Appen fungerede rigtig godt tidligere, man betalte og fik en tilbagemelding med det samme, som man kunne vise til den man havde betalt til. Nu har jeg lige oplevet at det overhovedet ikke kom nogen ti... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg er dybt skuffet over MobilePay's hÃ¥ndtering af min faktura. Jeg modtog aldrig den oprindelige faktura, og uden nogen form for kommunikation fra jer er sagen pludselig sendt til inkasso. Nu stÃ¥r je... ãã£ãšèŠã
Nej nej nej gud fader..nu skal der opdateres hver 7. Dag fordi idiotiske komplet cirkus agtige platte og vÊrdilÞse lalle glade elementer er blevet en del af en seriÞs Ting som at behandle pengesager.... ãã£ãšèŠã
Efter at Danske Bank solgte en stor ejerandel af MobilePay har app'en udviklet sig i en meget uheldig retning. App'en, der fÞr fremstod enkel og nem at betjene har nu udviklet sig til et rent kaos, de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
MobilePay er en app, der gÞr det nemt at betale i forretninger, på webshops og i apps. Og ikke mindst gÞr det nemt at overfÞre penge til venner og familie. Vi kalder MobilePay en digital pung med plads til flere kort. Hvert betalingskort sin betaling.
é£çµ¡å
Vester SÞgade 10, 6. sal, 1601, KÞbenhavn V, ãã³ããŒã¯
- 45 144 447
- mobilepay.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Lav ikke fejl, MobilePay stjÊler dine penge!
Skulle vÊre muligt at give minus stjerne.
Det er bare en app der stjÊler folks penge hvis man kommer til at lave en fejl og sender penge forkert.
Skal ikke bruge deres app mere, har kunne klare det dengang MobilePay ikke fandtes, så mon ikke det går uden dem igen.
Det er jo blevet en parodi
Det er jo blevet en parodi, noget der skulle vÊre simpelt (og smart) er nu bÞvlet, virkelig tabt og nÊrmest umuligt at bruge, I burde mÃ¥ske overveje at finde en anden IT leverandÞr, mens I stadig har et par kunder, der ikke har opgivet jeres evindelige bekrÊftelse af brugeren, der lige har logget pÃ¥ Mobilpay med deres touch eller face id, brugeren, der igen og igen skal indtaste cpr nummer og/eller en kode pÃ¥ trods af at de lige har logget pÃ¥ osv., gider ikke engang at kommenterer pÃ¥ jeres fuldstÊndige ubrugelige brugerinterface âŠ
Ingen forbrugerbeskyttelse ved svindel, og uigennemskueligt nyt design af app
Man har desvÊrre ingen forbrugerbeskyttelse ved privat handel med MobilePay, så jeg vil kraftigt anbefale andre, at benytte PayPal og andre, konkurrerende tjenester, som tager et organisatorisk ansvar for de ydelser, der leveres.
Og så er jeres nye design og UX et gigantisk fald ned i afgrunden i forhold til det virkelig gode, gennemskuelige design, I havde fÞr. Noget så simpelt som en transaktionshistorik er nu totalt uigennemskueligt, hvor transaktioner ikke faldende efter dato, men efter person og virksomhed.
I skal godt nok vÊre glade for der ikkeâŠ
I skal godt nok vÊre glade for der ikke er en konkurrent til jer... jo der er selvfÞlgelig kontanter og bankoverfÞrsel. Man skulle tro det var et IT system staten har fået udviklet så dårligt er det. Noget så simpelt som at se ens historik over betalinger er jo en kÊmpe joke. Penge jeg ved jeg har overfÞrt over mobilepay for 1 måned siden eksempelvis kan ikke ses i historikken. Kan tilmed bekrÊfte over netbank at belÞb fra mobilepay ikke er synlige i mobilepays egen historik.
Used for scams and swindling
Was just scammed by someone using Mobilepay. Their Mobilepay profile is connected to a bank account, CPR number, and phone number. I have contacted Mobilepay, made a police report and contacted my bank but if I ever get my money back, it will be a long and difficult process. Mobilepay should offer better protections, partner with banks, and publicise they do not recommend people use it if they are not physically with the seller as Mobilepay told me on the phone.
If you are physically with the seller or know them, Mobilepay can be useful.
Jeg er meget overrasket over nye opdatering
Jeg er meget overrasket over i valgte at opsÊtte app'en sådan at man nu ikke kan bruge sin betalings konto oplysninger fra mere en en enhed ad gangen, fÞrhen hvis jeg kÞbte noget fra fx min tablet så kunne jeg betale med mp fra den også, ja eller fra min sekundÊre telefon, nu hvergang jeg handler på en anden enhed en min hoved enhed så betaler jeg med PayPal eller andre betalings lÞsninger fordi jeg nu ikke kan bruge det på flere enheder, det må i da miste en del penge på for jeg tÊnker ikke at jeg er den eneste der har problemet.
Store problemer med betaling
Oplever de sidste par dage store problemer med betaling når der handles på nettet. Afvist afvist afvist osv. Umuligt at gennemfÞre handler på black friday. Driften oplyses som ok men når man snakker med andre er der flere der oplever problemer. Trist når man nu er blevet mere eller mindre afhÊngig af systemet
Jeg giver opâŠ.
Jeg giver opâŠ.
MobilePay virker ikke lÊngere.
