䌁業情報

1. 携垯電話販売店
  2. 携垯電話アクセサリ店
  3. 電子機噚店

圓該䌁業による蚘述

Na Mobile City znajdziesz najlepsze smartfony, telefony i elektronikę! Nasza oferta to tysiące produktów renomowanych producentów w atrakcyjnych cenach!

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

NIE POLECAM SKLEPU

NIE POLECAM SKLEPU - robią problemy z reklamacją. OMIJAC SZEROKIM LUKIEM TEN SKLEP !!!!!!!!!!!!!!!

2026幎2月5日

Dzień dobry,

Z przykrością przyjęliśmy wystawioną przez Pana opinię, poniewaÅŒ jej treść jest dla nas trudna do zrozumienia w kontekście przebiegu sprawy.

Zgłosił Pan reklamację słuchawek, wskazując jako Ōądanie ich naprawę lub wymianę. Reklamacja została rozpatrzona pozytywnie, w jej wyniku otrzymał Pan zupełnie nowy komplet słuchawek.

W trakcie trwania procedury reklamacyjnej zgłosił Pan dodatkowo chęć otrzymania zwrotu środków. Pragniemy jednak wyjaśnić, ÅŒe w sytuacji, gdy roszczenie zostało zrealizowane poprzez wymianę towaru na nowy, brak było podstaw do dokonania równoległego zwrotu płatności.

Jednocześnie chcielibyśmy zaznaczyć, ÅŒe przekazane do nas słuchawki znajdowały się w bardzo złym stanie higienicznym, były zabrudzone oraz zawierały znaczną ilość woskowiny usznej. Mimo to podeszliśmy do zgłoszenia w sposób profesjonalny i prokliencki, realizując je zgodnie z obowiązującymi procedurami oraz z naleÅŒytą starannością.

ZaleÅŒy nam na rzetelnej i uczciwej komunikacji, dlatego liczymy, ÅŒe powyÅŒsze wyjaśnienia pozwolą spojrzeć na całą sytuację w pełnym kontekście.

5぀星のうち5の評䟡

Polecam!

Zamawiałem w tym sklepie 2 razy.
Pierwszy telefon nie spełnił moich oczekiwań.
Sklep oferuje zwrot za darmo. Zwrot kasy został zlecony w ten sam dzień co dostali telefon.
Nowy telefon został wysłany w dzień zamówienia i dostałem w paczkomacie na następny dzień.
Plomby na miejscu, fv 23% a nie jakaś marÅŒa.
Serdecznie polecam!

2025幎12月16日

Reklamacje

Nie polecam sklepu Mobile City. Kupiłem u nich słuchawki Google Pixel Buds A-Series, które były ewidentnie wadliwe. Sklep odmówił przyjęcia reklamacji, twierdząc, ÅŒe po testach produkt jest sprawny, choć problem wciÄ…ÅŒ występuje. Zostałem z uszkodzonym sprzętem bez moÅŒliwości wymiany lub naprawy. Takie traktowanie klientów jest nie do przyjęcia i trudno w to uwierzyć, ÅŒe taka firma nie potrafi rzetelnie sprawdzić usterki.

2025幎11月9日
5぀星のうち1の評䟡

Mobile City – omijać szerokim łukiem!

Zakupiłem telefon, który po krótkim czasie ujawnił widoczną wadę fabryczną – wypalenie ekranu. ZłoÅŒyłem reklamację, która została odrzucona z argumentem, ÅŒe „wada nie została zidentyfikowana”. W dniu decyzji natychmiast skontaktowałem się z firmą – przez Messenger i formularz reklamacyjny – by złoÅŒyć odwołanie.

Nie otrzymałem ÅŒadnej odpowiedzi. Dopiero gdy przypomniałem się w poniedziałek, firma odpisała, ÅŒe reklamacja została odrzucona, a produkt juÅŒ odesłany. Twierdzili, ÅŒe „nie widzieli wiadomości” – mimo ÅŒe zostały przesłane terminowo i przez oficjalne kanały.

