Appen fungerede rigtig godt tidligere, man betalte og fik en tilbagemelding med det samme, som man kunne vise til den man havde betalt til. Nu har jeg lige oplevet at det overhovedet ikke kom nogen ti... ãã£ãšèŠã
Jeg er dybt skuffet over MobilePay's hÃ¥ndtering af min faktura. Jeg modtog aldrig den oprindelige faktura, og uden nogen form for kommunikation fra jer er sagen pludselig sendt til inkasso. Nu stÃ¥r je... ãã£ãšèŠã
Nej nej nej gud fader..nu skal der opdateres hver 7. Dag fordi idiotiske komplet cirkus agtige platte og vÊrdilÞse lalle glade elementer er blevet en del af en seriÞs Ting som at behandle pengesager.... ãã£ãšèŠã
Efter at Danske Bank solgte en stor ejerandel af MobilePay har app'en udviklet sig i en meget uheldig retning. App'en, der fÞr fremstod enkel og nem at betjene har nu udviklet sig til et rent kaos, de... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
MobilePay er en app, der gÞr det nemt at betale i forretninger, på webshops og i apps. Og ikke mindst gÞr det nemt at overfÞre penge til venner og familie. Vi kalder MobilePay en digital pung med plads til flere kort. Hvert betalingskort sin betaling.
Vester SÞgade 10, 6. sal, 1601, KÞbenhavn V, ãã³ããŒã¯
- 45 144 447
- mobilepay.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
For dårligt !!!
Man kan ikke lÊngere se sin belÞbsgrÊnse og får bare at vide at det er slÞjfet i deres nye app.
Samtidigt er der indfÞrt gebyr på transaktioner over 4.000,-kr.
Godt at man kan straks overfÞre via sin bank.
Efter lang ventetid
Kritisk med at vente i telefonen i så lang tid, og ingen mulighed for at blive ringet op⊠det er sku en ommer Mobilpay
Har ringet ind for at få kundesupport.
Har ringet ind for at få kundesupport.
Den automatiske vejledning til viderestilling var fin og man kom hurtigt videre. Derefter stoppede den gode oplevelse.
Der er ingen information omkring hvor mange der er i kÞen foran en, eller en estimeret ventetid.
Da jeg endelig kom igennem, blev jeg mÞdt af en medarbejder, som med en monoton stemme sagde hendes navn og bad om mit telefonnummer som det fÞrste. Ikke noget med at sige hej og virke indbydende og positiv.
Jeg fortalte mit problem, som var, at mit nye dankort jeg skulle opdatere inde i app'en ikke kunne blive tilfÞjet. Den havde registreret det som mit gamle dankort, men hvor der stod, at det var udlÞbet i 2028 (vi er i 2025).
Medarbejderen fortalte, at den havde spÊrret mit kort. Jeg spurgte derefter, om hun kunne hjÊlpe med at åbne for det igen og rette fejlen sammen med mig. Det fik jeg et nej til og info om, at jeg fÞrst kan ringe til dem igen om en uge, da det tager 1 uge for at spÊrringen bliver fjernet.....
Jeg sagde derefter "okay, så må jeg jo vente."
Der bliver svaret "ja" hvorefter medarbejderen intet siger. Jeg undlader at sige noget, for at hun kan sige noget a' la "Har du nogen andre spÞrgsmål,"er der andet jeg kan hjÊlpe dig med", "hav en god dag" eller lignende, men der er fuldstÊndig tavshed i 20 sekunder, hvorefter jeg lÊgger rÞret på.
Jeg har på intet tidspunkt vÊret negativ eller andet og det er sjÊldent, at jeg mÞder denne form for kundeservice (heldigvis).
2 stjerner herfra og det er kun fordi den automatiske stemmevejledning var hurtig og konkret. Intet andet godt at sige om den oplevelse herfra, desvÊrre.
Sindsyg dårlig service for foreninger.
Fakturerings gebyr på 49 kr. Excl. Moms for en transaktions gebyr på 1,75 kr.
Ikke muligt at automatisk betale
I service portal kan man ikke se faktura og sendes kun til visning i mail.
Ved ikke hvad der sker om det er Norsk grådighed og total mangel på service. Hvorfor blev Mobilepay solgt til sådan en gang jeg ved ikke hvad!
DÃ RLIG kundeservice
Efter utallige gange at have ringet til MobilePay kommer jeg endelig igennem efter 20 min. venten. På mit spÞrgsmål hvor svaret ikke var ok iht MobilPays retningslinjer, afbryder medarbejderen samtalen midt i dialogen. TÊnker det er fordi jeg som kunde har ret.
I would even not give one star becauseâŠ
I would even not give one star because of bad service!!! I wish never I used that bad and greedy service. Getting very expensive and earning on my customers! Very shameful act.
Penge forsvundet!!!
DÃ¥rlig oplevelse med MobilPay â penge forsvundet og intet gebyr retur!
Jeg overfÞrte 19.000 kr. via MobilPay i gÃ¥r kl. 08:34, men her dagen efter er pengene stadig ikke gÃ¥et igennem. Vi endte med at overfÞre belÞbet via banken i stedet â og det gik igennem med det samme.
MobilPay nÊgter nu at tilbagebetale de 150 kr. i gebyr, selvom de ikke har leveret den service, vi betalte for. Det er simpelthen uacceptabelt!
