レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

MMD Biler er alt det modsatte af en typisk brugtvognsforhandler. Blev mødt af en venlig sælger der var meget åben og ærlig. Vi havde en god forhandlings proces, hvor jeg solgte min gamle bil og købte... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har ventet lidt for at skrive anmeldelsen, efter at have købt min lille C1 fra 2010 - i Januar. Jeg er tilfreds med den, der har slet ikke været noget alvorligt at komme efter, bilen starter hver... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Rigtig god oplevelse! Vi købte vores første bil hos M.M.D biler og fik rigtig god råd og vejledning og enorm hurtig betjening ift. klargøring af bilen. Der tilkom desværre lidt problemer med indsu... もっと見る

企業情報

1. 乗り物・運輸

さまざまな外部ソースから提供された情報

MMD biler er en virksomhed, hvor vi primært beskæftiger os med køb/salg og reperation samt service af alle slags biler.

• Nordbirkvej 3A, 5240, Odense, デンマーク

Super behandling

Købte en
Hyundai E 20
For 4 måneder siden .

et virkelig godt køb både i pris samt topseevice ( ved køb af bil , men også efterfølgende i form af råd og hjælp som ikke har noget med garanti at gøre.

Kan varmt anbefales

2023年2月19日

Good Service

I bought a car from them 2 months ago and everything has been good. I had one problem where the engine started sounding weird so I messaged Monzar and he told me to bring it into the shop the next day. I was able to sit in with the mechanic and he told me the problem. They gave me a car to borrow and the next day I came back without any problems to my knowledge. So far so good and they have always been very eager to help and quick to get things done when I need it.

2023年1月3日
5つ星のうち5の評価

Virkelig god og ekstraordinær service …

Virkelig god og ekstraordinær service fra start til slut er vores oplevelse hos mmdbiler.
De var flinke og imødekommende, da vi kom og gerne ville kigge på en bil. Vi havde mange spørgsmål og de var klar til råd og vejledning.
Vi har nu købt to biler hos mmdbiler. Begge levede op til det, der blev lovet og forventet. Den ene er en stationcar til lange ture, og den anden til små ture. Vi er yderst tilfredse med handlen og har ingen planer om at bruge en anden bilforhandler ved kommende bilskift.

Fra mig får mmdbiler derfor den største ros og varmeste anbefalinger.

2022年10月1日
5つ星のうち5の評価

En helt særligt god oplevelse

Munza og hans søn tog sig simpelthen så godt af os, da. Jeg skulle hjælpe en god udenlandsk ven med at handle en bil.

Selv om der var problemer med overførslen af penge fra udlandet, ordnede Munza det sådan, at min ven alligevel kunne køre derfra i sin nye bil.

Det var meget imødekommende af ejeren, og vi følte os meget velkomne og godt behandlet.

Fantastisk service og fantastisk søde mennesker!

2022年10月19日

Nok det tryggeste

Nok det tryggeste, mest venlig og sikreste sted at handle sin nye bil.
Det er nu 6 måneder siden, jeg handlede hos MMD Biler og købte min nye bil og kan kun sige god for dem!
Den bedste betjening og service jeg nogensinde har haft, samt ekstrem serviceminded og yderst fagligt kompetente folk til at hjælpe og yde den bedste service du har brug for.
Alt er tip top. Her kan man roligt føle sig sikker og i gode hænder.
Helt igennem en fantastisk oplevelse.

2022年5月25日

Pålidelig og kvalitetsbevidst!

Pålidelig og kvalitetsbevidst!
Har med STOR tilfredshed anvendt MMD biler, både til vores “pendlerbil” og “familiebil”. Kvalitet og service er i TOP! Der har aldrig været noget at sætte en finger på, hvorfor vi ikke har anvendt andre, siden vores første besøg hos MMD biler. Så er du på udkig efter en kvalitetsbevidst og pålidelig mekaniker du trygt kan overlade din bil til, så er du kommet til det rette sted..

Stor ros herfra!

Jeg købte min Peugeot 208 for knap 6 måneder siden, og har været lykkelig lige siden!

Servicen er tiptop, priserne er gode og medarbejderne er yderst kompetente og ikke mindst troværdige!

Jeg stod og skulle vælge den helt rigtige bil til at pendle på arbejde. Jeg havde brug for en økonomisk og behagelig bil til en skarp pris. Jeg fik den helt rette hjælp, og det endte med min Peugeot 208, og den kører mildest talt som en drøm!
Jeg har pendlet 150 km hver dag lige siden, og har ikke haft et eneste problem med bilen.

Det skal lige pointeres, at denne anmeldelse kommer fra en meget kræsen mand. Men når man står overfor kompetente medarbejdere, som ved hvad de snakker om, så bliver ens beslutning ikke så svær mere.

Jeg vil til enhver tid anbefale MMD biler.

10/10.

10/10.

Meget søde, og venlige mennesker. De var meget snaksaglig, og god til at, forhandle priser. 10/10 service, 10/10 alt.

5つ星のうち5の評価

En helt igennem positiv oplevelse.

En helt igennem positiv oplevelse.

Lige fra vi trådte ind af døren hos MMD Biler følte vi os i rigtig gode hænder. Så for mig var der der ingen tvivl om, at det var her, vi ville handle. Særdeles serviceminded og stor faglig stolthed skinnede klart igennem.

Jeg handlede med mohamad selv, og der kan vist kun gives store roser. Han skrev på et tidspunkt "tak for tilliden", og jeg må i den grad sige tak i lige måde.

5つ星のうち5の評価

Gode priser, godt udvalg samt dygtige medarbejdere!

Flot udvalg af biler, meget venlige medarbejdere og ærlige sælgere.

Jeg gik ind til købet med en lidt blandet følelse omkring min BMW G30. Dog var den venlige medarbejder ærlig fik brugt meget af sin tid på at opstille fordele og ulemper ved bilen. Til dags dato har jeg ikke fortrudt købet og medarbejderens ekspertise har givet pote. De har god forstand på bilernes levetid, stand og priserne er ikke til at klage over, hvorfor jeg klart kan anbefale MMD biler. Jeg ser frem til et nyt køb til min søn til sommer!

5つ星のうち5の評価

Kompetente medarbejdere, der virkelig ved, hvad det vil sige at yde en god service. Har kun haft positive oplevelser hos MMD biler.

5つ星のうち5の評価

En forhandler der er til at stole på.

En forhandler der er til at stole på.
Jeg købte en bil hos MMD biler her for et år siden, jeg har endnu ikke haft nogle problemer med bilen, den køre som en drøm, ingen fejl eller mangler.
Kan klart anbefale i køber jeres næste “nye” bil hos MMD biler, kvaliteten er bare i top.
Hilsen en glad bil ejer.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。