Alt fra kommunikasjon til kvalitet erâŠ
Alt fra kommunikasjon til kvalitet er pÃ¥ topp. Anbefales til alle som Þnsker unike mÞbler â ikke masseproduksjon.
Lang leveringstid på bordet vi kjÞpte (trolig pga sommerferie), men når det fÞrst kom fikk vi svÊrt god hjelp/service både ifm at skruene til bordet "forsvant" og ble kjapt ettersendt, hjelp til utpakking/lasting ved henting og informasjon om vedlikehold av bordet vi kjÞpte.
Styr unna. De lover leveringsdatoer, men klarer ikke å overholde en eneste av dem. Jeg har ventet i 2 måneder til tross for at de oppga at leveringstiden skulle vÊre mellom 7-21 dager. Jeg har kontaktet dem flere ganger og etterlyst varene med nye lÞfter og stadig nye leveringsdatoer.
Et av svarene jeg fikk på en henvendelse var at 'dersom jeg gikk for noe annet enn det jeg hadde bestilt, kunne de forkorte tiden'. Hva slags useriÞs oppfÞrsel er dette? Jeg bestilte en spesifikk vare jeg Þnsket meg, bare for å bli spurt om å velge en annen. Jeg bestilte jo den spesifikke mÞbeltypen av en grunn, og ikke en annen type som jeg ikke Þnsket.
Nei, dette er et useriÞst firma som jeg aldri vil bruke igjen, og jeg anbefaler andre å holde seg unna.
Jeg håper dette er nyttig!
God service og hyggelig butikk. Vi fikk topp hjelp og gode tilbud som en del av handelen!
Veldig fornÞyd med bÃ¥de mÞbler og service! Kan virkelig anbefales ð
Jeg er ekstremt fornÞyd med servicen jeg fikk fra MÞbelbox. Kvaliteten og skjÞnnheten i produktene deres er enestående. De behandlet meg eksepsjonelt godt, og kundeservicen deres var utmerket. Sterkt anbefalt!