Jeg vil pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefale at bruge MobilPay til stÞrre belÞb â brug din bank i stedet, hvis du vil vÊre sikker pÃ¥, at pengene nÃ¥r frem! Vi ved stadigvÊk ikke hvornÃ¥r vi kan forvente vores 19.000 kr. igen?
ubrugelig
Efter deres Êndring er mobilpay blevet ubrugelig - daglig begrÊnsning - det er for små penge - det kan jeg ikke bruge til en .... - jeg er fÊrdig med mobilepay.
Tjaaa, vel ok?
Tjaaa, vel ok? Virker som sådan fint nok, men hvorfor skal jeg betale gebyr for at overfÞre over 4000 kr. som privat person? Jeg synes det er en ommer!
Typisk eksempel pÃ¥ et firma medâŠ
Typisk eksempel på et firma med telefonsupport, hvor du overhovedet ikke kan komme igennem som privat.
Private kunder er til grin.
Hvem tror de at de er. At tro de kan råde over mine penge.
D. 9/3 blev en overfÞrsel til min datter lavet kludder i fra mobilepays side og set fra bankens Þjne: for det fÞrste set som en ehandel og 2 et reserveret belÞb der vil blive trukket den 9/4. pengene er trukket fra min konto til min datter så det skal fjernes da alt er som det skal vÊre men de står til ikke at kan bruges og ingen betalinger er aktiveret på MobilePay til min datter. Jeg ringer fÞrst til banken og fortÊller at de kan ikke fjerne det, mobilepay står som den det står med reservationen. Ringer til MobilePay og jeg har haft dem i rÞret i 10 dage og intet bliver gjort. pengene er mine og skal ikke stå til nogen reservation og de kan sagtens se at pengene er overfÞrt. What to do? Har aldrig prÞvet lign. FÞj. Inkompetence i hÞjeste plan.
virkeligt dÃ¥rligt system -ringe serviceâŠ
virkeligt dårligt system -ringe service - produktet er Þdelagt efter de nye belÞbsgrÊnser - håber der kommer en ny app - for noget der er nemt er nu bÞvlet og besvÊrligt - flere kontanter ud i samfundet
Umuligt at benytte efter deres nyeâŠ
Umuligt at benytte efter deres nye regler for lÞbende 12mdr. belÞbsgrÊnse.
Har nu ikke kunnet overfÞre i mere end 4 mÃ¥neder og fik fÞrst at vide jeg blot skulle vente til 12. Marts for at der blev nulstillet, men nu er reglerne Êndret igen og de anbefaler man printer en bank opgÞrelse for de sidste 12 mdr for at kunne fÞlge med i hvornÃ¥r der bliver mulighed for at benytte lidt igen afhÊngigt af forbrug de sidste 12mdr. ð€Šââïž
Deres nye gebyrer for overfÞrsler over 4.000,- er også grådigt. Må vist hellere til at gå med kontanter igen.
Min grÊnse er stadigvÊk ikke blevetâŠ
Min grÊnse er stadigvÊk ikke blevet nulstillet. Hvor svÊrt kan det vÊre? Det er utroligt hvor stor en indflydelse det har på dagligdagen når man er sammen med andre og skal deles om udgifter.
Det er sÃ¥ Êrgerligt at der ikke findesâŠ
Det er så Êrgerligt at der ikke findes en anden lÞsning! Jeg håber at nogle vil tage opgaven op og udfordre jeres latterlige lÞsning. Jeres nye måde at håndtere belÞbsgrÊnser på og jeres flabede kundeservice er da helt til grin. Godt man ikke er kunde i danske bank. Lige siden i har lavet appen om til en pengemaskine har MobilePay sejlet. Jeg håber inderligt jeres monopol bliver udfordret.
Uoverskueligt og kontrollerende forretningsmodel
Jeres belÞbsgrÊnser og måden den bliver nulstillet efter en specifik dato med et specifikt belÞb er så dum.
â TÊnkt at tage betaling for sÃ¥dan en klam forretningsmodel. Man kan ikke engang se disse grÊnser og belÞb pÃ¥ MobilePay appen lÊngere og Þnsker man mere indsigt i sine âgrÊnserâ skal man ringe til jer og ogsÃ¥ der gÃ¥r der op til 30 dage for at fÃ¥ det udleveret sort pÃ¥ hvidt.
âDet betyder i bund og grund at MobilePay ikke er ânemt og overskueligtâ mere og det betyder ogsÃ¥ at man ikke kan regne med at bruge jeres service nÃ¥r man har nÃ¥et sin grÊnse.. for hvem f*nden husker hvad de har sendt eller modtaget igennem det sidste Ã¥r? Skal man virkelig sidde og regne pÃ¥ hvad der er blevet brugt pÃ¥ en bestemt dato og sÃ¥ et Ã¥r frem fÞr jeg kan bruge samme belÞb igen?
Heldigvis findes der andre spillere pÃ¥ markedet som ikke er sÃ¥ kontrollerende som jer. Det er en ommer MobilePay teamð
Ufattelig...
Samme tekst til MobilePay og Power;
For 10 måneder siden kÞbte jeg én vare for kr. 11.158,02,- hos Power, med betaling igennem MobilePay.
Senere samme dag annullerede jeg ordren, fordi det ikke var den rigtige model.
I ti måneder har pengene dog stået, som reserveret hos MobilePay, og det på trods af utallige skriverier frem og tilbage til både Power og MobilePay.
Forstår ikke
Forstår ikke, at mobilepay konstant sender beskeder: Siri siger:
Betal penge.
MÞg-irriterrende.