レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Appen fungerede rigtig godt tidligere, man betalte og fik en tilbagemelding med det samme, som man kunne vise til den man havde betalt til. Nu har jeg lige oplevet at det overhovedet ikke kom nogen ti... もっず芋る

Jeg er dybt skuffet over MobilePay's hÃ¥ndtering af min faktura. Jeg modtog aldrig den oprindelige faktura, og uden nogen form for kommunikation fra jer er sagen pludselig sendt til inkasso. Nu stÃ¥r je... もっず芋る

Nej nej nej gud fader..nu skal der opdateres hver 7. Dag fordi idiotiske komplet cirkus agtige platte og vÊrdilÞse lalle glade elementer er blevet en del af en seriÞs Ting som at behandle pengesager.... もっず芋る

Efter at Danske Bank solgte en stor ejerandel af MobilePay har app'en udviklet sig i en meget uheldig retning. App'en, der fÞr fremstod enkel og nem at betjene har nu udviklet sig til et rent kaos, de... もっず芋る

䌁業情報

1. 金融機関

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

MobilePay er en app, der gÞr det nemt at betale i forretninger, på webshops og i apps. Og ikke mindst gÞr det nemt at overfÞre penge til venner og familie. Vi kalder MobilePay en digital pung med plads til flere kort. Hvert betalingskort sin betaling.

1.3

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

1760件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Never had a problem

Never had a problem, until today.
My phone number was asked for so that a text would arrive to approve the transaction.
It never arrived.
Tried multiple times.
All apps needed are updated.
Very annoying.

2024幎10月31日
自発的なレビュヌ

Jag fik leveret mad fra Just eat

Jag fik leveret mad fra Just eat, den 27.10.24 .DesvÊrre gik posen i stykker og indholdet rÞg på gulvet.
Skrev til Just eat og fik returneret pengene i dag den 28.10.
FÃ¥r i dag besked fra Mobile at pengene er kommet retur, men det vil tage 10 arbejdsdage at sende dem til mig.
FÃ¥r jeg renter i den tid?

2024幎10月28日
自発的なレビュヌ

MobilePay er blevet utrolig bÞvlet

MobilePay er blevet utrolig bÞvlet. Jeg skal nÊrmest hver gang logge ind med NemId, indtaste kode, indtaste CPR-nummer, logge ind igen osv. SelvfÞlgelig skal man forebygge svindel, men det er blevet hålÞst upraktisk.

PS MobilePay har efterfÞlgende oplyst, at det sker, når man bruger MP på flere enheder. Holder man sig til en enhed, skulle det altså ikke ske.

2024幎10月24日

Det forbandede Mobilepay

Det forbandede Mobilepay. For det fÞrste virker det ikke med at systemet skal huske ens ID selvom man gentagne gange har checket af herfor. Når man skal bruge Mobilepay skal man gang på gang på gang indtaste en masse oplysninger og koder og bruge MitID og det tager en hulens tid. Og lige nu har jeg bestilt samme vare 2 gange fordi Mobilepay bad om 2 betalinger, hvor jeg ikke kunne se, om den ene var gået igennem allerede. Efter det nye set-up blev implementeret er det blevet et skod-system.

2024幎10月1日

Det en Ommer !!!!!!!

At MP har Êndret i sin måde at se i oversigt på er så frustrende den person der har taget den beslutning ikke selv kan vÊre bruger!!!
Eksempel på det er virkelig dårlig stil !
Sammen med nogle kollegaer der overfÞrer fra noger pizza. Samme da får vi besked at vores kollega har mistet sin sÞn og jeg samler ind til en buket.

Når jeg så i min oversigt ser hvem har sendt penge og er med på buket. Viser min oversigt kun det hÞje belÞb fra mine 2 kollegaer der har sendt penge fra pizza! Og ikke de 40 kr. Der skal jeg ind og klikke på deres navn!
VÊg venlig at gå tilbage til det gamle med at vise ALLE seneste overfÞrsler- også hvis der er overfÞrsler fra samme person!!

2024幎10月14日

Modtager ikke penge

Lige nu modtager jeg ikke de penge der bliver sendt til mig Þjeblikkeligt, hvilket selvfÞlgelig er den eneste grund til folk bruger MobilePay til at begynde med
 psykopatisk dum fejl fra deres perspektiv.

2024幎10月12日
自発的なレビュヌ

Syntes mobilpay fungerer fint og er

Syntes mobilpay fungerer fint og er nemt at bruge...

Men har desvÊrre vÊret udsat for en svindler, jeg skulle derfor have fat i nogle af de ansatte... 3 forskellige nåede jeg at snakke med, disse sagde 3 forskellige ting... så der er noget med procedure der ikke helt fungerer.
2 af dem var flinke, den ene var dog nedladende

2024幎10月10日

Ulogisk visning i oversigt

Oversigt over betalinger er grupperet efter måneder, men også grupperet efter modtager, så gentagne betalinger vises ikke korrekt under måneder
Et betalingskort skal opdateres, men man kan ikke hvilken modtager der er problemer med.

2024幎10月6日
自発的なレビュヌ

Jeg vil gerne sige mange mange tak til Emilie fra kundeservice

Jeg vil gerne sige mange mange tak til Emilie fra kundeservice for hendes fantastiske hjÊlpsomhed og tålmodighed og venlighed ifb med et kortskifte på min tablet udgave af mobilepay, som til min store Êrgrelse ikke fungerede korrekt efter mit kortskifte!
Igen mange tak Emilie, du fik mit humÞr rettet op igen, og du er virkelig god til dit job, venlig og hjÊlpsom og tålmodig som du er, også overfor en meget spÞrgelysten kunde :-)
Mange venlige og taknemmelige hilsner
Leif

2024幎10月3日
自発的なレビュヌ

Jeg vil gerne sende den varmeste tak

Jeg vil gerne sende den varmeste tak til Sandra fra kunderservice for hendes store store tålmodighed med at få Mobilepay til at virke på min telefon. At kunne bruge Mobilepay i sin hverdag gÞr bare alting lettere når jeg skal kÞbe alt muligt på nettet og mange andre ting. 1000 1000 tak kÊre Sandra. De bedste hilsener Michael

2024幎10月3日

Godt produkt totalt Þdelagt

Tidligere virkede det kanon men med de nye sikkerheds procedurer som ofte ikke virker efter hensigt er den ved at vÊre totalt ubrugeligt, men måske er det jo også noget danske bank Þnsker så man bruger de andre produkter i stedet for. En virkelig skam at et godt og nemt produkt ÞdelÊgges.

2024幎10月2日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。