Prima prijs/kwaliteitverhouding, goede staat van het meubel, en helemaal vanuit nijkerk naar rdam gebracht en op zijn plek gezet
レビュアーのコメントを見てみましょう
Het bedrijf vond ik zeer klantvriendelijk. Telefonische zeer goed geholpen . De meneer was zeer vriendelijk. De bezorging was zeer goed . De archiefkast is in huis gebracht. Fantastisch. Ik bevee... もっと見る
Wat ik onhandig vond is dat er geen iDeal betaling mogelijkheid was bij afrekenen. Alleen een bank overschrijving. Dat geeft toch wat vrees. Het duurde toch weer drie dagen voordat de betaling akko... もっと見る
Prettig bedrijf en goede service. Groot aanbod aan spullen die makkelijk een tweede leven kunnen krijgen. Zeker als je geen perfecte staat en de volgende dag levering verwacht is de prijs/kwalite... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van de in- en verkoop van tweedehands en nieuw kantoormeubilair. Kom langs in onze showroom in Nijkerk of bezoek onze webshop: www.mnkantoormeubelen.nl. Van enkele werkplekken tot een grote kantoorinrichting.
連絡先
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Mooi bureau voor een redelijke prijs
Mooi bureau voor een redelijke prijs, voor bezorging moet je geen haast hebben, verder wordt het product na bijna 2 weken netjes gebracht met eigen vervoerder.
In de omschrijving staat dat de bureaus nagekeken zijn en schoongemaakt worden.
Toch vreemd dat er schroeven missen en de snotjes van de vorige eigenaar nog aan de onderkant kleefden.
Ik heb dit zelf maar schoongemaakt uiteindelijk.
Mocht de prijs redelijk zijn dan zou ik dit aanbevelen, als het direct perfect moet zijn, dan zou ik even verder zoeken.
Vriendelijke en meedenkende service
Vriendelijke en meedenkende service. Net even verder kijken en meedenken en dat wordt zeer gewaardeerd.
Wat een topbedrijf
Wat een topbedrijf. De kantoormeubelen zijn in goede staat en hebben een heel schappelijke prijs. De levering was uitstekend. Ik heb de levering op een laat moment moeten afzeggen omdat ik door uitzonderlijk winterse weeromstandigheden niet op kantoor kom komen. De levering is toen aangepast. Op de nieuwe dag hielp de chauffeur met de spullen naar boven tillen. Heel vriendelijk!
Bestellen ging zeer eenvoudig
Bestellen ging zeer eenvoudig. Goede communicatie en prima aflevering.
“Heel goed!” 😊
Op aanraden van een bekende voor de…
Op aanraden van een bekende voor de eerste keer bij het bedrijf geweest, keurig en netjes geholpen met goed advies, goede prijskwaliteit en goede afspraken gemaakt en ruime keus.
Geweldige site
Geweldig communicatie. Product is op tijd geleverd en ziet er precies uit zoals de foto en omschrijving.
Goede service en snel
Goede service en snel! Zelfs toen de ingang geblokkeerd was, kwamen ze de volgende dag terug! Super
Alles prima en netjes geleverd
Gesprek bij aankoop en de bezorging.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。