Der har vÊret en periode, hvor jeg skulle bekrÊfte min identitet 2 gange og skive koder ind flere gange, fÞr jeg fik adgang til MobilePay. Men nu er det helt slut. Appen kÞrer i et endelÞst loop hvor jeg skal bekrÊfte identitet og skrive min kode og så ryger jeg retur til mit id igen igen igen igen
Ufattelig dÃ¥rlig service min mp erâŠ
Ufattelig dårlig service min mp er brugt til svindel, som jeg selv ringede og fortalte om da jeg opdagede det og alligevel er jeg udelukket på anden måned, har sendt det i har bed om
En blandet oplevelse
Skulle betale hos min frisÞr men fik betalt til en forkert salon med samme navn. Ringer til MobilePay og bliver mÞdt at en maskine der blot konstaterer, at hvis man får tastet forkert nummer er det bare Êrgerligt og pengene er mistet. Dagen efter chattede jeg med kundeservice som opfordrede mig til at anmelde virksomheden til politiet. Ville vÊre smart hvis jeg bare kunne sende dem en opkrÊvning - men det kan man ikke.
Det nye mobilepay er blevet SÃ DÃ RLIGT
Det nye mobilepay er blevet SÃ
DÃ
RLIGT.
Det gamle fungerede perfekt, der var en tydelig oversigt, man kunne se hvis man havde hÊngepartier i form af glemte anmodninger eller div, man kunne tydeligt se ens historik og sÞge i den.
Det nye er blevet sÃ¥ ringe! Hvad er meningen med at fÃ¥ det til at ligne messenger??? det er et betalingssystem IKKE ET CHAT PROGRAM! Nu kan man ikke lÊngere se hvis man har anmodninger der venter eller man selv har sendt nogen. SÃ¥ skal man hele vejen ind i "chatten" med den specifikke person og sÃ¥ LEDE efter det og sÃ¥ se om den er sendt eller modtaget. Det er jo fuldstÊndig HÃ
BLÃST!
Jeg har intet godt at sige om det nye i har lavet, det er fuldstÊndig forfÊrdeligt.
Virkelig ringe .
Virkelig ringe .
Penge kommer ikke ind på kontoen ved betaling !
Er åbenbart begyndt og kan gå flere dage fÞr man har sine penge !
Så er appen jo INTET vÊrd !!
SÃ¥ dejligt med super god betjening.
SÃ¥ dejligt med super god betjening og hjÊlp til hele vejen fra spÞrgsmÃ¥l til at vÊre i mÃ¥l og klÊdt pÃ¥ til at bruge bÃ¥de app og system. Bare tusind tak for at tale med et rigtigt menneske og ikke en robot. Det var en nydelseâ€ïžâ€ïž
ðªð»ðªð»ðªð»ðªð»ðªð»ðªð»ðªð»ðªð»ðªð»ðªð»
à ben betalingsservice for svindlere.
Jeg lavede en handel på DBA, overfÞrte penge på Mobilepay, da jeg havde indtryk af det var sikkert, og som DBA også henviser til, at man kan få hjÊlp, hvis man er blevet svindlet. Jeg modtog så ingen vare, og kontaktede så Mobilepay, som DBA jo linkede til.
Men godmorgen min bare r.., der var ingen hjÊlp at hente, jeg kunne bare melde det til politiet. Det var jo ikke nogen jeg betalte til at have deres produkt, lÞd beskeden i chatten.
Så hvis man vil lave hurtige penge, og har moral til det er det det eneste rigtige sted at gÞre det, da det åbenbart er uden konsekvenser, for svindlere.
Man skal jo ellers igennem 7-9 procedurer for at få lov at betale, som jeg så var så naiv at tro, var en sikkerhedsforanstaltning, men det er det så ikke.
Det er åbenbart noget påtaget " sikkerhed " der skrives om, men som i virkeligheden ikke eksisterer.
Så svindlere, gå bare i gang, Mobilepay har åbent for jer hele dÞgnet.
For langsom, for tåbelig og for paranoid
For langsom og for tåbelig, det tog mig 3 1/2 time for at få lov til at betale 177 kr via min egen bankkonto.
SÃ¥ resultatet er at jeg stopper med brugen af jeres inkompetente system.
Det VAR et godt system indtil i bukkede under for paranoide tendenser.
Sikke en mÃ¥de at behandle folk pÃ¥ ð€¬
Pas på svindler
Pas på svindler, har her til morgen fået en sms fra et nummer der hedder 51980052, som udgiver sig for at vÊre MobilePay og at de mangler oplysninger:
KÊre kunde,
MobilePay-brugere er nÞdsaget til at overholde hvidvaskningsloven.
For at undgå spÊrring af din konto, bedes du verificere dig selv her ( og så linket)
Dårlig rådgivning og service
Av det er godt nok ringe kundeservice - bÃ¥de i chat og opkald ð³
Velfungerende app.
Velfungerende app.
Opdateret for nylig - og man skal lige vÊnne sig til det nye lay out. Men fungerer upåklageligt når man skal overfÞre penge til andre private brugere. Har benyttet Mobile Pay enkelte gange til betaling i butik eller online og der har jeg heller ikke mÞdt problemer.
Sindsygt besvÊrligt at betale medâŠ
Sindsygt besvÊrligt at betale med MobilePay. Brugte Scan selv i en butik og skulle betale med MobilePay. Måtte opgive og gå hen i kÞen til kassen. FÞrst bliver jeg spurgt om jeg er dansker, så skal jeg oplyse CPR-nr. derefter bruge MitID, op til flere gange. Så skal jeg bruge en sms-tilsendt kode, som ikke virker hver gang,og til sidst skal jeg oprette en ny kode som skal bekrÊftes. Jeg kan lÊse at mange andre har haft de samme negative oplevelser.
Hvorfor besvarer MobilePay ikke disse negative indlÊg?
Jo for så skulle de ansÊtte mindst 500 nye medarbejdere.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