MobielMarkt レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Een nieuwe Samsung A55 besteld, deze bevalt tot nu toe prima. De website is overzichtelijk en de bestelling ging ook goed. De telefoon is ook snel afgeleverd. Op dat moment was Mobielmarkt de goedko... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik ben erg tevreden met de telefoon en de deal die het bedrijf mij aanbood. Ik wilde een goede smartphone met goede basics. De website raadde vervolgens deze telefoon aan. Hun customer service team he... もっと見る

企業情報

1. 携帯電話販売店
  2. 携帯電話アクセサリ店
  3. 電子機器アクセサリ卸業者
  4. 電子機器会社
  5. 電子機器店

当該企業による記述

Welkom bij MobielMarkt, uw vertrouwde bestemming voor mobiele telefoons, tablets, accessoires en meer, tegen onverslaanbaar lage prijzen. Onze reis begon in 2022, geworteld in de handel, distributie en groothandel van mobiele telefoons. Na jaren van succes in de B2B-sector, hebben wij, een team met een rijke ervaring en diepe passie voor technologie, besloten om onze horizon te verbreden. Het resultaat? Mobielmarkt - een direct-naar-klant platform dat de manier waarop u over elektronica denkt, verandert. Bezoek ons op https://mobielmarkt.nl en ontdek een zorgvuldig geselecteerd assortiment van de nieuwste apparaten tegen prijzen die de concurrentie overtreffen.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

TELEURGESTELD IN DE MOBIELMARKT .

Twee maal een mail gestuurd d.d.7-8-2024 geen antwoordt gekregen , telefonisch contact gehad met een engels sprekende meneer d.d.8-8-2024 , maar ik wil in het nederlands mijn probleem voorleggen .
Die meneer zei dat als zijn collega terug zou zijn mij terug zou bellen !
Dat is nog niet gebeurd !

2024年8月8日

Hebben een bestelling gedaan

Hebben een bestelling gedaan, ontvangen het artikel in een totaal andere kleur. Nu probeer ik een retour ticket te ontvangen om deze te retourneren zodat ik alsnog de juiste kleur kan ontvangen. Ze geven aan mij een retour ticket toegestuurd te hebben, echter nog steeds niks ontvangen en als ik dit aangeef word ik genegeerd en ineens zijn ze via geen enkele weg te bereiken... fouten maken is menselijk maar je verwacht wel dat er een oplossing komt maar helaas tot op heden nog niks vernomen.

2024年7月23日

Heel goed tot nu toe

Heel goed tot nu toe, een goede advies gekregen, sbelle levering (afgezien een vreselijke Postnl bezorger), mijn dochter tevreden met haar eerste mobieltje. Nog geen ervaring qua ondersteuning op lange termijn, wij zullen zien.

2024年7月9日
5つ星のうち4の評価

Top !

Was niet thuis bij bezorging. Dus pakketje ging retour. Zelfde dag nog een mailtje met de vraag wanneer ze hem weer op konden sturen zodat ik hem zo snel mogelijk weer had.

2024年6月26日

Betrouwbaar bedrijf

Mobielmarkt was nieuw voor mij. Dus eerst bij de revieuws gelezen...uiteindelijk besteld en nu super blij mee! De prijs was doorslaggevend mobielmarkt was de voordeligste èn snel geleverd zonder verzendkosten. 2 dgn had ik het mobiel in huis.

2024年5月30日

Hele goede service

De service van Mobielmarkt was erg goed, prettig en snel. Initieel was per ongeluk een verkeerd model geleverd. Door het snelle handelen, is er direct nadat deze was geretourneerd het juiste model geleverd. Dat ging erg snel en daarmee was de tablet op tijd voor de verjaardag van mijn dochter.

2024年5月21日

Trustpilot エクスペリエンス