Bedankt voor de tip. Dit heeft mij veel ergernis bespaard
Overview
DDP Building A1 in Dubai digital park is a four-storey office
Dit is het adres. Een gebouw voor startups.
Ik was zeer geïnteresseerd in het apparaat tegen zilvervisjes maar ben eerst naar Trustpilot ge
Trap er niet in!
Helaas de slechte reviews pas gelezen nadat ik de bestelling had geplaatst. Drie sonarapparaatjes tegen muggen,huisstofmijt en andere ongedierten besteld voor de "aanbiedingsprijs" 3 voor € 99,--. Bij bestelling op diezelfde dag zou ik nog eens 50% korting krijgen, maar die kreeg ik niet. Er werd ook niet op gereageerd op mijn berichten hierover. De apparaatjes waren niet van het merk Mobalix maar van PestRepeller. Deze kosten bij Amazon 6 voor € 12,-- dus € 2,-- per stuk. Ik kon ze niet terugsturen. Na veel heen en weer gemail heb ik na 7 weken alsnog de helft dus € 50,-- terug gekregen. Ik kreeg net weer een advertentiemail van Mobalix over de oplossing voor tintelende voeten. Dat herinnerde mij eraan om deze review te plaatsen.
Oplichters
Heb een 3 Bug Guard besteld ( 3 stuks voor 99 euro) en kreeg ultrasonic pest repeller( 3.45 euro bij Temu).
Al veel mails gestuurd dat ik het product wil retourneren en als antwoord krijg ik allerlei mails terug die niet over de retourgegevens gaan.
Ga dit melden bij de politie.
Na 35 dagen eindelijk ander merk…
Na 35 dagen eindelijk ander merk product gekregen.
Ivm ziekte niks verder meer gedaan.
Geen fijne webwinkel
Levertijd 3 maanden ipv 3 dagen. Apparaat werkt niet.
Levertijd was 3 maanden ipv 3 dagen. Annuleren/terugzenden kan niet. Levertijd werd telkens met 5 tot 10 dagen verlengd. Muizen (waar we last van hebben) trekken zich niets aan van het apparaat. Een lokaas vlakbij het apparaat werd telkens opgegeten. Apparaat komt uit China en niet uit Duitsland zoals zij beweren.
Bug Guard besteld, 2 maanden later totaal merkloos product ontvangen "Pest Reject"
We hadden 2 maanden geleden een Bug Guard besteld (zie foto website Mobalix). We ontvingen vandaag een totaal ander product waar helemaal geen Bug Guard opstaat, zelfs geen ander merk, enkel "Pest Reject"
Mobalix ...is not to be trusted..Or am I wrong?
On October 18th, the undersigned ordered 3 pieces of Mobalix Bugguard. Time after time I have asked Mobalix to tell me when they intend to send these without receiving any reply. The only thing they write is that my order is under processing. Mobalix is behaving shamefully and arrogantly. And I wonder if I will really get my Bugguards or not. Mobalix...it is high time to deliver now and stop with your delay. I trusted you and thought you were a serious Dutch company. It seems to be a hasty DECISION.
TOMMY RUTGERSSON
Op 20 september 2025 drie bug guards…
Op 20 september 2025 drie bug guards besteld voor 99 euro. Het is vandaag 29 oktober 2025. Heb ze nog steeds niet.
Op hun website staat geen KVK nummer, geen e-mail adres voor support of klantenservice o.i.d. en er is geen fysiek huisadres vermeld.
Ik heb het volgende kunnen achterhalen:
Mailadres: gevonden en in mijn bezit
Fysiek adres: ergens in Hoofddorp.
Ik ben bang dat ik naar het geld kan fluiten.
Het riekt naar oplichting, fraude etc.
Ben benieuwd of de “medewerkers” van Mobalix ook gaan reageren op mijn puntige mails.
Zo niet, dan doe ik aangifte bij de politie van Oplichting….
Hier zit een geurtje aan
Hier zit een geurtje aan. Een cliente van mij bestelde 1 maand geleden produkten ter waarde van 162€. Tot op heden niets ontvangen. Ik vrees dat dit bedrijf niet bestaat. OPPASSEN DUS!!!!!
Slechte ervaring en geld armer.
Heb zo'n 4 weken geleden een bestelling gedaan ( EN betaald) maar nog steeds niks gekregen. Ook geen mail over de gang van zaken. Geldklopperij naar mijn mening. Slechte zaak.
scam
hoe neem je contact op, hoe kan je betalen, paypal..?. dit ziet er zeer gevaarlijk uit, want mooie verkoopplaatjes met een heleboel praatjes..?. "wij worden zeer gewaardeerd" waardan..?. want hier op trustpilot, hebben jullie helemaal geen status.! dit is zo 'shady' dat ik mijn vingers er maar niet aan zou branden. geen info of wat dan ook en geen contactgegevens. dus dit klopt niet. kijk uit.!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。