Mobile City nie tylko ignoruje klienta – ale teÅŒ zasłania się polityką, której sami nie przestrzegają. Nie polecam tej firmy nikomu. Brak komunikacji, brak odpowiedzialności, próba przerzucenia winy na klienta. Zakupy u nich to ryzyko, którego lepiej nie podejmować.

2025幎7月21日

Mobile City からの回答

Bardzo nam przykro z powodu Pana niezadowolenia i wystawionej opinii. Zapewniamy, ÅŒe przykładamy najwyÅŒsza wagę do jakości obsług klienta i nie rozumiem zastrzeÅŒeń dot. braku komunikacji, poniewaÅŒ po kaÅŒdym kontakcie z Pana strony zarówno przez telefon, czat czy formularz reklamacyjnym udzielaliśmy konkretnych informacji od momentu zgłoszenia reklamacji aÅŒ do jej rozpatrzenia. Ostatnie wiadomości od Pana otrzymaliśmy w piątek w godzinach popołudniowych i poza godzinami pracy sklepu, dlatego odpowiedz została udzielona w poniedziałek. Proszę wziąć pod uwagę, ÅŒe po weekendzie zawsze mamy więcej zgłoszeń stąd czas odpowiedzi moÅŒe być wydłuÅŒony.
Wada ekranu (wypalenie), które Pan zgłaszał nie zostało potwierdzone przez naszą obsługę i aplikacje testowe.
Zapewniamy, ÅŒe zakupy w naszym sklepie nie wiąŌą się z ÅŒadnym ryzykiem. Działamy na rynku kilkanaście a na naszą korzyść przemawia ilość pozytywnych opinii i zadowolonych klientów.

5぀星のうち1の評䟡

Usługa zabezpieczenia telefonu folią hydroÅŒelową

Zakupiłem telefon Motorola Edge 40 Neo z usługą naklejenia folii hydroÅŒelowej na ekran w dniu 14.01.2025 - zakup potwierdzony fakturą VAT. Po dwóch miesiącach folia się odkleiła. Koszt folii 69 PLN, koszt usługi montaÅŒu 20 PLN. Pojechałem do sklepu 17.03. 2025 z reklamacją. Panowie stwierdzili, ÅŒe to jest wina telefonu poniewaÅŒ ma zaokrąglone brzegi. Od razu wiedzieli co jest przyczyną. Stwierdzili, ÅŒe przy tym modelu tak jest. Dlaczego nie poinformowali Klienta, ÅŒe naklejanie folii hydroÅŒelowej na ten model telefonu jest nieskuteczne. Telefon, folia i usługa są na jednej fakturze VAT. Zamówiłem u nich, poniewaÅŒ liczyłem na profesjonalizm. Chyba najdroÅŒsze zabezpieczenie telefonu na dwa miesiące w całej Unii Europejskiej. Nie polecam u nich usługi zabezpieczenia telefonu - bardzo droga i nieskuteczna.

2025幎1月14日

Mobile City からの回答

Zawsze przywiązujemy najwyÅŒszą staranność do montaÅŒu folii hydroÅŒelowych jednak jej ÅŒywotność w największym stopniu zaleÅŒy od uÅŒytkownika i sposobu dbania o urządzenie.

5぀星のうち1の評䟡

Niestety praktyki sklepu są nieuczciwe

Niestety praktyki sklepu są nieuczciwe. Naginanie prawa i robieniu klienta w balona. Nie polecam nikomu.

Edit: wystawiając opinię publiczną nie będę przecieÅŒ ukazywać danych wraÅŒliwych, ale moÅŒecie na pewno mnie Państwo znaleźć w swoich zamówieniach - kontaktowałam się juÅŒ z Waszym BOK i omawiałam sprawę - bezowocnie. Podtrzymuję - nie polecam sklepu.

2024幎12月19日

Mobile City からの回答

Zawsze działamy zgodnie z obwiązującymi przepisami prawa. Niestety ze względu na brak danych i małą ilość nie jesteśmy w stanie odnieść się do pozostawionej opinii.

