Mobil DækPro ApS レビュー

1. タイヤ専門店
  2. ・
  3. ホイール専門店

当該企業による記述

Mobil DækPro ApS – Vi kommer til dig. Altid. Punkteret dæk? Intet problem. Hos Mobil DækPro rykker vi ud til dig – uanset om du står strandet på motorvejen, holder hjemme i indkørslen, er på arbejdspladsen eller i et parkeringshus. Vi tilbyder akut mobil dækservice i hele Storkøbenhavn og omegn – herunder Køge, Roskilde og Farum – 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Ingen ventetid på et værksted. Vi kommer til dig. Med mange års erfaring i branchen, 5 års garanti på lapning og "Vejen som arbejdsplads"-certificering leverer vi professionel og sikker dækservice direkte på stedet. Vi hjælper med alt inden for dæk og hjul: dækskift, hjulskift, lapning af punkteringer, afbalancering, TPMS-service og programmering af dæktrykssensorer. Vi sælger desuden nye og brugte dæk i størrelse 13"-21" – til både privatbiler og varebiler. Vi hjælper både private bilejere og virksomheder. Har du en flåde af firmabiler, kan vi servicere flere køretøjer på samme adresse og minimere nedetiden. Alle opgaver løses effektivt og synligt på stedet, så du altid kan følge med i arbejdet. Hos Mobil DækPro sætter vi ærlighed og punktlighed højt. Du får altid en klar pris, inden vi går i gang – ingen overraskelser på regningen. Vi overholder vores aftaler, fordi vi respekterer din tid. Vores kunder kommer tilbage, fordi de ved, hvad de får: hurtig udrykning, solidt håndværk og service i topklasse. 📞 Ring til os på 50 29 05 08 – vi er klar til at hjælpe dig videre på vejen.

優良

レビューを書く

レビューの確認を行います

Genialt og gennemført!

Kæmpe, kæmpe anbefaling.
Servicemindede, hurtige og ikke mindst venlige! Vi punkterede og måtte holde ind til siden, lidt væk fra vores hjem. Under en time efter, blev dækket fikset og vi behøvede ikke være til stede. Helt genialt! ☺️

2026年9月22日
5つ星のうち5の評価

En meget varm anbefaling herfra

En meget varm anbefaling herfra.

Havde to huller i dækket det blev lappet, og det blev fikset og var hurtigt ude på en lørdag.

Jeg opdagede at dækket stadig tabte luft, og han kom ud så hurtigt han kunne og lappede det, og var meget ærlig at de ikke helt var lukket til. Så tak.

2026年9月5日

God service, fornuftig pris

Punkterede forleden aften. Om morgenen dagen efter stod de på hjemmeadressen og fixede på 20 min.

God og hurtig service til en meget fornuftig pris.

Vil benytte anden gang

2026年9月1日

Kan varmt anbefales

Vi brugt Dem til alle former for dækskifte og punkteringer de sidste 2 år, både hos mig selv og familien
Kommer altid til den aftale tid, og sted.
MEGET tilfreds kunde

2026年8月3日

5-stjernet service!

5-stjernet service!

Det er anden gang, vi har fået et dæk-problem på en motorvej og er blevet reddet af MobilDækPro. Super og hurtig service. Fair priser. Den varmeste anbefaling herfra.

2026年7月15日

Virkelig god service

Virkelig god service, svarede hurtigt søndag og kom mandag og skiftede dækket der var gået i stykker. Ville til enhver tid bruge ham igen hvis det bliver nødvendigt

2026年7月13日

Bedste service nogensinde

Bedste service nogensinde! Vildt fleksibel, virkelig hurtigt assistance, og her kan man virkelig tale om en forretning der går den ekstra mil for sine kunder. Min families ferie er reddet. Kæmpe anbefaling herfra!

2026年7月9日

レビューの対象になっている企業の方へ