fik hos jer. Meget åbne og positive. Vi fik en rigtig god handel igennem

2020幎7月17日

Hej Karin

Tak for de fine ord, og for den fine anmeldelse! 😃

Det var en fornÞjelse at handle med jer.

Fortsat god dag, og rigtig god weekend! 🌞

God oplevelse

Det var en super oplevelse, at kÞbe bil ved MK biler. Christian er meget imÞdekommende og gav en rigtig god service.
Bilen var klar til overtagelse dagen efter.
Kan varmt anbefales

2020幎7月16日

Hej

Og tusind tak for den fine anmeldelse. 😍

Vi er helt sikker på at du bliver meget glad for din nye bil!

God fornÞjelse med den. 🌞

Martin Kristensens Biler er et super

Martin Kristensens Biler er et super sted at handle bil. Christian leverede en rigtig god service og sÞrgede for fÞlelsen af en tryg handel.

Bilen står som ny og det kan ses, at bilerne er helt klar til salg.

2020幎7月14日

Hej Jeppe

Tak for den fine anmeldelse. 😁
Det er super dejligt at hÞre, at du er glad og tilfreds med handlen og din nye bil.

God fornÞjelse med den! 😋

- Martin Kristensen Biler

Et godt sted at kÞbe en "ny" bil.

Et godt sted at kÞbe en "ny" bil.
Fra fÞrste oplevelse på kikke tur, til aftale på kÞb af en bil, mine Þnsker er i centrum. Professionelt med godt humÞr, og en aftale man kan stole på, både på pris og tid. Jeg fÞlte mig rigtig godt tilpas og er kommet hjem med lige det jeg Þnskede.
Tak Martin og Jonas

2020幎6月26日

Hej Bo

Tak for de pÊne ord.

Det er dejligt at hÞre at du ogsÃ¥ har haft en god oplevelse hos os. 😍

Vi Þnsker dig rigtig god fornÞjelse med din fine nye bil!

God weekend! 😎🌞

God oplevelse

Jeg har fået en rigtig god og servicemindet behandling. De har vÊret lydhÞr overfor mine Þnsker og opfyldt dem alle.
Jeg vil i Þvrigt fremhÊve, at de gÞr meget ud af at klargÞre bilerne så de fremstår super fine.

2020幎6月20日

Hej

Tak for den flotte anmeldelse!

Det gÞr os glade og stolte, at vi har tilfredse kunder.
Det er jo det vi arbejder målrettet efter :-)

God dag!

- Martin Kristensen Biler

Bilen var skarpt prissat og vurderingen

Bilen var skarpt prissat og vurderingen af indbytningsbilen sÊrdeles fair.
Venlig og behagelig betjening samt god service.
Jeg har derfor kun godt at sige om Martin Kristensen Biler.

2020幎6月18日

Hej Helge

Vi er meget glade for at hÞre, at du er tilfreds med din fine nye bil.

Det var en sand fornÞjelse at handle med dig.

Du må have rigtig god fornÞjelse, med din fine Skoda fremover!

KÞbte en Mini Countryman hos Martin

KÞbte en Mini Countryman hos Martin Kristensen. Alt var bare på plads da vi hentede bilen. Der handler jeg gerne igen.

Hilsen JÞrgen Vedelsted

2020幎5月16日

Hej JÞrgen

Tak for de fine ord.

Vi vil gerne sige tak for handlen endnu en gang, og vi håber at I nyder jeres fine Mini i dette dejlige vejr.

Det gÞr os glade at vores gode omdÞmme kommer så langt som Bornholm.

God fornÞjelse med bilen, og god fart fremover!

- Martin Kristensen Biler

Manden er overhovedet ikke til at

Manden er overhovedet ikke til at handle med! men når så fik han da ikke de 90.000. Kan da se at bilen stadigvÊk er til salg haha

2019幎12月19日

Hej Christian

Det er meget beklageligt at se sådan en dårlig anmeldelse, da det jo aldrig er sjovt at hÞre at en kunde ikke har haft en god oplevelse hos os.

Her hos Martin Kristensen Biler er vores biler altid prissat konkurrencedygtigt i markedet, og det betyder selvfÞlgelig at vi ikke har alverdens at give i diverse rabatter.

Dette sagt, sÃ¥ gÞr vi selvfÞlgelig alt hvad vi kan for at bÃ¥de sÊlger og ISÆR kÞber fÞler at handlen har vÊret god.

Vi lever og ånder for vores kunder, for uden dem vil vi ikke vÊre hvor vi er nu.

Du må meget gerne sende en mail til salg@mkbil.dk og uddybe situationen, så vi kan få udbedret det.

De bedste hilsner
Martin Kristensen Biler

Tjaaaa

Det startede virkelig godt
God service og der var ingen grÊnser for, hvad jeg blev lovet fÞr handlen. Allerede ved leveringen var der glemt nogle ting, men efter tre timers ventetid, blev det lÞst.
Der blev udbedret en del på reklamationsretten, men det var også åbenlyse fejl, hvor der ikke kunne vÊre nogen diskussion.
Derfra var vi ikke enige.
Slutresultatet blev at jeg efter 7 måneders bilejer, havde fået repareret bilen for små 15.000 kr. pga. defekt kÞler, kondensor og komplet udstÞdning.
Måske et af de bedre steder, men få lavet en FDM attest.

2019幎5月2日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。