Min kÊreste og jeg kÞbte en bil hos MMD Biler for fÞrste gang, og det var alt i alt en rigtig god oplevelse; vi kom uanmeldt, og servicen var i top i forhold til at få bilen med hjem samme dag.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har haft kÞbt en bil hos MMD biler, som efter kort tid begyndte at sluge rigtig meget kÞlervÊske. MMD biler var utroligt samarbejdsvillige, i forhold til at finde en utrolig kompetent mekaniker hu... ãã£ãšèŠã
Vi har lige handlet bil ved MMD biler, og det var hele vejen igennem en god og positiv oplevelse. De var yderst professionelle og lydhÞre. De bedste anbefalinger herfra.
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
MMD biler er en virksomhed, hvor vi primÊrt beskÊftiger os med kÞb/salg og reperation samt service af alle slags biler.
é£çµ¡å
Nordbirkvej 3A, 5240, Odense, ãã³ããŒã¯
- mmdbiler.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bilen er som beskrevet og forhandlerâŠ
Bilen er som beskrevet og forhandler var imodekommende og hjaelpsom.
Jegfik hvad jeg betalt for.
God betjening hÞflig sÊlger medâŠ
God betjening hÞflig sÊlger med vejledning og god rådgivning
En helt sÊrligt god oplevelse
Munza og hans sÞn tog sig simpelthen så godt af os, da. Jeg skulle hjÊlpe en god udenlandsk ven med at handle en bil.
Selv om der var problemer med overfÞrslen af penge fra udlandet, ordnede Munza det sådan, at min ven alligevel kunne kÞre derfra i sin nye bil.
Det var meget imÞdekommende af ejeren, og vi fÞlte os meget velkomne og godt behandlet.
Fantastisk service og fantastisk sÞde mennesker!
Super god service han er super godâŠ
Super god service han er super god personðªð
Nok det tryggeste
Nok det tryggeste, mest venlig og sikreste sted at handle sin nye bil.
Det er nu 6 måneder siden, jeg handlede hos MMD Biler og kÞbte min nye bil og kan kun sige god for dem!
Den bedste betjening og service jeg nogensinde har haft, samt ekstrem serviceminded og yderst fagligt kompetente folk til at hjÊlpe og yde den bedste service du har brug for.
Alt er tip top. Her kan man roligt fÞle sig sikker og i gode hÊnder.
Helt igennem en fantastisk oplevelse.
God service og rådgivning
Har set på bil hos MMD biler. Det var en rart at tale med en sÊlger, som gav sig god tid til at forklarere og vise flere biler frem.
Anbefaling herfra
PÃ¥lidelig og kvalitetsbevidst!
PÃ¥lidelig og kvalitetsbevidst!
Har med STOR tilfredshed anvendt MMD biler, bÃ¥de til vores âpendlerbilâ og âfamiliebilâ. Kvalitet og service er i TOP! Der har aldrig vÊret noget at sÊtte en finger pÃ¥, hvorfor vi ikke har anvendt andre, siden vores fÞrste besÞg hos MMD biler. SÃ¥ er du pÃ¥ udkig efter en kvalitetsbevidst og pÃ¥lidelig mekaniker du trygt kan overlade din bil til, sÃ¥ er du kommet til det rette sted..
Stor ros herfra!
Jeg kÞbte min Peugeot 208 for knap 6 måneder siden, og har vÊret lykkelig lige siden!
Servicen er tiptop, priserne er gode og medarbejderne er yderst kompetente og ikke mindst trovÊrdige!
Jeg stod og skulle vÊlge den helt rigtige bil til at pendle på arbejde. Jeg havde brug for en Þkonomisk og behagelig bil til en skarp pris. Jeg fik den helt rette hjÊlp, og det endte med min Peugeot 208, og den kÞrer mildest talt som en drÞm!
Jeg har pendlet 150 km hver dag lige siden, og har ikke haft et eneste problem med bilen.
Det skal lige pointeres, at denne anmeldelse kommer fra en meget krÊsen mand. Men når man står overfor kompetente medarbejdere, som ved hvad de snakker om, så bliver ens beslutning ikke så svÊr mere.
Jeg vil til enhver tid anbefale MMD biler.
10/10.