5぀星のうち1の評䟡

Sprzedają telefony które pochodzą z

Sprzedają telefony które pochodzą z systemów ratalnych operatorów. Gdy zostanie zablokowany prze operatora za niespłacanie rachunków, informują, iÅŒ urządzenie nie jest od nich...

2024幎11月13日

Mobile City からの回答

Opinia nie jest zgodna z prawdą. Sprzedajemy jedynie oryginalne pełnowartościowe urządzenia pochodzące od oficjalnych dostawców. Nie są obciÄ…ÅŒane ratami ani blokowane przez operatorów.

Sprzedają podrobione produkty samsunga

Sprzedają podrobione produkty samsunga, których nie moÅŒna wyserwisować w cdi.pl. Oddać słuchawek teÅŒ im nie moÅŒna bo jak kupisz i rozpakujesz to juÅŒ nie przyjmują.
JAK NIE CHCECIE KŁOPOTÓW, KUPCIE GDZIE INDZIEJ ALE NIE U TAKICH PARTACZY !!!!
Sprzedają podróbki markowych firm, uwaÅŒajcie

2024幎11月7日

Mobile City からの回答

Opinia nie jest zgodna z prawdą. Sprzedajemy jedynie oryginalne pełnowartościowe urządzenia pochodzące od oficjalnych dostawców. Natomiast nie przyjmujemy (jak większość sklepów) zwrotów słuchawek dousznych i dokanałowych ze względów higienicznych . Są to jedne z najbardziej osobistych sprzętów. Wkłada się je bezpośrednio do przewodu słuchowego, który wydziela woskowinę i dlatego nie powinny być uÅŒywane przez więcej niÅŒ jedną osobę. Wykluczenie to jest zgodnie z polskim prawem.

Uwaga - nieautoryzowana dystrybucja

Kupiłem od mobile-city telefon Samsunga, poniewaÅŒ na stronie napisali, ÅŒe jest to oficjalna dystrybucja. Niestety okazuje się, ÅŒe sklep nie ma autoryzacji Samsunga mgliście się tłumacząc, ÅŒe oficjalna dystrybucja, a autoryzacja to nie to samo. W kaÅŒdym razie skorzystanie z jakiejkolwiek promocji producenta odpada (taka super oficjalna dystrybucja). Zaczynam się obawiać czy w razie awarii nie będzie problemów z gwarancją.

2024幎9月16日

Mobile City からの回答

Zgadza się, nie jesteśmy partnerem Samsung i w związku z tym nie bierzemy udziału w akcjach promocyjnych producenta. Natomiast nie zmienia to faktu, ÅŒe oferowane przez nas produkt pochodzą z oficjalnych europejskich dystrybucji, są oryginalne i pełnowartościowe.

5぀星のうち1の評䟡

Mobile-City to oszuści, odradzam zakupy ?