10/10.
Meget sÞde, og venlige mennesker. De var meget snaksaglig, og god til at, forhandle priser. 10/10 service, 10/10 alt.
En helt igennem positiv oplevelse.
En helt igennem positiv oplevelse.
Lige fra vi trådte ind af dÞren hos MMD Biler fÞlte vi os i rigtig gode hÊnder. Så for mig var der der ingen tvivl om, at det var her, vi ville handle. SÊrdeles serviceminded og stor faglig stolthed skinnede klart igennem.
Jeg handlede med mohamad selv, og der kan vist kun gives store roser. Han skrev på et tidspunkt "tak for tilliden", og jeg må i den grad sige tak i lige måde.
Gode priser, godt udvalg samt dygtige medarbejdere!
Flot udvalg af biler, meget venlige medarbejdere og Êrlige sÊlgere.
Jeg gik ind til kÞbet med en lidt blandet fÞlelse omkring min BMW G30. Dog var den venlige medarbejder Êrlig fik brugt meget af sin tid på at opstille fordele og ulemper ved bilen. Til dags dato har jeg ikke fortrudt kÞbet og medarbejderens ekspertise har givet pote. De har god forstand på bilernes levetid, stand og priserne er ikke til at klage over, hvorfor jeg klart kan anbefale MMD biler. Jeg ser frem til et nyt kÞb til min sÞn til sommer!
Kompetente medarbejdere, der virkelig ved, hvad det vil sige at yde en god service. Har kun haft positive oplevelser hos MMD biler.
En forhandler der er til at stole på.
En forhandler der er til at stole på.
Jeg kÞbte en bil hos MMD biler her for et år siden, jeg har endnu ikke haft nogle problemer med bilen, den kÞre som en drÞm, ingen fejl eller mangler.
Kan klart anbefale i kÞber jeres nÊste ânyeâ bil hos MMD biler, kvaliteten er bare i top.
Hilsen en glad bil ejer.
Super super har lige handlet bil.
Super super har lige handlet bil.
Fin bil til pris og så tog de den gamle i bytte.
Fik osse et par gode fÊlge med dÊk med til fornuftig pris
Tak for handlen
Fantastisk service og altid smilende ogâŠ
Fantastisk service og altid smilende og klar til at hjÊlp.
Kan stÊrkt anbefale mmd biler
IndkÞbt ny brugt bil
Jeg har netop kÞbt brugt bil hos MMD biler. Jeg fik en utrolig god behandling og en del med i handlen blandt andet undervognsbehandling. De tog min gamle bil i bytte og påtog sig al afmelding og skrotning. Jeg fÞler at jeg har fået en super god og reel handel med den nye brugte bil som vi allerede er super glade for. Der har vÊret en lille uforudset ting med bilen og dens nÞgle og da jeg taler med MMD biler omkring dette mÞdes jeg kun med et Þnske om at hjÊlpe og lÞse det uden beregning.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til MMD biler.
Fin og hurtig service
Jeg har lige hentet vores nye bil hos mmd biler.
Vi blev taget i mod med et smil og kunne overtage den nye bil i lÞbet af to dage.
Hos MMD blev jeg behandlet ordentligt, og med et smil.
Jeg har ventet lidt for at skrive anmeldelsen, efter at have kÞbt min lille C1 fra 2010 - i Januar. Jeg er tilfreds med den, der har slet ikke vÊret noget alvorligt at komme efter, bilen starter hver morgen uanset vejret og de bitte småting der er skal ordnes er hele normale ting, bilens alder taget i betragtning. MMD tilbyder deres hjÊlp så snart jeg selv har mulighed :) Hos MMD blev jeg behandlet ordentligt, og med et smil.
Byttet min gamle bil over til lidtâŠ
Byttet min gamle bil over til lidt nyere model ,meget flink og venlig samt Êrlig sÊlger, kan helt klart anbefales herfra mvh David roust stenger/ribe
Super opleves
Super opleves
Jeg har netop kÞbt en brugt bil som var perfekt klargjort. SÊlgeren var noget af en fornÞjelse at opleve med fantastisk behandling og stor opfyldelse af alle vores Þnsker.
Jeg anbefaler Mmd biler klart
Mvh