Uwaga oszuści.
W dniu 22 lipca 2022 przez platformę Empic.com zakupiłem telefon komórkowy Model: SM-G991B/DS Galaxy S21 5G Nr IMEI:354857820902901. Fa załącznik 1.
W dniu 11-07-2024 zgłosiłem przez platformę Empik chęć naprawy zostało to zarejestrowane i dostałem informację odnośnie kolejnych kroków. Następnie otrzymałem duplikat faktury oraz kartę gwarancyjną . Zgodnie z zaleceniami wysłałem przesyłkę do firmy CTDI Polska.
W dniu 16-07-2024 otrzymałem potwierdzenie o utworzeniu zlecenia serwisowego.
W dniu 17-07-2024 otrzymałem info o opóźnieniu
W dniu 25-07-2024 odebrałem telefon wraz z raportem naprawy . Po uruchomieniu telefonu okazało się ÅŒe usterka nie została usunięta. W raporcie jest informacja ÅŒe naprawy i wymiany części dokonano.
Niezwłocznie zgłosiłem reklamacje do usunięcia usterki .
W dniu 30-07-2024 otrzymałem z serwisu CTDI Polska bardzo niepokojącą odpowiedź, ÅŒe :”urządzenie zostało odesłane bez podjęcia czynności serwisowych ze względu na ponowna sprzedaÅŒ urządzenia” . Była to dziwna sytuacja poniewaÅŒ zakupiłem telefon od polskiego sprzedawcy Mobilecity.
W dniu 1-08-2024 otrzymałem informację: „W nawiązaniu do Pańskiego zgłoszenia, urządzenie zostało odesłane bez wykonanej naprawy, poniewaÅŒ telefon pochodzi z dystrybucji węgierskiej oraz jest juÅŒ po gwarancji producenckiej”.
W kolejnym mailu dowiedziałem się ÅŒe telefon został aktywowany wcześniej 8-07-2022 i naprawa jest odpłatna .
W trakcie korespondencji z CTDI Polska dostałem kolejny raport ÅŒe usługa nie została wykonana .
Opisana sytuacja pokazuje celowe działanie pracowników Mobilecity którzy wiedzieli o pochodzeniu telefonu. Na karcie gwarancyjnej podbitej przez sprzedawcę widnieje data 25-07-2024.
Naprawę zgłosiłem 11-07-2024 a odpowiedź wiąŌącą z Samsung w dniu 1-08-2024. W związku z tym koszt naprawy nie powinien być po mojej stronie. Załączniki do wgladu.

2024幎7月30日

Mobile City からの回答

W przypadku jakichkolwiek problemów z realizacją gwarancji zawsze jesteśmy gotowi by pomóc. Niestety nie widzimy w systemie aby kontaktował się Pan z nami w sprawie naprawy urządzenia.

5぀星のうち1の評䟡

Problematyczne telefony i nieprofesjonalne podejście do klienta

Sprzedają telefon, który ma niedopracowane oprogramowanie, wiesza się, nie obsługuje aplikacji antywirusowych, a w konsekwencji się wyłącza i nie daje się do niczego. Dostają nagrania, gdzie widać jak telefon jest martwy, nie reaguje nawet na próby uruchomienia trybu awaryjnego. Dostali teÅŒ korespondencję z firmą Realme, która potwierdziła, ÅŒe ich zespół zna problem z wyłączaniem się aplikacji antywirusowych na telefonie. Metoda na reklamację, to wgrać ponownie oprogramowanie i nie brać w ogóle faktów pod uwagę. Jeszcze mają pretensje, ÅŒe bez ÅŒadnego powiadomienia odsyłają telefon, a człowiek nie czeka i nie biegnie, ÅŒeby go odebrać. Widocznie zamknięcie w mentalnej kuli sprawia, iÅŒ nie są w stanie pomyśleć, ÅŒe człowiek nie zawsze jest na miejscu i jego praca nie ogranicza się do przebywania w jednym mieście.
Wady zostały wykryte do 6 miesięcy od sprzedaÅŒy telefonu, więc zgodnie z prawem istniały w momencie dostarczenia towaru. Firma jednak nie dba o dobro klientów i nie potrafi się zachować profesjonalnie, zamiast tego sprzedaje wadliwe telefony i nie uznaje reklamacji. Nie polecam firmy i podejścia do klienta. Jeśli nie chcecie tracić danych z telefonu, pieniędzy, czasu i nerwów, to omijajcie ten sklep szerokim łukiem.

2024幎3月13日

Mobile City からの回答

Wszystkie nasze decyzje reklamacyjne opieramy na opiniach autoryzowanych serwisów. W tym przypadku było tak samo-telefon kilkukrotnie był weryfikowany przez serwis Realme, który nie potwierdził zgłaszanych problemów. NaleÅŒy pamiętać, ÅŒe ani producent ani sprzedawca nie odpowiadają za działanie zewnętrznych aplikacji i nie zawsze są one kompatybilne z danym modelem telefonu.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。